Tudj meg többet — ekcéma
2013. július 09. 12:50
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
szeretem az ilyen cikkeket, mert bővíthetem a tudásomat
2013. július 09. 13:09
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
én nem vok ekcémás de thx
2013. július 09. 13:23
Opcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 142718 offline |
én ekcémás vagyok, és semmi sem hat már, mert a bőröm egy idő után megszokja az összes dolgot:S pedig már mindent kipróbáltam. én anyukámtól örököltem, de ő kinőtte. a szemem alatt és a könyök hajlatomban van, nagyon rossz érzés.:S eleinte csak télen jött ki, de mostanra már egész évben kínoz:S
2013. július 09. 16:55
Ez a cikk nagyon jól jött, mert én is úgy vagyok vele, hogy először csak télen jött ki, de ma már nyáron is aktív
2013. július 10. 00:01
Sajnos én is az ekcémások táborát erősitem már több mint 4 éve. Először nem is tudtam mik ezek, amik az arcomon jönnek ki piros, viszkető, égő foltok. Kb. 2009 telén határoztam el, hogy elmegyek már a bőrgyógyászhoz, hogy kideritsem, mi a ráktól jött ki az ekcéma. (Persze akkor fogalmam se volt, hogy mi is a pontos megnevezése) Irt fel szteroid krémeket, de nem váltak be különösen. Nem hatott elég hatékonyan, meg amúgy is olyan fényes volt tőle az arcom, mintha bekentek volna disznózsirral Volt, hogy próbáltam csalánteával, de ez se volt korrekt. Egy nap pedig az interneten megtaláltam a mannaszappan oldalt, ami nagyon tetszett. Rendeltem is tőlük kis idő elteltével és lám bevált. Ezt használom már 2. éve, és még egyszer sem panaszkodtam. Külső felületen eltünteti. Szerintem kiméletes a bőrhöz. Nem váltott ki semmilyen más tünetet. Ja, csak annyit, hogy amikor elkezdtem használni, akkor az első 1-2 hétben kiszáradt a bőröm, de azt mondták ez a normális, utána már hozzá is szokott a bőröm. Kicsit több önbizalmat is adott nekem ez. Szóval én ezt tudom ajánlani, annak aki ezzel küszködik évek óta, vagy még régebb óta. Köszi a cikket. Jól esett erről itt is olvasni.
2013. július 10. 14:00
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
Nagyon jó cikk lett, sajnos én is ekcémás vagyok :S
2013. július 11. 11:26
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline |
Jó cikk lett. Sajnos magamra ismertem. Nekem a jobb tenyeremen és a két sarkamon jelent meg. Képzelhetitek milyen szívesen húzok fel nyáron szandált :S voltam már mindenféle bőrgyőgyásznál, természetgyógyásznál, de egyik sem tudta PONTOSAN megmondani, hogy mire vagyok allergiás. A szüleim az "új" lakásra gyanakszanak, ahová 3 éve költöztünk, mivel akkor jelentkezett először a betegség. Jelenleg a kezemen kicsit visszahúzódott, a sarkam nagyon csúnya. Egy a baj. Mindig mikor kezdene hatni (egy kicsit is akár) a krém, amit az orvos felír, addigra elfogy. Mikor következő alkalommal megyek, sose ugyanazt írja fel, hiába mondom. -.- Van egy nagyon jó krém, ami helyrehozta egyszer teljesen a kezemet, csak az volt a baj, hogy szteroidos volt, így csak orvos írhatta fel. Na most, akárhányszor mondtam minden orvosnak, soha egyik sem írta fel. Összegezve; mivel nem tudom mire vagyok allergiás, nem tudom min kéne változtatnom az étrendemben, vagy bárhol, és még normális krémeket sem írnak fel.
Ui.: mindegyik cikkben említett természetes gyógymódot (sőt, még többet is) kipróbáltam, de sajnos egyik sem használt.
Ui.: mindegyik cikkben említett természetes gyógymódot (sőt, még többet is) kipróbáltam, de sajnos egyik sem használt.
2013. július 11. 16:38
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline |
ekcémám van rendesen, de nálam nem alergiára jön ki hanem idegeskedésre. majdnem születésem óta az vagyok. voltunk bőrgyógyásznál aki elküldött Kecskemétre ahol megállapították hogy vesehomokom van és lehet hogy műteni kell, ez után elküldtek Pestre egy röggenre. a vesehomok abban is közre játszhat hogy minden második héten rosszul vagyok és csak otthon tudok normálisan aludni, máshol mindig hányingerem van. Mondjuk ezt inkább a depresszió okozza :/
2013. július 11. 16:42
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline |
egyébként volt amikor az egész karom a lábam a hasam is tele volt az ekcémával ami rohadtul fájt... Ha nem lenne ilyen váza az életem nem lennék se depis se ekcémás.
2013. július 12. 00:26
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline |
áhhh utálom az ekcémáimat az arcomon ...:S
2013. július 12. 11:02
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Az én egyik ismerősömnek is van ekcémája.:S Nem lehet valami kellemes...:S
2013. július 12. 20:14
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Nekem a könyök és térd hajlataimban vannak, nekem írtak fel krémet - használ is, de csak ideiglenes! Ha nem vakarom akkor nincs semmi baj, csak a baj az , hogy én vakarom! Lehet kipróbálom a kamillásat , mert ha bekenem mindig egy nagy feér folt marad az ekcéma helyén!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.