Harry Styles nem kezd önálló karrierbe
2013. július 16. 15:44
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Micsoda?! Még 3 albumot és 3 évet ki kell bírnunk velük?! Pedig már kezdtem örülni...Színvonalas album? Tényleg?
Eddig még egy olyat sem láttunk, minden dal ugyanolyan tartalmatlan, olcsó, utánzat popdalocska. Egyébként meg a színvonalukat tükrözi,hogy 1 év alatt össze is vágják az albumot, míg mások éveket dolgoznak egy-egy művön. Persze, túl sok dolguk nincsen. Megírják nekik a dalokat, mindent a hátsó fertályuk alá tolnak, nekik csak fel kell énekelgetniük az előre meggyártott "dalokat",az is mindegy,hogy hogyan,mert hát van egy csodálatos autotununk, amit nem félnek használni.
2013. július 16. 16:08
|
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline
|
Annyira imádom őket, remélem nem csak 3 évig maradnak együtt, hanem ameddig csak tehetik! A dalaik rengeteget segítettek nekem, és ezel nem vagyok egyedül! Aki nem szereti őket, az ne hallgassa és ne pocskondiázza őket, mert hiába, akkor is rohadtul tehetségesek, és nem csak összedobják a lemezeket, hanem sok munkájuk van benne és nyilván azért kell minden évben új albumot kidani, mert szerződésük van. I'm a proud Directioner <3
2013. július 16. 16:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem csodálom,hogy nem kezd önálló karriert....
2013. július 16. 16:50
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ez nem hír, ezt mindenki tudhatta, az is, aki nem követi őket figyelemmel. Ki az a hülye, aki kiszállna a világ legnépszerűbb bandájából, hogy bekockáztasson egy olyan karriert, ami nem is biztos, hogy működni fog?
Amúgy, mindegyik srác ír dalokat és a dalok demóját általában a dalszövegíró szokta egyedül felvenni (nem csak az 1D-nél, hanem mindenhol). A demó azért van, hogy lehessen mutogatni a producereknek, aztán ha azok rábólintanak, akkor lehet felvenni a számot élesben. Egy demóhoz nem kellenek mind az öten.
Amúgy, mindegyik srác ír dalokat és a dalok demóját általában a dalszövegíró szokta egyedül felvenni (nem csak az 1D-nél, hanem mindenhol). A demó azért van, hogy lehessen mutogatni a producereknek, aztán ha azok rábólintanak, akkor lehet felvenni a számot élesben. Egy demóhoz nem kellenek mind az öten.
2013. július 16. 17:02
„A One Direction tagjai mindig egyéni művészekkel dolgoznak együtt, így mindig színvonalas albumot sikerül összehozniuk."
2013. július 16. 17:24
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
Egyértelmű volt,hogy nem kezd önálló karrierbe.Bár külön indult az X-Faktorba, mégis úgy ismerte meg ország-világ,hogy a One Direction egyik énekese.Szerintem az emberek őket együtt szeretik,és ha az egyik kilépne(mindegy,hogy melyik)akkor az a rajongókból ellenszenvet váltana ki....a banda már nem lenne olyan sikeres,és a kilépett tag szólókarrierje se lenne hű de milyen nagy szám.Plusz az 1D tényleg a világ egyik leghíresebb bandája,és ez biztos....de a szólókarrier már lehet,hogy nem lenne népszerű...egyik sem hülye,nem adják fel a biztost a bizonytalanért..
2013. július 16. 17:37
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
missvivian, egyetértek! Azt hiszem mindent elmondtál, amit szerettem volna
2013. július 16. 17:50
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Milyen logikátlan lépés lenne már a banda és a management részéről?
Feladnák a 3 éve tartó töretlen sikerüket csak azért, mert valamelyikőjük szólókarrierről álmodik?
Na ne nevettessetek már...
2013. július 16. 18:04
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Ohyes yes,és yes.Tudtam,tudtam,és tudtam.Ez az nem bomlikfelaz 1D.Én úgy tudtam,tudtam,és tudtam.Most nagyon,de nagyon,örülök <3 :3
2013. július 16. 19:50
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199788 offline
|
De örültem volna neki! hahaha
)
2013. július 16. 21:03
|
|
Harry Stylesnéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 204367 offline
|
HálaIstennek,magához tért
2013. július 16. 21:27
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
én gondoltam,meg am se oszlathatják fel a bandát 2016-ig de nagyon remélem hogy utánna sem fognak szétválni,hisz igaz barátok
és igaz h külön is jók lennének de együtt a legeslegjobbak
<3
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: