Starity

Mememeli profilja

Mememeli  
  • Statisztika
  • 32 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 19 barátja van
  • 28 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. február 20.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2000. április 25.
  • Lakhely
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Versen Aerobik, futás, sport, film nézés, hülyülni a haverokkal, blogot írni
  • Zenei stílusom
  • pop,dance
  • Imádom
  • sok mindent
  • Utálom
  • XD,iskola, bunkó emberek
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

Handle bars, and then I let go, let go for anyone

Mememeli
Utoljára aktív: 2014.06.30. 22:10Státusz módosítva: 2013.07.08. 13:01

Bemutatkozás






                                                         You know, who I am...



 

                    





Hi wildcat!! ♥♥  Ha már idetévedtél, tudnod kell rólam, hogy nem vagyok barátgyűjtő. Szóval ha lehet inkább szavazz, írj az üzifalamra vagy írj nekem üzit. De ha nagyon muszáj jelölj, de nem biztos, hogy visszajelöllek.





                                              HEY IT'S ME!! xx




        

               

               




Melindának hívnak, de a barátamnak, családomnak csak Meli, Meme, Linda. <3 13. életévemet töltöttem be április vége felé. Sötétszőke hosszabb hajam van és kék szemem. 170 cm vagyok és nem valami kövér.. Sőt :DD 7 vagy 8 évig balettoztam kiskoromban, majd 2 évig kangooztam, és most 3. éve vagyok a Budapesti Honvéd Sport Egyesület tagja, verseny szintű Aerobic-os ként. Nagyon sok érmem, díjam, kupám van, amire nem kicsit vagyok büszke. Az edzőm szerint nagyon tehetséges vagyok, aminek nagyon örülök, hisz egy kis bíztatás mindig belefér. A másik életem értelme a zene. A zene nélkül nem lenne élet számomra. Az emberek azt mondják kedves vagyok, amire mindig igyekszem, de ha nem jópofizom neked, ne csodálkozz. Imádok jó filmeket nézni, zenét hallgatni.


                                                 ▲ My Idol ▼


           

                    

                    


                                                 Justin Bieber <3


Tudjátok mit nem értek énn:/ :/ ?? hogy miért kell utálni justin biebert azért mert ö többet ért el az életbe mint Tiii ( Tisztelek a kivétel ) azért kell le buzizni mert harcolt azért amije most van ? vagy miaz ami bánt tikteket ebbe az egészbe az hogy drogozik vagy cigizik Ez csak kitalálcio !!! és ha csinálta is ez a magán élete senkire nem tartozik az hogy énekel nekünk és szeret minket az nem aszt jelenti hogy még a lépéseiröl is tudni kell tudom hogy akik itt vannak szeretik ahogy énis !!!!!!! De aki nem szereti justint !!! az tartsa meg magának a véleményét !!!! mert szerintem jol csinálja amit csinál meg érdemli mert ez volt az álma és most teljesült tehát ö eszt akarta és most itt van sokkan imádják ahogy mi is IGAZ???? ö is fiatal éli az életét !! Sokkat dolgozik azon hogy amit csinál nektek jo legyen !!! Tisztelet a kivéltel !! de Szeressük öt mert meg érdemli és ahogy sokkan irjátok hogy meg változot meg stb.. nem változot meg csak már ö is fellnöt de nagyon szeret tikteket !!!! tehhát csak ennyi aki utája az tartsa meg a véleményét !!!! ÉS MÉG VALAMI JUSTIN NEM BUUZII !!!♥


Ha igazán ismernétek, nem lennétek vele ilyen elítélőek.

Ezt mindenképpen olvasd el, mert igaz!!!


Justin Bieber az apukája nélkül nevelkedett. Igazából sosem volt pénze. Szegény volt, és mindenért meg kellett küzdenie neki és az anyukájának.
Élelmiszer bankba kellett mennie ételért.
Ruhákat az elveszett tárgyak osztályáról szerzett.
Az utcán kóválygott a pénzért.
Bár a szegénységi küszöb alatt volt, sikerült neki megtanítani magát zongorázni, dobolni, gitározni és trombitálni. Elkezdett énekelni, majd leszerződtetett és híressé vált nehéz munka árán. Justin elment minden rádióállomáshoz és énekelt, hogy rávegye őket, hogy lejátsszák a dalát, a „One Time”-ot. Justinnak ritkán vannak szabadnapjai és folyamatosan dolgozik, még a saját szabadidejében is. Több mint 30 jótékonysági szervezetben benne van és összesen több mint 25,000,000 dollárt adakozott jótékony célokra.
Az ÖSSZES bevétel az albumából és parfüméből jótékony célra ment. Justin sokszor teremt kapcsolatot a rajongókkal és mindig megmutatja, mennyire hálás is. Ő az egyike a kevés nagy sztárnak, aki minden koncerten tart M&G-t. A zenéjében inspiráló üzeneteket ad át. Believe (hinni), Never Say Never (soha ne mondd, hogy soha), Pray (imádkozni), Born To Be Somebody (születni valakinek), Be Alright (rendben lesz). Mindig hálás, mindig mondja, hogy mennyire szereti a rajongóit és mindig keményen dolgozik a turnékon, zenét csinál, vagy jótékonykodik. A média és az utálók mindig próbálják megtörni őt, de ő magasan tartja az állát, és igaz marad ahhoz, aki ő valójában. „kill ’em with kindness!” (Öld meg őket kedvességgel!)
Ezért Justin Bieber a legjobb példakép.

                                                        

                   






                                                   ▲ My Favourites




Kedvenc filmjeim:


                         

                                                           Warm Bodies- Eleven testek.


Nagyon sokat hallottam erről a filmről, de azt gondoltam ,,Biztos hülyeség". Na ezt kicsit félreértelmeztem. Egyik nap megnéztem és annyira tetszett a szerelmes zombi, aki egy lány miatt képes újraéledni történet, hogy aznap újra megnéztem. Majd a következő napon is láttam. Annyira jó ez a film, hogy el sem lehet mondani.



                       


                                                 Iron Man Movies- Vasember filmek


Na ezekről ne is beszéljünk. Annyira jó lett a harmadik rész, de a többi is. Egyszerűen imádom. A barátaim szerint én vagyok a legnagyonn vasember fan. Ez nagyon is igaz :D Szeretem, imádom RDJesus-t <3. Mármint aki nem tudná Robert Downey Jr.-t, vagyis [Panthony Edward] Tony Starkot.


És még van néhány, amiket most nem zseretnék/ tudok felsorolni, mert hosszú a sor.




Kedvenc sorozataim:

     

                                                                                              Skins


Annyira, annyira de annyira jó ez a sorozat. Igazából én csak Nicholas Hoult miatt kerestem rá, de aztán nagyon megtetszett. Bár akkor nagyon kiakadtam, hogy két évadonta cserélik az összes szereplőt, sztorit, nevet. És ezért csak 2 kedves évadot láttam.

                  

És, hogy ki a kedvencem? Hát természetesen Nicholas Hoult karaktere, Tony Stonem. Olyan jól átéli a karaktert, hogy teljesen el tudjuk hinni, hogy igen, tényleg ő az. Az első évad végén, elütötte egy busz a hülye csaj miatt, azthittem ott halok meg. Annyit sírtam azon a részen. De végül szerencsére nem halt meg. Viszont én mást vártam volna el a 2. évadtól, ugyanis kíváncsi lettem volna, hogy mi is történt a kórházban, vagy, hogy mi a baja Tonynak. Aztán egy későbbi részben megtudjuk, hogy egy kis emlékezetkiesése van és a keze sem az igazi. Szóval sajnáltam. :DD

                                      The Vampira Diaries-Vámpírnaplók


Már 9 évesen vártam mindig a következő részeket. Persze mindig felirattal néztem. Égészen mostanáig, minden egyes nap várom az új részeket. Én Stelena párti vagyok, mondjon bárki bármit, de Stefant jobban szeretem a Salvatore testvérek közül. A kedvencem viszont a Klaroline-Tylar hármas.

              






                                                                  Gossip Girl-Pletykafészkek



Juj Serena, Blair, Chuck. Őket imádom. Különösebben most erről nem tudok többet mondani. :))




                                 Pretty Little Liars- Csinos kis hazudozók


Ezt a sorozatot nem rég kezdtem el nézni, de máris rabul ejtett. A kedvencem Aria és Ezra (remélem végre jól írtam le) . Innen vettem blogom női főszereplőjét.


Még sok-sok sorozatot nézek, de ezeket éreztem úgy, hogy kiemelem.


Többet nem tudok mondani úgyhogy, ha eddig elolvastad az unalmas gügyögésemet köszönöm. Remélem elnyerte tetszédeset a profilom. :D

 

               

                                                                   Union J

 

 

                                          ▲ Time To Say Goodbye ▼