A Maroon 5 énekese végre összeszedte bátorságát és feltette kedvesének, a Victoria's Secret-modellnek, Behati Prinsloónak a minden nő számára oly jelentőségteljes kérdést, melyre a hölgy boldogan mondott igent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Levine fejét hamarosan bekötik
2013. július 17. 11:16
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2013. július 17. 11:20
Én megmondom az őszintét meglepődtem...Persze ha a hír igaz gratulálok De olyan hírtelennek tűnik számomra az egész...Persze honnan is tudnék mindent amikor nem ismerem őket személyesen Mindenesetre gratulálok,remélem első és utolsó házasságuk
2013. július 17. 11:30
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Amikor először olvastam reggel ledöbbentem. Nagyon gyorsnak gondolom ezt, pláne, hogy Adam nem egyszer megszívtam már. Szerintem egy kicsit azért még lehetett volna ezzel várni.
Mindenesetre remélem Behati őszintén szerelmes Adam-be, mert ő egy nagyszerű ember/férfi és megérdemli, hogy boldog legyen
Mindenesetre remélem Behati őszintén szerelmes Adam-be, mert ő egy nagyszerű ember/férfi és megérdemli, hogy boldog legyen
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. július 17. 11:46
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline |
gratulálok.....összeillenek,biztos nagyon szeretik egymást
2013. július 17. 13:17
Adam mégis mióta nő, h bekötik a fejét?
Gratulálok nekik, aranyosak együtt, és talán itt az ideje, h Adam megkomolyodjon, és házasodjon Azonban ennek ellenére is kicsit korai ez a dolog, hiszen alig egy éve vannak együtt
Gratulálok nekik, aranyosak együtt, és talán itt az ideje, h Adam megkomolyodjon, és házasodjon Azonban ennek ellenére is kicsit korai ez a dolog, hiszen alig egy éve vannak együtt
2013. július 17. 13:20
Gratulálok nekik, örülök hogy Adam végre rászánta magát, remélem sokáig együtt lesznek
2013. július 17. 13:37
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Sok boldogságot kívánok nekik, nagyon aranyosak így együtt. boldog vagyok, ha Adam is az.
2013. július 17. 13:47
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
grat nekik...................
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.