Idézet (Lizania @ 2013.07.11. 17:04)
Köztük sokan divatból hordanak melltartót, de mellük nincs. Viszont vannak olyanok akiknek muszáj melltartót hordani, mivel az átlagnál nagyobb van. Itt és most leírom (csak, hogy látnivaló legyen, igenis vannak kivételek), hogy 11 éves korom óta kénytelen vagyok melltartót hordani, mivel miután 9 éves koromban megjött az első menzeszem, rohamosan elkezdett nőni az összes 'olyan' testrészem és talán ezért lehet, hogy mindenki mindig rámdob +4 évet ha lát. Erre persze sokan kurvának tartottak mindig is, bezzeg ha nem hordanék melltartót akkor kiváncsi vagyok minek tartanának...Inkább nézzék a melltartót, mint azt ami alatta van. Lehet, hogy érdekesnek tűnik ez a hozzászólás, meg nem témába illőnek, de ha kicsit is átlátnak rajta, rájönnek, hogy a fenébe is, de ideillő. Mert vannak olyanok akiknek hamar fel kellett nőniük és olyan ruhákat hordaniuk, mint az idősebbeknek, mivel ha továbbra is kislányos cuccokba pakolják a testüket, mindenki megcsodálhat mindent. Melyik a jobb?
Izé, mi köze van a melltartónak a r*bancos öltözködéshez?
Szerintem az ég adta világon semmi. Ha valakinek megnőnek a cicijei, arról nem tehet, vegyen melltartót és slussz-passz a dolog le is zárva. Miért olyan nagy szám, hogy valakinek melltartót kell hordania, ha egyszerűen kell? Én sem emiatt tartom r*bancnak a fiatalabb generációt, habár nem igazán látom az összefüggéseket a megnőtt cici, a korai menstruáció és a k*rvás ruhák között. Felvilágosítasz? Most, ha valakin van egy melltartó, akkor nem kell már rögvest csöcskidobós, mellkas közepéig leérő vé alakban kivágott felsőket hordani, vagy éppen franciabugyihoz hasonló p*csanadrágot, vagy esetleg p*csaszoknyát felvenni. Simán lehet öltözködni mindezek mellett normálisan, hiszen én is azt teszem. Nem teszem ki mindenemet kirakatba, mégsem gyerekesen öltözködöm. Habár a hozzászólásod a személyeskedés netovábbja, mert az megint csak jó kérdés, hogy miért kellett tudnunk nekünk feltétlenül azt, hogy mióta vérzel havonta, de nekem oly mindegy. Szerintem nem olvastad el a cikket rendesen. Sokkal inkább a magamutogatást ítéli el Hayley, és nem azt, hogy valaki korán érik szexuálisan, hiszen erről az egyén nem tehet.
Na, csak, hogy
ON is legyek egy picit:
Én is abszolút egyetértek Hayley-vel, habár nekem régebben is nagyom szimpike volt a nőszemély, de a tehetségével és a zenéjével még csak e hónapban ismerkedtem meg teljes mértékben. Az meg egyszerűen nevetséges, hogy valaki tehetségtelennek titulálja őt, holott olyan hangja van a csajnak, hogy a hajadat is leénekelné egy koncerten szerintem. Elkeserítő, hogy ma is sétálok haza a metró fele, talán egy alig 14 éves kislány kellette magát a negyvenes csávónak cigivel és sörrel a kezében. Hát, had ne mondjam, a véleményem is megvolt róla, míg ezzel szemben tegnap a busz megállóban szintén egy menőző alig 12-14 éves csitrit láttam dohányozni, amint egy újabb negyvenes f*szinak tette az agyát. Most miről beszélünk? Bőven elég, ha csak ingázok a klinika és a lakhelyem között, kapásból szembekerülök ilyenekkel, s még keresnem sem kell, mert kiszúrja a szememet. Nem tudom, hogy a gyermekek miért gondolják azt, hogy cigi, pia és drog nélkül már nem is lehetnek felnőttek. Egyszerűen szörnyű azt hallgatni, hogy két 13-14 éves ostoba fruska éppen az orális szexről vagy magáról a szexuális aktusról, ne adj Isten a férfi hímvesszőről diskurálnak. OMG, gyerekek, én ilyen idős koromban Minimaxot néztem és állandóan a Harry Potter könyveket bújtam, nem pedig kukacot fogdostam. Részben a szülő a hibás, mert megjegyzem valakinek meg kell vennie azokat a k*rvás, nem a korának megfelelő textil darabkákat, úgy, ahogyan valószínűleg anyuci és apuci vásárolja meg a kis pubikájának a sminkecskéket, amit csak másfél óra reggel felkenni az arcára. Hányok az olyan kislányoktól, akik pandamacisra kifestik extra nagy csíkban a szemüket, feltesznek valami gusztustalan rúzst, alapozóból vagy a fél flakon elfogy egy használatra, és emellett még agyon szoliztatják magukat. Undorító, erre nincs más szó. Mindezt párosítjuk a k*rvás felsőkkel, a magas sarkú cipőkkel - amikbe menni azért nem tud - és szintén eléggé k*rvás mintájú cicanadrágokkal. Kérem szépen, ha én így mentem volna el otthonról, a szüleim akkora nyaklevest lekevertek volna nekem, hogy a fal adta volna a másikat. Sőt, az én szüleim megnézték mindig is, hogy milyen ruhákat vesznek nekem, és sminkeket sem vásárolgattak randomba, sőt először 16 évesen kezdtem magamat komolyabban festegetni, de akkor sem a ló túlsó oldalára estem át. Az emberi evolúció hanyatlik, hiszen ezek a hülyék világra fognak nemzeni még hülyébb gyermeket, s ilyen fantasztikus liberális neveltetésben, vagy éppen semmilyen neveltetésben fogják részesíteni. Már maga a fórum korosztálya a 10-16 év átlagosan, s néha bőven elég csak a hozzászólásokat elolvasgatni, és rájövök, hogy egy ilyen degenerált, ostoba, elfajzott társadalomba érdemes e gyermeket szülni. Kegyetlen, az egyszer biztos.