Starity

Ashley Benson mindent tagad

2013. július 07. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig mindenki tényként kezelte, hogy egy párt alkotnak Tyler Blackburnnel, de a színésznő most megcáfolta a híreket.

hirdetés
Ashley Benson mindent tagad

Még áprilisban mi is megírtuk, hogy Ashley Benson és Tyler Blackburn között nyilvánvalóan több van, mint barátság, hiszen lencsevégre kapták őket az idei Coachella fesztiválon, amint kézen fogva andalogtak, ölelkeztek és még néhány puszi és csók is elcsattant köztük, ráadásul közösségi profiljaikra is előszeretettel töltötték fel a közös és egymásról készített képeket. Most azonban a 23 éves szőkeség meglepő kijelentést tett.

Az Us Weekly a minap ismét tényként hozta le, hogy a Pretty Little Liars-ban szerelmespárt alkotó fiatalok a való életben is együtt vannak, mivel Ashley nyilatkozatából ők ezt szűrték le. „Mindig megnevettet. Odáig vagyok érte” – hangzott az a bizonyos válasz, ami miatt újra teríték kerültek.

Azonban meglepő módon Ashley ezt nem hagyta szó nélkül, mitöbb rövid időn belül tagadta kapcsolatukat a Twitteren: „Haha Us Weekly mivel fogtok legközelebb előállni? Vicces. Bár én tényleg szeretlek @tylerjblackburn

A kérdés már csak az, hogy a fiatal színésznőre tényleg ilyen nagy hatással volt csinos kis hazudozó karaktere, Hanna, hogy letagadja a nagyvilág előtt a dolgot, amit egyébként néhány hónappal ezelőtt nyíltan felvállalt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek