Cikksorozatunk hatodik részéhez eljutva újabb könyvadaptációkkal ismerkedhetünk meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könyvek a mozivásznon — VI. rész
2013. július 19. 18:30
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
ezeket nem ismerem könyvbe se és filmbe se
2013. július 19. 18:34
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Gratulálok a kommentelőknek, az értelmes hozzászólásokért! Ezek remek filmek és könyvek egyaránt, a személyes kedvencem a Zongorista, Adrien hatalmasat alakított abban a filmben. A Mechanikus narancsot még nem volt alkalmam könyvben olvsni, a filmet viszont láttam, elég megrázó, de nekem tetszett. Malcolm McDowell milyen fiatal volt még akkor!
Köszi a cikket Fanni!
Köszi a cikket Fanni!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 19. 18:35
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
mind1neked
És ezt muszáj is leírnod? Szerintem a cikk nem azért íródott, hogy ilyen komikat írjanak alá. Nyilván vannak kevésbé ismertek a mostani nemzedék nagy részének, ( a magam nevében nem beszélek), de attól még nem kell ide írni, csak, hogy több kommented legyen..
2013. július 19. 18:39
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
A Lolitát és a Napos oldalt olvastam, szerintem remek könyv mind a kettő.
A zongoristáról nem is tudtam, hogy eredetileg könyv. Anno nyolcadikban kötelező volt megnézni Hitlerhez és a zsidókhoz kapcsolódó filmet, és én ezt választottam. Szerintem gyönyörű film, biztos a regény is nagyon jó.
A zongoristáról nem is tudtam, hogy eredetileg könyv. Anno nyolcadikban kötelező volt megnézni Hitlerhez és a zsidókhoz kapcsolódó filmet, és én ezt választottam. Szerintem gyönyörű film, biztos a regény is nagyon jó.
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2013. július 19. 18:56
Ezek közül,nem mindegyiket olvastam,a Napos Dal nekem nagyon tetszett,na meg a Lolita című könyv.
2013. július 19. 19:03
Invisiblevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 121 Csatolások: 7 Azonosító: 190334 offline |
Igazi felüdülés ilyen cikkeket olvasni, a Justin Bieber típusú hírek tömkelegében. Köszönjük a cikket, az értelmes hozzászólóknak pedig azt üzenem, hogy ha fogalmuk sincsen egy-egy témáról akkor inkább maradjanak csendben.
2013. július 19. 19:09
Ebből csak a Lolitát és a Napos oldalt ismerem, de egyiket se láttam :/
2013. július 19. 19:15
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
A Napos oldal elég jó könyv!
2013. július 19. 19:23
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Most olvasom a Lolitát, és láttam mind a két feldolgozást. Nagyon tetszik a könyv, mert ha belelát az ember a mögöttes tartalmába akkor nagyon értékes és elgondolkodtató dolgokat tapasztal. A többiek közül is láttam filmeket de még van amit meg akarok nézni és el akarok olvasni is egy pár könyvet.
2013. július 19. 19:35
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
A Schindler listája és a Halálsoron a kedvenc filmjeim közé tartozik, vannak jelenetek, amik még mindig könnyet csalnak a szemembe. Könyvben még nem olvastam őket.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.