Miley Cyrus dala lesz az amerikaiak himnusza?
2013. július 08. 18:43
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Az tök király lenne ha megengedné Obama
2013. július 08. 18:46
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
És nálunk mért nem Csobot Adélka egyik dala a hímnusz??? Hadj mondják csak, ebből úgy se lesz semmi...
2013. július 08. 18:51
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Ez a szám elég jó de himnusznak szerintem nem lenne jó,és nem egy csapat 13 évesnek kéne erről dönteni!!
2013. július 08. 18:52
te jó isten.
észnél vannak ezek az emberek?
himnusznak?
ezt nem kell megvitatni. a válasz egyértelmű NEM lenne.
észnél vannak ezek az emberek?
himnusznak?
ezt nem kell megvitatni. a válasz egyértelmű NEM lenne.
2013. július 08. 19:07
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Ez is csak a pihent elméjűek egyik agyszüleménye. Nagyon remélem, Obama bácsinak van még annyi sütnivalója, hogy nem megy bele, és nem szégyeníti meg a saját országát.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 08. 19:15
xD... Ez röhejes :'D... Remélem Obamának van annyi esze hogy nem ez a dal lesz a himnuszuk
2013. július 08. 19:20
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Ostobák. Ekkora marhaságot ritkán hall az ember.
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Egy pop dalt himnusznak?! És ilyen címmel, hogy PARTY in the Usa...szeretem ezt a számot, és Mileyval sincs bajom, de azért Amerika himnuszának... ez mekkora barom ötlet?!
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline |
ez baromság.xd jó szám, de röhejes, hogy himnusznak?! nemááár!:"D xd
2013. július 08. 19:23
Azért én kíváncsi vagyok hogy mit fognak tenni ha összejön a százezer aláírás... Egyébként nem hiszem, hogy lecserélik, nem is hangzik a dal úgy mint egy állam himnusza..
2013. július 08. 19:26
Szeretem Mileyt és imádom a Party In The USA-t, de ez a dal himnusznak nem való, + nevetséges, hogy a rajongói ezt akarják...
2013. július 08. 19:26
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline |
Húú, sajnálom szegény Obamát, amiért a közel jövőben annyi fenyegető üzenetet fog kapni azért, mert nem engedi, hogy egy kiélt, ostoba, önkontroll nélküli 'nőszemély' felszínes, buta dala legyen egy igenis fontos ország himnusza.
Mert ugye minden bizonnyal nem fogja megengedni. Ugyanis ezzel közröhejt csinálna magából szakmatársai előtt, meg hát amúgy is. Ő az USA eddigi legjobb elnökei között van, nem engedné, hogy pár ezer tinédzser közröhejt csináljon az Amerikai Egyesült Államok himnuszából.
De hogy ne csak feleslegesen gépeljek, itt van pár tényező, amiért ez a dal nem lehetne himnusz:
1.: A himnusz Istent dicsérő ima, fohász. (Ha valamelyik értelemmel telt 'smiler' nem tudná. Amúgy, ez 6-7. osztályos tananyag Magyarországon, és biztos, hogy az USA-ban is megtanítják a fogalmát.) Ez pedig egy jellemtelen, sekélyes parti-dal.
2.: A dal már alapból nem megy el egy normális dalnak, ha a szövegét nézzük. Maximum a sztriptízbárban vagy egy diszkóban mehetne a táncosnők vagy a felajzott tinik tánca alatt.
3.: Nem is az USA-ról szól a dal, hanem Los Angelesről, és egy ott tartandó buliról. Ez már az első mondatban benne van.
Akik meg jó ötletnek tartják: Magatoknál vagytok? Esetleg még csak 5. osztályosok vagytok (vagy tán azalatt vagytok)? Meg áll a józan ész. Gondolom nektek sem esne valami jól, ha a mi gyönyörű himnuszunkat (amit nekem hajdanán kívülről fújni kellett [és persze most is tudom]) lecserélnék valami divatgyerek parti-dalára (nevet nem mondok, szerintem mindenki tudja, hogy kire gondoltam ).
A sok 10-17 éves smiler meg foglalkozzon inkább valami fontos dologgal, ahelyett, hogy folyton ezt a 'bitchet' (mai szóval) ajnározzák. Menjenek tanulni, vagy sportoljanak, esetleg ápolják a nyelvi készletüket, ami igazán rájuk férne az itteni rajongók alapján.
Mert ugye minden bizonnyal nem fogja megengedni. Ugyanis ezzel közröhejt csinálna magából szakmatársai előtt, meg hát amúgy is. Ő az USA eddigi legjobb elnökei között van, nem engedné, hogy pár ezer tinédzser közröhejt csináljon az Amerikai Egyesült Államok himnuszából.
De hogy ne csak feleslegesen gépeljek, itt van pár tényező, amiért ez a dal nem lehetne himnusz:
1.: A himnusz Istent dicsérő ima, fohász. (Ha valamelyik értelemmel telt 'smiler' nem tudná. Amúgy, ez 6-7. osztályos tananyag Magyarországon, és biztos, hogy az USA-ban is megtanítják a fogalmát.) Ez pedig egy jellemtelen, sekélyes parti-dal.
2.: A dal már alapból nem megy el egy normális dalnak, ha a szövegét nézzük. Maximum a sztriptízbárban vagy egy diszkóban mehetne a táncosnők vagy a felajzott tinik tánca alatt.
3.: Nem is az USA-ról szól a dal, hanem Los Angelesről, és egy ott tartandó buliról. Ez már az első mondatban benne van.
Akik meg jó ötletnek tartják: Magatoknál vagytok? Esetleg még csak 5. osztályosok vagytok (vagy tán azalatt vagytok)? Meg áll a józan ész. Gondolom nektek sem esne valami jól, ha a mi gyönyörű himnuszunkat (amit nekem hajdanán kívülről fújni kellett [és persze most is tudom]) lecserélnék valami divatgyerek parti-dalára (nevet nem mondok, szerintem mindenki tudja, hogy kire gondoltam ).
A sok 10-17 éves smiler meg foglalkozzon inkább valami fontos dologgal, ahelyett, hogy folyton ezt a 'bitchet' (mai szóval) ajnározzák. Menjenek tanulni, vagy sportoljanak, esetleg ápolják a nyelvi készletüket, ami igazán rájuk férne az itteni rajongók alapján.
2013. július 08. 19:30
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
De jo ötlet ! majd július 4-én Miley benne lesz a tévében es a Whitehouse lépcsőjén elénekli ezt megható szellemes gyönyörű dalt hogy hallja a vilag, mire vegye le kalapját Big Ju Esz É
2013. július 08. 19:32
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Hát ez nagyon jó lenne
2013. július 08. 19:38
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Értem. Szeretik Miley-t. Sőt. De ennyire csak nem megszállottak hogy egy tőle származó dalt akarjanak egész Amerikának himnusznak.. remélem nem fog összegyűlni a megfelelő szám a petícióba.. ha mégis összejönne, Obama biztosan nem engedélyezné. Remélem. Biztosan kapni fog emiatt jó néhány utálkozó kommentet..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.