nagyon jó cikk ♥♥
több ilyen cikk is lehetne
Demi Lovato: „Szexvideó a hírnév kulcsa”
2013. július 14. 12:51
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
2013. július 14. 13:49
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Arra kiváncsi lennék ha létre hoznának egy lánybandát
2013. július 14. 14:00
összevissza beszél... tiszta hülyeség az egész amit "mondott".
2013. július 14. 14:13
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Idézet (Encsi Ramóna Rita @ 2013.07.14. 10:39)
Ez a nő beteg?? Selena és Taylor sokkal méltóbbak hozzá
Sajnos teljesen igaza van.
Na mert aztán ők sokkal jobbak, úr isten. xdd
2013. július 14. 15:33
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Nos Demi interjúiből mindég ki lehet szürni nagyon sok tanulásgott és igazságott.Egyben nagyon sok erőt is!
Imádom őt és akármit mond,mindenben igaza van.
Tébyleg jobb a DEMI albuma,mint a többi viszont az Unbrokben is nagyon jó volt!
Na innen látszik,hogy Demi igen is Istenhívő,hisz azt mondta:'ha megérném a 30-at, az hatalmas áldás lenne'.
A sztársággal nagyon igaza van.
Barneyről amikor beszélt hát,abban is sok igazság volt.Remélem Simon is majd elolvassa egyszer.
Hát ha elfogadná,hogy ismét színészkedjen annak nagyon örülne.De ő már kinőtt ebből az egész Disney viágból és csak ismét feltörnének benne a rossz emlékek.
Húha lenyelni Kellyt vagy Christinat,hát így is baromira jó hangja van,de akkor milyen lenne.Még jó belegondolni.
A lánybanda meg nagy robbanás lenne az biztos.
Együtt Miley,Tay,Demi és Selly,hát olyan banda lenne,hogy még a hátunkon átfutna a hideg a csodától.Amúgy nem lenne rossz ötlet ez a kis vicc.
Akik meg,mint utálkozó irt kommentett,azt csak sajnálni tudom.Nem veszi észre az igazi tehetséget.Nekem is lenne sok olyan híresség akit utálhatnék,de nem teszem elfogadom és szó nélkül hagyom.Már őszintén nem is nagyon érdekelnek.
Imádom őt és akármit mond,mindenben igaza van.
Tébyleg jobb a DEMI albuma,mint a többi viszont az Unbrokben is nagyon jó volt!
Na innen látszik,hogy Demi igen is Istenhívő,hisz azt mondta:'ha megérném a 30-at, az hatalmas áldás lenne'.
A sztársággal nagyon igaza van.
Barneyről amikor beszélt hát,abban is sok igazság volt.Remélem Simon is majd elolvassa egyszer.
Hát ha elfogadná,hogy ismét színészkedjen annak nagyon örülne.De ő már kinőtt ebből az egész Disney viágból és csak ismét feltörnének benne a rossz emlékek.
Húha lenyelni Kellyt vagy Christinat,hát így is baromira jó hangja van,de akkor milyen lenne.Még jó belegondolni.
A lánybanda meg nagy robbanás lenne az biztos.
Együtt Miley,Tay,Demi és Selly,hát olyan banda lenne,hogy még a hátunkon átfutna a hideg a csodától.Amúgy nem lenne rossz ötlet ez a kis vicc.
Akik meg,mint utálkozó irt kommentett,azt csak sajnálni tudom.Nem veszi észre az igazi tehetséget.Nekem is lenne sok olyan híresség akit utálhatnék,de nem teszem elfogadom és szó nélkül hagyom.Már őszintén nem is nagyon érdekelnek.
2013. július 14. 17:19
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline |
Na, volt egy pár része az interjúnak, amit nem igazán értettem, de ez inkább a tájékozatlanságomnak tudható be Amúgy pedig tényleg egyre szimpatikusabb nekem ez a nő.
2013. július 14. 17:25
Ezt nyilván nekem céloztad, mivel én voltam az egyetlen, akinek nem csöpögött a hozzászólása.
Tisztázzuk: nem utálom Demit. Csak amiket mostanában nyilatkozik, kezdik antipatikussá tenni. Először ez, utána az - mint Selena, a nagy barátnője, detto ugyanezt csinálja.
Én is ritkábban írok olyanok cikkei alá, akiket nem kedvelek, de ez még mindig egy szabad fórum, és a véleményemet kinyilváníthatom, mivel nem szidom senki édesanyját, vagy magát az embert - csak elmondom azt, amit gondolok. Mivel én még mindig nem vagyok elvakult, és reálisabban látom a dolgokat, mint itt sokan.
Tisztázzuk: nem utálom Demit. Csak amiket mostanában nyilatkozik, kezdik antipatikussá tenni. Először ez, utána az - mint Selena, a nagy barátnője, detto ugyanezt csinálja.
Én is ritkábban írok olyanok cikkei alá, akiket nem kedvelek, de ez még mindig egy szabad fórum, és a véleményemet kinyilváníthatom, mivel nem szidom senki édesanyját, vagy magát az embert - csak elmondom azt, amit gondolok. Mivel én még mindig nem vagyok elvakult, és reálisabban látom a dolgokat, mint itt sokan.
Idézet (xDLovatox @ 2013.07.14. 15:33)
2013. július 14. 18:07
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
azt a lánybandát szívesen eltudnám hallgatni, ők rajtuk nőttem fel:)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.