Úgy érzed, hogy téged sokkal gyakrabban támadnak meg a vérszívó rovarok, mint másokat? Nem képzelődsz – a legújabb kutatások kiderítették, hogy az emberek 20 százaléka jobban vonzza a szúnyogokat, mint a többiek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hogyan ne legyél szúnyogmágnes
2013. július 16. 16:13
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Szerintem a ruhás dolog hülyeség, mert volt már, hogy sárgában és kékben voltam és mégis halálra csípkedtek. Viszont a nullás vércsoporttal nagyon is egyet kell értenem, nekem pont ilyen a vércsoportom és a szúnyogok kedvence vagyok.
Amúgy érdekes cikk lett!
Amúgy érdekes cikk lett!
2013. július 16. 16:16
Nagyon érdekes és jó cikk lett, egy-két tény rám is jellemző, és tényleg gyakran megtalálnak a szúnyogok.
2013. július 16. 16:17
Úgy érzem biztonságosabb ha páncélruhát veszek.
Amúgy nagyon jó cikk lett, nekem sok újdonság van benne, a vércsoportot és a széndioxidos részt leszámítva.
Sajnos én is nullás vagyok így vonzom a kis dögöket. :// de az is rossz, hogy ezek már szinte minden irtószerre immúnisak. Oo Amúgy van egy riasztó a Vape Derm, úgy néz ki, mint egy dezodor, zöld kupakos és fehér üvege van, és ez segít. Nekünk itthon legalább is bevált.
Amúgy nagyon jó cikk lett, nekem sok újdonság van benne, a vércsoportot és a széndioxidos részt leszámítva.
Sajnos én is nullás vagyok így vonzom a kis dögöket. :// de az is rossz, hogy ezek már szinte minden irtószerre immúnisak. Oo Amúgy van egy riasztó a Vape Derm, úgy néz ki, mint egy dezodor, zöld kupakos és fehér üvege van, és ez segít. Nekünk itthon legalább is bevált.
2013. július 16. 16:18
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline |
Nekem pont nem nullás a vércsoportom, nem vagyok annyira izzadékony mégis nagyon sok szúnyogcsípésem van. A hugomnak nullás a vércsoportja és őt szinte soha egyetlen egy szúnyog sem csípi meg. De érdekes cikk lett.
2013. július 16. 16:20
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Ez egyáltalán nem így van.A 0-ás vércsoportúakat elkerüli,nállunk és a környezetben elég sok 0-ás van és még csak a közelibe se mennek.Én meg a szerencsétlen AB-el úgy vonzom mint a fene őket :/
2013. július 16. 16:21
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A cikk címért elolvasva remélni mertem, hogy néhány gyógyír lesz megosztva itt a jónéppel a szúnyogok ellen, de hát sajnos nem. Az egyes pont szerintem nem igaz. Én B pozitív vagyok, míg ezzel szemben a párom nulla negatív. Ha van egy darab szúnyog is a szobájában, akkor kettőnk közül mindig engem mar meg és nem őt, sőt ez általában itthon is így van, ha szúnyog van a lakásban. Szóval szerintem nem attól függ, hogy kinek milyen antitestjei, illetve antigénjei vannak. A négyes sem stimmel igazán, mert nekem nem igazán van lábszagom, sőt, a kis lábacskáim szinte izzadni sem tudnak, míg ezzel szemben a hatos pont sem klappol, hisz nálam lustább ember, aligha van az egész földkerekségen, mégis imádnak a szúnyogok. A ruha színe pedig szerintem is badarság. Annak a szúnyognak oly mindegy, hogy most fekete rövid nadrág vagy fehér van rajtam, ha szabadon van a lábam a combomtól lefelé, kapásból összemarnak. Sőt, azt hiszem, amikor pár hete összecsipkedtek, fehér rövidnadrág volt rajtam kék pólóval. Nem mérvadó, bár ki tudja. Mindenesetre valóban érdekes cikk volt!
2013. július 16. 16:22
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
jó cikk lett
2013. július 16. 16:23
Végre egy érdekes cikk!
Érdekes, az itt leírtak közül egyik sem igaz rám, sőt, még a hálóruhám is többnyire világosabb, mégis falnak a szúnyogok...: D
Érdekes, az itt leírtak közül egyik sem igaz rám, sőt, még a hálóruhám is többnyire világosabb, mégis falnak a szúnyogok...: D
2013. július 16. 16:33
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Engem nagyon szoktak csípkedni,pedig nem nullás a vércsoportom,és semmi olyan,ami oda volt írva. Nem szitam soha sötét ruhákat hordani,és nem iszok sört,nem vagyok állapotos (Meglepetés xd),és (tényleg) sosem izzadok,na jó néha,de csak tesi órán,ha melegem van,akkor nem szoktam,és nincs lábszagom se...
Bezzeg az osztály kiránduláson összeszedtem 26 csípést.
Bezzeg az osztály kiránduláson összeszedtem 26 csípést.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.