Befejezték a Good Luck Charlie forgatását
2013. július 15. 16:05
Minden jó sorozat véget ért. Ma már csak unalmas klisék vannak. A Top 4 sorozat, ami mindig a legkirályabb Disney-sorozat lesz, az a Hannah Montana, A waverly Place varázslói, a Sonny a sztárjelölt és ez. A mai nem tudom mik, mint az Austin és Ally, az Eb és a Web, a Zack és Cody élete a fedélzeten, no meg a Phineas és Ferb, a Jessieről már nem is beszélve csak erőltetett semmik, amik semmilyen nyomot nem hagynak az emberben. Sem történetben, sem a szereplők nem ragadnak meg az emlékezetünkben, nem úgy, mint a fentebb említett Top 4 sorozatban.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 16:08
Ja, és még hozzáteszem:
A megragadt szereplők és sztorijaik:
Harper (Waverly Place Varázslói) Kreatív, szórakoztató szereplő
Alex (szintén a Waverly) Meg egy cseles, agyafúrt bajkeverő volt, akit mégis mindenki imádott.
Sonny (Sonny a sztárjelölt) kedves lány, szerény, de úgy, mint az átlag embernél, néha nála is elszakad a cérna.
Teddy (Sok sikert Charlie) egy okos lány, aki majdnem mindig mosolyog, és szinte profi színész
És még sorolhatnám napestig, csak senki nem olvasná el
A megragadt szereplők és sztorijaik:
Harper (Waverly Place Varázslói) Kreatív, szórakoztató szereplő
Alex (szintén a Waverly) Meg egy cseles, agyafúrt bajkeverő volt, akit mégis mindenki imádott.
Sonny (Sonny a sztárjelölt) kedves lány, szerény, de úgy, mint az átlag embernél, néha nála is elszakad a cérna.
Teddy (Sok sikert Charlie) egy okos lány, aki majdnem mindig mosolyog, és szinte profi színész
És még sorolhatnám napestig, csak senki nem olvasná el
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 16:13
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
2013. július 15. 16:18
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Ezt már tudtuk, hogy vége lesz.
De nembaj mert így is sok része van és a TV-ben úgy is fogják ismételni, vagy a neten is meg tudjuk nézni. Bridgit-nek meg biztos lesz még valami filmje, vagy sorozata később. (csak nem a Disney-nél)
De nembaj mert így is sok része van és a TV-ben úgy is fogják ismételni, vagy a neten is meg tudjuk nézni. Bridgit-nek meg biztos lesz még valami filmje, vagy sorozata később. (csak nem a Disney-nél)
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 16:52
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Hát nagyon megszerettem ezt a sorozatott és soha nem fogom elfelejteni.
Nagyon megszerettem ezt a családot.Bár méis különbörőek voltak mégis,mint egy igazi család.
Elhiszem,hogy mindenki sírt.Én is sírtam volna.
Nagyon megszerettem ezt a családot.Bár méis különbörőek voltak mégis,mint egy igazi család.
Elhiszem,hogy mindenki sírt.Én is sírtam volna.
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 16:54
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
én is szerettem ezt a sorozatot
2013. július 15. 17:08
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline |
Kár hogy vége Nagyon imádtam a sorozatot
2013. július 15. 17:15
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline |
littlecsajszit idézem: "A mai nem tudom mik, mint az Austin és Ally, az Eb és a Web, a Zack és Cody élete a fedélzeten, no meg a Phineas és Ferb..."
Naa, azért a Phineas & Pherb-öt, vagy esetleg a Zack és Cody-t nem sorolnám a többi közé, mivel (ha jól tudom) eleve mindkét sorozat előbb volt, mint a Good Luck Charlie. A többivel egyetértek.
Nem sok részét láttam, de amit igen, az viszont tetszett.
Én csak azt sajnálom, hogy ezt is fel fogja váltani valami Art Attack-féleség. Fú, de gyűlöltem azt a srácot belőle.
Naa, azért a Phineas & Pherb-öt, vagy esetleg a Zack és Cody-t nem sorolnám a többi közé, mivel (ha jól tudom) eleve mindkét sorozat előbb volt, mint a Good Luck Charlie. A többivel egyetértek.
Nem sok részét láttam, de amit igen, az viszont tetszett.
Én csak azt sajnálom, hogy ezt is fel fogja váltani valami Art Attack-féleség. Fú, de gyűlöltem azt a srácot belőle.
2013. július 15. 17:21
angyaliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 174204 offline |
Na ne .... Ajj :'( ez volt a világ legjobb Disney-es sorozata a többi mint csak kopírozott hülyeség.....
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 17:33
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Kár.... Pedig nagyon szerettem
2013. július 15. 17:34
sel_girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 204730 offline |
Sorra befejeződnek a legjobb Disney sorozatok..
Nórii. SelFan.
2013. július 15. 17:41
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Maga a Disney csatorna nem akarna véget érni? Legalább nem jönne több tehetségtelen celebecske tőlük, így is bőven van elég...
Elody
2013. július 15. 17:46
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Én már nem nézek régóta disneyt, és a mostani kacatokkal nem is vagyok semmiről lemaradva..
2013. július 15. 18:01
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline |
szerintem ez az egyik legjobb Disney sorozat volt, amit mostanában adtak a csatornán. mostanában egyre gagyibb sorozatokat gyártanak, mint például az Indul a risza, vagy az Austin and Ally... vagy én lettem idősebb, vagy a Disney lett gagyibb.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.