Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. július 17. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni szeretnéd mivel érdemelte ki Kat Graham, a Paramore, Niall Horan, Ian Somerhalder, Ashley Benson és Josh Duhamel, hogy belekerüljenek rövidhíreinkbe? Akkor lesd meg gyorsan cikkünket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Hupikék hajjal nyomul Kat Graham

A Vámpírnaplók halott boszija kissé lesokkolta rajongóit a minap, amikor feltöltött magáról egy képet Facebook-oldalára, melyen kék frizurával látható. „Kék haj, hidegen hagy...” – írta a fotóhoz, mely két táborra osztotta rajongótáborát, hiszen sokan melléálltak az őrült frizuraváltásban, de másoknak nem nyerte el igazán tetszését. A kérdés már csak az, hogy valóban bekékült, vagy csak ügyes manipuláció a kép.

Fotó: Facebook

*

Kétszeres platina lett a Still Into You

Nemrég érdemelte ki az aranylemez kitűntetést a Paramore vadonatúj albuma, most pedig a Still Into You című kislemez kapott kétszeres platina minősítést Ausztráliában, mivel több mint 140 ezer példányban kelt el.

*

Unokaöccse született Niall Horannek

A One Direction énekesének unokaöccse nemrég látta meg a napvilágot, így ő szinte azonnal bemutatta a csöppséget Instagram-profilján a nagyvilágnak: „Gratulálok Gregnek és Denise-nek! Hurrá! Van egy unokaöcsém! A valaha volt legédesebb gyerek!” – fűzte hozzá a képhez Niall, melyen karjaiban tartja az újszülöttet.

Fotó: Instagram

*

Ian Somerhalder lassan törzsvendég lesz a repülőkön

Egyik kedvenc vámpírunk pénteken egy meglepő és érdekes információt osztott meg rajongóival Facebook-oldalán, miszerint a tavalyi év folyamán összesen 83 alkalommal ült repülőgépen. Ha így halad lassan fel is költözhet egyre, hiszen forgatásról forgatásra jár és nem is lesz értelme egy lakásnak.

*

Ashley Benson játszadozik az emberekkel

Nemrég írtuk meg, hogy a Pretty Little Liars szőke sztárja tagadja a híreszteléseket, miszerint egy párt alkotnának sorozatbeli szerelmével, Tyler Blackburnnel, most pedig úgy tűnik még inkább adja a lovat a pletykák alá. Néhány napja ugyanis egy meglehetősen érdekes képet töltött fel Instagram-oldalára kettejükről, amihez csak annyit fűzött, hogy így gyakorolják a csókolózós jeleneteket.

Fotó: Instagram

*

Kisfia lesz Fergie-nek

Úgy tűnik, az énekesnő kisfiút hord a szíve alatt, hiszen férje, Josh Duhamel a Live With Kelly and Michael című talkshow vendége volt, a ma adásba kerülő műsorból pedig napvilágot látott egy kis részlet, melyben egy rózsaszín és egy kék babaruhát tart kezében a műsorvezetőnő és arra kéri a színészt, hogy válasszon. Josh végül a kék színben pompázó darabot ragadta meg, odasétált vele az egyik kamerához és elárulta, hogy kisfia lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek