Tudni szeretnéd mivel érdemelte ki Kat Graham, a Paramore, Niall Horan, Ian Somerhalder, Ashley Benson és Josh Duhamel, hogy belekerüljenek rövidhíreinkbe? Akkor lesd meg gyorsan cikkünket!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hat sztori, amiről lemaradhattál
2013. július 17. 12:02
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline |
1.: Izé... Nekem nem tetszik ez a kép, de a haja jó
2.: <3 <3 <3 #parawhore
3.: Nem szeretem az 1D-t de ez egy aranyos kép és a kisfiú is eszméletlen cuki
4.: haha
5.: Hát ez... érdekes o.O
6.: GRATULÁLOOOOOOK
2.: <3 <3 <3 #parawhore
3.: Nem szeretem az 1D-t de ez egy aranyos kép és a kisfiú is eszméletlen cuki
4.: haha
5.: Hát ez... érdekes o.O
6.: GRATULÁLOOOOOOK
2013. július 17. 12:02
nekem nem tetszik a kék haj, és tényleg aranyos Niall unokaöccse
2013. július 17. 12:05
Niall unokaöccse nagyon cukiiiiiiiiiii
Am nem szívelem az 1D-t de tisztában vagyok azzal, hogy nem buzik, és tudom, milyen kedvesek. Harry is, meg a többiek is. Szóval a nem tetszésem ellenére a tényeket nem hagyom figyelmen kívűl
Am nem szívelem az 1D-t de tisztában vagyok azzal, hogy nem buzik, és tudom, milyen kedvesek. Harry is, meg a többiek is. Szóval a nem tetszésem ellenére a tényeket nem hagyom figyelmen kívűl
2013. július 17. 12:07
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
Nagyon cuki Niall unokaöccse
2013. július 17. 12:08
Niall unokaöccse nagyon cukker', bár mondjuk melyik baba nem az? Kathie pedig így is eszméletlen szép, imádom a haját
2013. július 17. 12:08
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Katet nem szeretem, de a haja bejön. Gratula a Paramore-nak. Na meg Niall családjának, a baba nagyon cuki. És ha jól látom, Niall-en 5 seconds of summer-ös póló van?! Szívesen utazgatnék Ian-el, mert imádok repülni. Ashley meg Tyler kicsit öhm... Undorító. Egyébként aranyosak, de ez a kép.. Fergie-éknek pedig gratula, szintén.
2013. július 17. 12:10
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
nagyon jó cikk lett!
2013. július 17. 12:12
Nagyon aranyos Niall unokaöcse. *__* Gratulálok Denise-nek és Gregnek Amúgy meg milyen izmos Niall keze
Na de Ashley D amúgy ők az egyik kedvenc párosom a sorozatban :3
Na de Ashley D amúgy ők az egyik kedvenc párosom a sorozatban :3
2013. július 17. 12:12
Nem értem mit esznek ezen az Ashley-n...Mi olyan spéci benne?
2013. július 17. 12:19
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
Jaj, de cuki Niall unokaöccse, gratilálok
2013. július 17. 12:22
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
nem hiszem hogy Kat sokaig lesz kek erdekesen all neki am.
Grat Panamore csapatnak
Eppen fenn voltam twitteren mikor draga Niall kirakta a kepet Elolvadtam En meg sose soe lattam ennyire edes kepet rola, pedig altalaban ha latok rola kepet, mindig mondom ez eddig a legjobb Nagy gratula neki meg1x!
Uh Ian 81 az mar durva en jo ha 1 evben felulok 6x
Es megint mivel twittert imadom fenn voltam mikor Ashley kirakta a kepet es hat.. komolyan nem ertem mi ertelme van annak hogy tagadjak a pletykat de azert adnak ra okot hogy tovabb folytassa a media.. lol
Oh pont tegnap lattam Joshhal es filmet nagy gratulalcio nekik! Biztos boldogok
Grat Panamore csapatnak
Eppen fenn voltam twitteren mikor draga Niall kirakta a kepet Elolvadtam En meg sose soe lattam ennyire edes kepet rola, pedig altalaban ha latok rola kepet, mindig mondom ez eddig a legjobb Nagy gratula neki meg1x!
Uh Ian 81 az mar durva en jo ha 1 evben felulok 6x
Es megint mivel twittert imadom fenn voltam mikor Ashley kirakta a kepet es hat.. komolyan nem ertem mi ertelme van annak hogy tagadjak a pletykat de azert adnak ra okot hogy tovabb folytassa a media.. lol
Oh pont tegnap lattam Joshhal es filmet nagy gratulalcio nekik! Biztos boldogok
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.