Durva! A hároméves kislány még a művészeket is megszégyeníti
2013. július 11. 19:35
Ezzel sokra viheti!! Nagyon ügyes kislány, szerintem ez nagy teljesítmény! Van, akinek ezek csak pacák,de nem. Ez érzelemkifejezés, és az más, mintha valaki csak úgy fröcskölné a lapot. Mert persze, össze lehet dobni hasonlót, de a kettő nem ugyanaz. Nem mintha értenék hozzá, de szerintem gyönyörűek! És mivel nekem nincs tehetségem hozzá, ha nagy nehezen, egy ilyet sikerülne előállítanom, akkor sem érném el a kívánt hatás. Se én, se más. Nagyon ügyes lány! Remélem, sokra viszi!
2013. július 11. 22:28
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Marina Salvatore @ 2013.07.10. 20:38)
Szerintem ilyet bárki tudna festeni.Ezeknek se fülük se farkuk.Nem nagy számok szerintem.
Próbáld meg, várjuk a képeket.
2 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation,
vdorina96
2013. július 11. 22:40
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Elképesztő festmények. Tisztelem az olyan embereket akik a betegségük ellenére is képesek az érzelmeik ábrázolására. Idetartoznak a szájjal, lábbal festők is. Aki szerint egy ovis is pingál ilyet kíváncsi vagyok, hogy milyen csodagyerekek között nőtt fel, mert én 3-5 évesen csak házikót tudtam négy vonalból.
2013. július 11. 23:59
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Kedves janet7 meg is csinálom:).Ehhez a művészethez nem kell nagy tuomány én szerintem..Nekem a MŰVÉSZET kifejezés itt kezdődik:
http://osztod.hu/11-fantasztikus-alkotas-amirol-sose-gondolnad-hogy-nem-fenykep/
Ennyit szerettem volna.
http://osztod.hu/11-fantasztikus-alkotas-amirol-sose-gondolnad-hogy-nem-fenykep/
Ennyit szerettem volna.
2013. július 12. 09:09
Ez tényleg nagyon szép egy 3 éves kislánytól gyönyörű teljesítmény
2013. július 12. 11:39
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Nagyon gyönyörűek!
2013. július 12. 17:04
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Marina Salvatore @ 2013.07.11. 23:59)
Kedves janet7 meg is csinálom:).Ehhez a művészethez nem kell nagy tuomány én szerintem..Nekem a MŰVÉSZET kifejezés itt kezdődik:
Ennyit szerettem volna.
Ennyit szerettem volna.
Elég unalmas világban élnénk, ha a művészetnek egy ága lenne, azon belül is egy típus és mindenkinek ugyanazt jelentené a művészet.
1 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation
2013. július 12. 19:06
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Amikor a cikkre kattintottam, azt hittem, nem ilyen típusú művek lesznek, mert ilyeneket bármelyik kicsit is tehetséges gyerek is megcsinál. Ezt azért nem nevezem művészetnek, (és innentől elég gondolkodtató lesz a komment) mert kislány nem festhetett kortárs művet, mert nem tudta, mi az a kortárs művészet. Neki nem magyarázta el senki, miben mutatkozik meg a művészet, úgyhogy nem tudta, hogy mit fest. Ezért nem művész csak pacsált kicsit a festékkel, de mivel autista, a színeket jól tudja kombinálni. Ez nem művészet. Nem tudom mennyire volt érthető, és nem tudom mennyire sértő, de az, hogy egy hároméves "műveit" ennyiért árulják, az már lopás. Bocsánat, ha bárkinek is lerombolta az elképzelését, de ez van. A lány nem művész.
2013. július 12. 19:19
Idézet (Lucyan @ 2013.07.12. 19:06)
Amikor a cikkre kattintottam, azt hittem, nem ilyen típusú művek lesznek, mert ilyeneket bármelyik kicsit is tehetséges gyerek is megcsinál. Ezt azért nem nevezem művészetnek, (és innentől elég gondolkodtató lesz a komment) mert kislány nem festhetett kortárs művet, mert nem tudta, mi az a kortárs művészet. Neki nem magyarázta el senki, miben mutatkozik meg a művészet, úgyhogy nem tudta, hogy mit fest. Ezért nem művész csak pacsált kicsit a festékkel, de mivel autista, a színeket jól tudja kombinálni. Ez nem művészet. Nem tudom mennyire volt érthető, és nem tudom mennyire sértő, de az, hogy egy hároméves "műveit" ennyiért árulják, az már lopás. Bocsánat, ha bárkinek is lerombolta az elképzelését, de ez van. A lány nem művész.
két szó. Jackson Pollock.
2013. július 12. 19:54
mindenki máshogy látja a dolgot ,valakinek ezek remekművek másoknak pedig csak egy rakás szín egymásba kenve
2013. július 12. 20:03
selenafanforever04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 205873 offline |
nekem nagyon tetszenek
2013. július 12. 20:06
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Nagyon jól használja a színeket, sok autistáról hallottam, akik ilesfajta tehetséggel rendelkeznek. Nagyon szépek.
2013. július 12. 20:10
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
Oké.. mondják, hogy a modern művészetről majd 30 év múlva kiderül, hogy ér e bármit is, addig nem érdemes igazán beszélni róla. Értem, hogy beteg szegény és ezért empátiából el lehet adni gazdag hülyéknek a képeket. És igen, az autizmus része, hogy megszállottan képesek dolgozni, amibe belekezdenek, azt sokszor kifulladásig folytatják.
DE! A művészet fontos eleme lenne a kommunikáció nem olyan szerény véleményem szerint. Oké, hogy egy mű mindenkinek mást jelent, de azért nézzünk már meg egy Da Vincit, az az ember mondani is akart valamit, a mai művészet meg "leszarom, mit gondolsz, én értem és kész" alapon működik, ami véleményem szerint egy hibás nézet.
Összegezve: Ezek egy beteg gyerek pacái, semmi több.
DE! A művészet fontos eleme lenne a kommunikáció nem olyan szerény véleményem szerint. Oké, hogy egy mű mindenkinek mást jelent, de azért nézzünk már meg egy Da Vincit, az az ember mondani is akart valamit, a mai művészet meg "leszarom, mit gondolsz, én értem és kész" alapon működik, ami véleményem szerint egy hibás nézet.
Összegezve: Ezek egy beteg gyerek pacái, semmi több.
2013. július 12. 20:14
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Wow *o* három éves? azta
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.