Starity

Egy párt alkot Ashley Benson és Tyler Blackburn

2013. április 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Benson és Tyler Blackburn, úgy látszik, nem csak a Pretty Little Liarsben alakít szerelmespárt: egyre inkább bebizonyosodik, hogy a fiatalok a való életben is egy párt alkotnak.

hirdetés
Egy párt alkot Ashley Benson és Tyler Blackburn

Bár még egy hónapja sincs, hogy Ashley Benson szakított barátjával, Ryan Gooddal, egyre inkább úgy tűnik, hogy a lány már most továbblépett. A színésznőt tavaly szóba hozták James Francóval is, akivel a Spring Breakers című film forgatásán találkozott, de akkor mindketten egyértelműen megcáfolták a pletykát.

Most viszont úgy fest, hogy a szőke szépség Pretty Little Liars-beli szerelmével, Tyler Blackburnnel alkot egy párt. Bár hivatalosan még nem vallottak érzelmeikről, több dologból is arra következtethetünk, hogy a Haleb-pár nem csak a sorozatban él.

A Twitteren egy Makayla Hawes nevű felhasználó lelkesen a következőket csiripelte: „Olyan boldog vagyok! Ash Benzo és Tyler randiznak!” Ám Ashley egyelőre tagadott. Amikor egy másik felhasználó megkérdezte a Calebet alakító színésztől, hogy a románcuk a valóságban is él-e, a színész szűkszavúan válaszolt: „Szeretem őt.”

Néhány napja a fiatalokat viszont lencsevégre kapták a Coachella fesztiválon, ahol ölelkeztek és csókolóztak egymással – le sem tagadhatják többé: egyértelműen randevúznak egymással.


Fotó: FameFlynet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek