Elhunyt Cory Monteith
2013. július 14. 11:30
Olyan tehetséges fiatal színész volt.
Előtte állt még az egész élet. Én is meglepődtem amikor elöszőr olvastam a hírt:/ Nyugodj békében Cory!
Előtte állt még az egész élet. Én is meglepődtem amikor elöszőr olvastam a hírt:/ Nyugodj békében Cory!
2013. július 14. 11:33
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
ezt nem hiszem el..
a kedvencem volt a Gleeből .. nyugodj békében Cory
hiányozni fogsz
2013. július 14. 11:35
neeeeeeeeeeeeeeeeee;( Annyira Imádtam, tehetsége színész volt. Részvétem a családnak, Nyugodjon békében Cory:( Hiányozni fog ;(
2013. július 14. 11:37
Jézusom! Ehhez nem tudok mit hozzászólni. Hihetetlen, milyen fiatal volt.
2013. július 14. 11:41
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Még mindig nem tudom felfogni azt, ami történt. Annyira borzalmas, hogy a drog és az ital még egy tehetséges fiatalt magával ragadott, aki házasságról, gyerekekről és boldog életről álmodozott. Részvétem Lea-nak, a családjának és a barátainak. Nyugodj békében Cory!
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
ÚRISTEN! Ne, ne, ne!
Ez most sokkolt...
Update: nemrég olvastam több embernél, hogy 2 hét múlva tartották volna Leával az esküvőjüket. Ez így még sokkal-sokkal keserűbb hír.
#PrayforLea
Update: nemrég olvastam több embernél, hogy 2 hét múlva tartották volna Leával az esküvőjüket. Ez így még sokkal-sokkal keserűbb hír.
#PrayforLea
Ma reggel kómásan nézegettem a Facebook-ot, és ez jön velem szembe.. Mondanom se kell, annyira hirtelen ért a halála, hogy szinte lesokkolódtam. Nyugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.

0 felhasználónak tetszik: