Ke$ha Harry Stylesnak tartogatja a szüzességét
2013. július 18. 15:51
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Ne csináljatok már vicceket! Ha Kesha szűz, akkor én meg pap vagyok.
2013. július 18. 17:51
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
"Már a gondolat is fáj,hogy a "szűz" Kesha,és az ifjú Mick Jagger hancurózik! " :DDDDDDDDD Kiégtem .
xxBoxx
xxBoxx
2013. július 18. 20:35
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
hááár oké! ez a nő iszonyatosan retardált!!!!!!!!!!
2013. július 18. 20:52
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
A nap vicce: Ke$ha még szűz!
Na, viccet félretéve, ennek a nőnek orvoshoz kéne fordulnia. Ha most eltekintünk attól, hogy a saját vizeletét issza, félmeztelen képeket tölt fel magáról a hálózatra és a saját vérét issza a színpadokon - de még így is egy elfuserált egy nő.
Biztos nem volt pénze, így gondolta nyilatkozok egy igen csak szaftosnak tűnő dolgot, amin a sajtó csámcsoghat. Hihetetlen, hogy valaki ennyire le tud süllyedni, én, ha ilyeneket tennék elsüllyednék szégyenembe - pedig aztán én is csináltam 1-2 baromságot.
Remélem, Harry-nek van annyi esze, hogy erre nem fog reagálni, így legalább talán már észre veszi magát, ez a nem normális.
Na, viccet félretéve, ennek a nőnek orvoshoz kéne fordulnia. Ha most eltekintünk attól, hogy a saját vizeletét issza, félmeztelen képeket tölt fel magáról a hálózatra és a saját vérét issza a színpadokon - de még így is egy elfuserált egy nő.
Biztos nem volt pénze, így gondolta nyilatkozok egy igen csak szaftosnak tűnő dolgot, amin a sajtó csámcsoghat. Hihetetlen, hogy valaki ennyire le tud süllyedni, én, ha ilyeneket tennék elsüllyednék szégyenembe - pedig aztán én is csináltam 1-2 baromságot.
Remélem, Harry-nek van annyi esze, hogy erre nem fog reagálni, így legalább talán már észre veszi magát, ez a nem normális.
2013. július 19. 15:52
zsanet02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 179230 offline |
ÁÁÁÁÁ nem hiszem hogy Ke$ha még szűz.....Én nem veszem be.....szerintem a kinézetén is látszik hogy már nem az de mindegy.Amúgy furcsának találom hogy Ke$ha Harryt nézte ki magának.Szerintem nem illenének össze
2013. július 19. 16:07
Kesha és Harry????? ez már kimondta is borzalmas. de szerencsére nem történt semmi!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.