Starity

Hayley Williamsnek elege van a mai fiatalságból

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 11. 16:40 #101
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Idézet (Fanni Styles @ 2013.07.11. 15:05)
Nah újabb hülye a világon.. Most mért baj az,hogy a mostani tinik mások? Igen mások,de ő nem volt tini? Biztos az ő korában is mondták rá az idősek.. egyépként Justin valahogy izgalmasabb mint az ő halál unalmas bandája wink.gif
Nah akinek nem tetszik lehet támadni biggrin.gif

hát hallod a hozzászólásaid már a gödör alja.. Tehetségtelennek nevezni valakit aki nem az, és nem tudni ki az kicsit ellentétben állnak
Ha hallgattál volna okosabb maradtál volna-tartja a közmondás.
13 felhasználónak tetszik: dijansalihu, hayley4, Jolie_77, Beyla, Balázs69, Szandiiii, TizzyHeart, AFCfan, Alison Lerman, MadHatter, Emily O., Elody, Lillaa98
2013. július 11. 16:43 #102
Wiiii.
Wiiii.
visszatérő vendég

StátuszLégy őszinte mint a virág, így szeretni fog az egész világ! :)
Hozzászólás: 289
Csatolások: 4
Azonosító: 204087
jahh.. pont ő beszél.. mert ő soha nem tett semmi rosszat az életébe.. ISTENEM, SENKI SEM TÖKÉLETES!!-.- biggrin.gif
2013. július 11. 16:50 #103
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Kicsit mintha se.get csinált volna a szájából. Pont ő mondja, aki rendszeresen úgy néz ki, mint egy csöves bohóc. closedeyes.gif
2 felhasználónak tetszik: baisée, Elody
2013. július 11. 17:04 #104
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Fogadni mernék, hogy ha Justin nem lenne a cikkhez csatolva, akkor sokan egyetértenének a kisasszonnyal...Mellesleg még nincs vége a világnak, mert a mai generációk max 30 évesen meghalnak, gyerekük csak úgy születik, ha 16 évesen valaki teherbe ejti őket, így hamar jöhet egy jobb generáció. Vagy kihal a világ xD Borzalmas egy generáció már az enyém is, de azért 1-2 kommenttel nem értek egyet. Miért? Mert minden ember más. Vannak mondjuk a 11-12 évesek. Köztük sokan divatból hordanak melltartót, de mellük nincs. Viszont vannak olyanok akiknek muszáj melltartót hordani, mivel az átlagnál nagyobb van. Itt és most leírom (csak, hogy látnivaló legyen, igenis vannak kivételek), hogy 11 éves korom óta kénytelen vagyok melltartót hordani, mivel miután 9 éves koromban megjött az első menzeszem, rohamosan elkezdett nőni az összes 'olyan' testrészem és talán ezért lehet, hogy mindenki mindig rámdob +4 évet ha lát. Erre persze sokan kurvának tartottak mindig is, bezzeg ha nem hordanék melltartót akkor kiváncsi vagyok minek tartanának...Inkább nézzék a melltartót, mint azt ami alatta van. Lehet, hogy érdekesnek tűnik ez a hozzászólás, meg nem témába illőnek, de ha kicsit is átlátnak rajta, rájönnek, hogy a fenébe is, de ideillő. Mert vannak olyanok akiknek hamar fel kellett nőniük és olyan ruhákat hordaniuk, mint az idősebbeknek, mivel ha továbbra is kislányos cuccokba pakolják a testüket, mindenki megcsodálhat mindent. Melyik a jobb?
3 felhasználónak tetszik: hayley4, riri17, Szandiiii
2013. július 11. 17:10 #105
Orsi29
Orsi29
visszatérő vendég

StátuszAz élet előttem áll és nem látok tőle semmit.
Hozzászólás: 260
Csatolások: 0
Azonosító: 192355
Idézet (Emily O. @ 2013.07.11. 16:29)
Köszönöm. Végre valaki ki meri mondani. Jómagam is ezen a véleményen vagyok. Sajnáltos módon ez a fiatalság, - amibe még sajnálatosabb módon én is beletartozok - jól el van rontva. Sosem tartoztam a nagymenő lányok közé, de őszintén: nem is bánom. Inkább vagyok ciki és nyomi, de legalább elmondhatom magamról, hogy vannak igazi barátaim, nincs vakolat a fejemen, és még nem találkoztam cigivel, droggal... És nem is akarok. Az a legrosszabb az egészben, hogy ez a nemzedék is fel fog nőni. Ezekből a lányokból és fiúkbl lesznek "nők" és "férfiak". Az már más kérdés, hogy milyenek.  Lesznek gyerekeik, akik még inkább elzüllenek. Ezen a társadalmon már csak a csoda segíthetne. Persze - és jó nagy szerencsére - vannak még tisztelettudó, rendes fiatalok, akikkel öröm beszélni... beer.gif 
egy kis off a végére: Szégyen, hogy egyesek képesek ilyen kommenteket írni Hayley-ra. Véleményem szerint igazán tehetséges leányzó, aki nagyszerű zenéket dob a piacra a bandájával. A tehetségtelen jelzőt ne rá aggassátok... mert abszolút nem passzol a kettő.

egyetértek smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2013. július 11. 17:15 #106
- törölt felhasználó -    
Hát én különösebben nem kedvelem Hayley-t, meg a Paramore zenéjét se , mert nem látok benne semmit, akiket én kedvelek és hallgatok azok a Paramore-nál is sokkal régebben kezdték és sokkal többet is tettek le az asztalra. Viszont azért igaza is volt a csajnak ezen a téren...
Szerintem a kölykök meg még inkább a Paramore-t hallgassák , mint a tinisztárokat tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Balázs69
2013. július 11. 17:33 #107
- törölt felhasználó -    
Soha nem szerettem se Hayleyt se a bandáját. Szerintem nincsen meg bennük az,ami a slágerlistát követelni. Persze,sokak nem bírják Justin Biebert ( köztük én sem ) , de nem értem,hogy neki miért baj az,hogy létezik olyan ember a földön ,aki nem a Paramoret Isteníti..
2013. július 11. 17:37 #108
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Egyetértek vele. Legszívesebben egyetlen egy közösségi oldalra se mennék fel, mivel azonnal egy pózolós, krvás képbe botlok, amitől lassan már hányok. (de muszáj felmennem, mivel van kiért felmennem.) Az osztályom egy része már jár bulizni, holott van olyan, aki még a 15-öt se töltötte be! És persze beengedik.. Rövid pcsaszoknyákba járnak, magassarkúba, pedig még járni se tudnak benne, és póthajuk van.. Jah, meg szoliznak.. -.- Már most olyan kiélt fejük van, mint egy 30 évesnek. Nem tudom mi lesz itt pár év múlva, komolyan...
3 felhasználónak tetszik: hayley4, Balázs69, Elody
2013. július 11. 17:42 #109
ivett102
ivett102
visszatérő vendég

StátuszSelena and Justin <3 I wuv you
Hozzászólás: 280
Azonosító: 197630
Wiiii. egyet értek smileeee.gif
2013. július 11. 17:46 #110
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Lizania @ 2013.07.11. 17:04)
Köztük sokan divatból hordanak melltartót, de mellük nincs. Viszont vannak olyanok akiknek muszáj melltartót hordani, mivel az átlagnál nagyobb van. Itt és most leírom (csak, hogy látnivaló legyen, igenis vannak kivételek), hogy 11 éves korom óta kénytelen vagyok melltartót hordani, mivel miután 9 éves koromban megjött az első menzeszem, rohamosan elkezdett nőni az összes 'olyan' testrészem és talán ezért lehet, hogy mindenki mindig rámdob +4 évet ha lát. Erre persze sokan kurvának tartottak mindig is, bezzeg ha nem hordanék melltartót akkor kiváncsi vagyok minek tartanának...Inkább nézzék a melltartót, mint azt ami alatta van. Lehet, hogy érdekesnek tűnik ez a hozzászólás, meg nem témába illőnek, de ha kicsit is átlátnak rajta, rájönnek, hogy a fenébe is, de ideillő. Mert vannak olyanok akiknek hamar fel kellett nőniük és olyan ruhákat hordaniuk, mint az idősebbeknek, mivel ha továbbra is kislányos cuccokba pakolják a testüket, mindenki megcsodálhat mindent. Melyik a jobb?

Izé, mi köze van a melltartónak a r*bancos öltözködéshez? blink.gif Szerintem az ég adta világon semmi. Ha valakinek megnőnek a cicijei, arról nem tehet, vegyen melltartót és slussz-passz a dolog le is zárva. Miért olyan nagy szám, hogy valakinek melltartót kell hordania, ha egyszerűen kell? Én sem emiatt tartom r*bancnak a fiatalabb generációt, habár nem igazán látom az összefüggéseket a megnőtt cici, a korai menstruáció és a k*rvás ruhák között. Felvilágosítasz? Most, ha valakin van egy melltartó, akkor nem kell már rögvest csöcskidobós, mellkas közepéig leérő vé alakban kivágott felsőket hordani, vagy éppen franciabugyihoz hasonló p*csanadrágot, vagy esetleg p*csaszoknyát felvenni. Simán lehet öltözködni mindezek mellett normálisan, hiszen én is azt teszem. Nem teszem ki mindenemet kirakatba, mégsem gyerekesen öltözködöm. Habár a hozzászólásod a személyeskedés netovábbja, mert az megint csak jó kérdés, hogy miért kellett tudnunk nekünk feltétlenül azt, hogy mióta vérzel havonta, de nekem oly mindegy. Szerintem nem olvastad el a cikket rendesen. Sokkal inkább a magamutogatást ítéli el Hayley, és nem azt, hogy valaki korán érik szexuálisan, hiszen erről az egyén nem tehet.

Na, csak, hogy ON is legyek egy picit:

Én is abszolút egyetértek Hayley-vel, habár nekem régebben is nagyom szimpike volt a nőszemély, de a tehetségével és a zenéjével még csak e hónapban ismerkedtem meg teljes mértékben. Az meg egyszerűen nevetséges, hogy valaki tehetségtelennek titulálja őt, holott olyan hangja van a csajnak, hogy a hajadat is leénekelné egy koncerten szerintem. Elkeserítő, hogy ma is sétálok haza a metró fele, talán egy alig 14 éves kislány kellette magát a negyvenes csávónak cigivel és sörrel a kezében. Hát, had ne mondjam, a véleményem is megvolt róla, míg ezzel szemben tegnap a busz megállóban szintén egy menőző alig 12-14 éves csitrit láttam dohányozni, amint egy újabb negyvenes f*szinak tette az agyát. Most miről beszélünk? Bőven elég, ha csak ingázok a klinika és a lakhelyem között, kapásból szembekerülök ilyenekkel, s még keresnem sem kell, mert kiszúrja a szememet. Nem tudom, hogy a gyermekek miért gondolják azt, hogy cigi, pia és drog nélkül már nem is lehetnek felnőttek. Egyszerűen szörnyű azt hallgatni, hogy két 13-14 éves ostoba fruska éppen az orális szexről vagy magáról a szexuális aktusról, ne adj Isten a férfi hímvesszőről diskurálnak. OMG, gyerekek, én ilyen idős koromban Minimaxot néztem és állandóan a Harry Potter könyveket bújtam, nem pedig kukacot fogdostam. Részben a szülő a hibás, mert megjegyzem valakinek meg kell vennie azokat a k*rvás, nem a korának megfelelő textil darabkákat, úgy, ahogyan valószínűleg anyuci és apuci vásárolja meg a kis pubikájának a sminkecskéket, amit csak másfél óra reggel felkenni az arcára. Hányok az olyan kislányoktól, akik pandamacisra kifestik extra nagy csíkban a szemüket, feltesznek valami gusztustalan rúzst, alapozóból vagy a fél flakon elfogy egy használatra, és emellett még agyon szoliztatják magukat. Undorító, erre nincs más szó. Mindezt párosítjuk a k*rvás felsőkkel, a magas sarkú cipőkkel - amikbe menni azért nem tud - és szintén eléggé k*rvás mintájú cicanadrágokkal. Kérem szépen, ha én így mentem volna el otthonról, a szüleim akkora nyaklevest lekevertek volna nekem, hogy a fal adta volna a másikat. Sőt, az én szüleim megnézték mindig is, hogy milyen ruhákat vesznek nekem, és sminkeket sem vásárolgattak randomba, sőt először 16 évesen kezdtem magamat komolyabban festegetni, de akkor sem a ló túlsó oldalára estem át. Az emberi evolúció hanyatlik, hiszen ezek a hülyék világra fognak nemzeni még hülyébb gyermeket, s ilyen fantasztikus liberális neveltetésben, vagy éppen semmilyen neveltetésben fogják részesíteni. Már maga a fórum korosztálya a 10-16 év átlagosan, s néha bőven elég csak a hozzászólásokat elolvasgatni, és rájövök, hogy egy ilyen degenerált, ostoba, elfajzott társadalomba érdemes e gyermeket szülni. Kegyetlen, az egyszer biztos.
11 felhasználónak tetszik: hayley4, Pink Carnation, dijansalihu, Balázs69, rolllllleee, Szandiiii, Pöttömke, Alison Lerman, MadHatter, Emily O., Lillaa98
2013. július 11. 17:48 #111
hayley4
hayley4
wait... what?

Státuszthinking about things but not actually doing things
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 82
Azonosító: 200597
Komolyan, néhány kommenten olyan jót röhögök. Csak, hogy tisztázzunk valamit, nem kell szeretni Hayley-t, felőlem akár utálhatod is. De azt senki sem mondhatja rá, hogy tehetségtelen, vagy ha mégis így gondolja, akkor az még nem hallotta énekelni. És valóban, néha tényleg fel tud úgy öltözni, mint egy csöves bohóc, de legalább nem teszi ki mindenét a kirakatba. Különben is, neki van egy ilyen egyedi, de furcsa stílusa, ami néha tényleg érdekes néz ki, de szerintem neki jól áll. De ezt sem muszáj szeretni. A másik dolog meg, nem értem miért kell most őt támadni. Csak kimondta a tényt, hogy ez a mai generáció eléggé elcs*szett. Ezt eddig is tudtuk. És igen, senki sem tökéletes, ő sem. De nem is arról beszélt, hogy ő az, vagy hasonló. Hanem arról, hogy elege van a sok tükör előtt pózolgató, mindent kipakoló, "szexin" pózoló tiniből. Őszintén ebből nekem is elegem van. Néhanapján felmegyek Facebook-ra, és akkor is azt kell nézegetnem, ahogy néhányan pár szál ruhában, csücsörítve pózolgatnak a tükör előtt. Ráadásul ezekből a képekből feltöltenek vagy 100-at egy nap.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy teljesen egyetértek Hayley-vel. Különben is, ha Justin nem lett volna a cikkhez csatolva, akkor fele ennyien nem támadnák. De semmi kedvem veszekedni. smileeee.gif
13 felhasználónak tetszik: Pink Carnation, dijansalihu, Balázs69, rolllllleee, Beyla, Saeder, Szandiiii, Pöttömke, TizzyHeart, Alison Lerman, MadHatter, Emily O., Lillaa98
2013. július 11. 17:53 #112
Balázs69
Balázs69
visszatérő vendég

StátuszLive your life and always be happy
Hozzászólás: 182
Csatolások: 21
Azonosító: 178946
Idézet (riri17 @ 2013.07.11. 17:37)
Egyetértek vele. Legszívesebben egyetlen egy közösségi oldalra se mennék fel, mivel azonnal egy pózolós, krvás képbe botlok, amitől lassan már hányok. (de muszáj felmennem, mivel van kiért felmennem.) Az osztályom egy része már jár bulizni, holott van olyan, aki még a 15-öt se töltötte be! És persze beengedik.. Rövid pcsaszoknyákba járnak, magassarkúba, pedig még járni se tudnak benne, és póthajuk van.. Jah, meg szoliznak.. -.- Már most olyan kiélt fejük van, mint egy 30 évesnek. Nem tudom mi lesz itt pár év múlva, komolyan...

Majd lemennek a bányába és feljön a szén. Vagy egy ránctalanító márka arca lehet, hogy az agyoncseszett feje hogyan lesz tűrhető. Vagy egy csapat bulíniásnak fog segíteni, úgy legalább nem kell szegényeknek magukat hánytatniuk, hanem lesz valaki, akire csak rá kell nézniük és jön is ki minden.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. július 11. 18:00 #113
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.07.11. 17:46)
Izé, mi köze van a melltartónak a r*bancos öltözködéshez? blink.gif Szerintem az ég adta világon semmi. Ha valakinek megnőnek a cicijei, arról nem tehet, vegyen melltartót és slussz-passz a dolog le is zárva. Miért olyan nagy szám, hogy valakinek melltartót kell hordania, ha egyszerűen kell? Én sem emiatt tartom r*bancnak a fiatalabb generációt, habár nem igazán látom az összefüggéseket a megnőtt cici, a korai menstruáció és a k*rvás ruhák között. Felvilágosítasz? Most, ha valakin van egy melltartó, akkor nem kell már rögvest csöcskidobós, mellkas közepéig leérő vé alakban kivágott felsőket hordani, vagy éppen franciabugyihoz hasonló p*csanadrágot, vagy esetleg p*csaszoknyát felvenni. Simán lehet öltözködni mindezek mellett normálisan, hiszen én is azt teszem. Nem teszem ki mindenemet kirakatba, mégsem gyerekesen öltözködöm. Habár a hozzászólásod a személyeskedés netovábbja, mert az megint csak jó kérdés, hogy miért kellett tudnunk nekünk feltétlenül azt, hogy mióta vérzel havonta, de nekem oly mindegy. Szerintem nem olvastad el a cikket rendesen. Sokkal inkább a magamutogatást ítéli el Hayley, és nem azt, hogy valaki korán érik szexuálisan, hiszen erről az egyén nem tehet.
Na, csak, hogy ON is legyek egy picit:
Én is abszolút egyetértek Hayley-vel, habár nekem régebben is nagyom szimpike volt a nőszemély, de a tehetségével és a zenéjével még csak e hónapban ismerkedtem meg teljes mértékben. Az meg egyszerűen nevetséges, hogy valaki tehetségtelennek titulálja őt, holott olyan hangja van a csajnak, hogy a hajadat is leénekelné egy koncerten szerintem. Elkeserítő, hogy ma is sétálok haza a metró fele, talán egy alig 14 éves kislány kellette magát a negyvenes csávónak cigivel és sörrel a kezében. Hát, had ne mondjam, a véleményem is megvolt róla, míg ezzel szemben tegnap a busz megállóban szintén egy menőző alig 12-14 éves csitrit láttam dohányozni, amint egy újabb negyvenes f*szinak tette az agyát. Most miről beszélünk? Bőven elég, ha csak ingázok a klinika és a lakhelyem között, kapásból szembekerülök ilyenekkel, s még keresnem sem kell, mert kiszúrja a szememet. Nem tudom, hogy a gyermekek miért gondolják azt, hogy cigi, pia és drog nélkül már nem is lehetnek felnőttek. Egyszerűen szörnyű azt hallgatni, hogy két 13-14 éves ostoba fruska éppen az orális szexről vagy magáról a szexuális aktusról, ne adj Isten  a férfi hímvesszőről diskurálnak. OMG, gyerekek, én ilyen idős koromban Minimaxot néztem és állandóan a Harry Potter könyveket bújtam, nem pedig kukacot fogdostam. Részben a szülő a hibás, mert megjegyzem valakinek meg kell vennie azokat a k*rvás, nem a korának megfelelő textil darabkákat, úgy, ahogyan valószínűleg anyuci és apuci vásárolja meg a kis pubikájának a sminkecskéket, amit csak másfél óra reggel felkenni az arcára. Hányok az olyan kislányoktól, akik pandamacisra kifestik extra nagy csíkban a szemüket, feltesznek valami gusztustalan rúzst, alapozóból vagy a fél flakon elfogy egy használatra, és emellett még agyon szoliztatják magukat. Undorító, erre nincs más szó. Mindezt párosítjuk a k*rvás felsőkkel, a magas sarkú cipőkkel - amikbe menni azért nem tud - és szintén eléggé k*rvás mintájú cicanadrágokkal. Kérem szépen, ha én így mentem volna el otthonról, a szüleim akkora nyaklevest lekevertek volna nekem, hogy a fal adta volna a másikat. Sőt, az én szüleim megnézték mindig is, hogy milyen ruhákat vesznek nekem, és sminkeket sem vásárolgattak randomba, sőt először 16 évesen kezdtem magamat komolyabban festegetni, de akkor sem a ló túlsó oldalára estem át. Az emberi evolúció hanyatlik, hiszen ezek a hülyék világra fognak nemzeni még hülyébb gyermeket, s ilyen fantasztikus liberális neveltetésben, vagy éppen semmilyen neveltetésben fogják részesíteni. Már maga a fórum korosztálya a 10-16 év átlagosan, s néha bőven elég csak a hozzászólásokat elolvasgatni, és rájövök, hogy egy ilyen degenerált, ostoba, elfajzott társadalomba érdemes e gyermeket szülni. Kegyetlen, az egyszer biztos.

ezek tipikusan azok a fiatalok, akik majd 25 évesen fogják a falba verni a fejüket, hogy nem volt gyerekkoruk, és kiégettnek fogják érezni magukat, mert már mindenen túl lesznek. nekem is vannak olyan ismerőseim, osztálytársaim, akik rohamtempóban akarnak felnőni, pedig bőven ráérnének, 78-80 év a születéskor várható élettartam, az első 20-ban kiélik magukat, a maradék 60-ban meg az elveszett gyerekkorukat siratják?
10 felhasználónak tetszik: Balázs69, hayley4, Beyla, rolllllleee, Pöttömke, TizzyHeart, Alison Lerman, MadHatter, Emily O., Elody
2013. július 11. 18:05 #114
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyetértek Hayley-val!
2013. július 11. 18:05 #115
KisDodo
KisDodo
visszatérő vendég

StátuszDear Paris, Just wait for me We're going to meet.I promise. Love,Me :)
Hozzászólás: 196
Azonosító: 189438
nem érdekel más beszólása de szerintem Hayley-nek igaza van!!
2013. július 11. 18:05 #116
- törölt felhasználó -    
Na én pont ezért bírom Hayleyt. Teljesen egyet értek vele!
2 felhasználónak tetszik: Balázs69, Szandiiii
2013. július 11. 18:12 #117
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
Na jó! Jövő héten melyik sztár mondja meg kiről a véleményét? -.-"
2013. július 11. 18:17 #118
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1310
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Hayley-nek tökéletesen igaza van!

Drága 5-10 éves belieberek:
Kik vagytok ti, hogy így beszéltek? SENKIK! Inkább bújjatok el, mert senki se kíváncsi rátok.
És ha nem tetszik valami el lehet takarodni! Szégyellem, hogy a tizenéves korosztályba tartozom!
1 felhasználónak tetszik: Balázs69
2013. július 11. 18:18 #119
VegasGirl
VegasGirl
új tag

StátuszI didn't come this far, to only come this far.
Hozzászólás: 66
Azonosító: 205479
Örülök, hogy vannak még olyan celebek, akik ilyen éretten gondolkoznak. smileeee.gif
Amúgy meg nyugi Hayley, nektek nem kell trendnek lenni Twitteren ahhoz, hogy elismerjenek benneteket. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: hayley4, Balázs69
2013. július 11. 18:18 #120
- törölt felhasználó -    
Beyla, szívemből szóltál. meghajolo.gif

Hayley4-nek igaza van: ha Juszteszt nem csatoltam volna a cikkhez, kb mindenki kiállt volna Hayley mellett, fele ennyien se támadták volna, DE mivel manapság a botrányhősökre szokás nyáladzani (tehetség nulla, elég az, hogy felkapott), ezért a másikat lehordjuk olyan hozzászólásokkal, hogy "pont ő beszél?", mikor nem is ismerjük, még a nevét sem tudjuk rendesen kiejteni (hajlej, héjléj, tököm tudja, még mi van). Olyan szavakkal dobálózni, hogy tehetségtelen, meg csúnya, ez mindenkinek a saját bizonyítványa, mert nyilvánvaló, hogy Hayley nem az - és nem, ezt most nem fanboyságból írom.
Az, aki hallotta már egy dalát is a Paramore-nak (akár tetszett, akár nem), ha nem is teljes mértékben, de elismeri, hogy Hball tud énekelni. Innentől kezdve pedig a téma lezártnak tekintendő.

A felkapottságról meg annyit, hogy a Staritysek 90%-a úgy rajong a túlsztárolt hírességekért, hogy azt sem tudják, milyen nyelven, és mit énekel a kedvencük. A mondanivaló - ami a legtöbb esetben nincs is - nem is jelent semmit. És igazából az bosszant fel, hogy mindenki idejön, elkezdi védeni a favoritját úgy, hogy a másik felet nem is ismeri. Nem mintha én most nem Hayley miatt jöttem volna ide, de tudom jól, hogy azért közte, meg Justin között van különbség - nem is kicsi.

Aztán lehet dobálózni olyanokkal is, hogy úgy néz ki, mint egy csöves bohóc. Oké, néha bekattan, DE ez az istenért sem változtat semmin, mert a tehetségből, és abból, hogy jó ember, nem vesz el semmit. Aki ismeri egy kicsit is a munkásságát, az tudja, hogy nem feltűnési viszketegsége van, hanem ez az ő stílusa, MERT NEKI VAN, és nem a fejesek erőszakolják rá ezeket.
Azok, akik azt írták, hogy ismeretlen, azoknak pedig üzenem, hogy inkább legyen no name, mint valami utolsó celeb.

Lehet, hogy ezt az irományt később megbánom, de ezt most le kellett írnom. A tudatlanok hozzászólásán pedig nagyon jót nevettem, feldobták a napomat. thumbsup.gif

Ui: Matita kommentje különösen tetszett, jól megröhögtetett. Láttam, hogy ex-Sugarbabes felhasználónk ismét aktivizálta a Hayley-ellenes felét, és elkezdte lájkolgatni a negatív kommenteket. Neki is gratulálni szeretnék, hogy ennyi cikken át ilyen aktívan végzi ezt a szánalmas tevékenységet. smileeee.gif
13 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, hayley4, Balázs69, rolllllleee, Beyla, Jolie_77, Sztár Mániás, Jody, Alison Lerman, MadHatter, antonia12, Emily O., Lillaa98
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok