Zayn Malik megmentette Harry életét — videó
2013. július 20. 17:02
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Hála megmenekült.)Rossz lett volna ha megég szegény!:(Zayn köszi neked is:)
2013. július 20. 17:02
HOGY ÍRHATNAK OLYAT AZ EMBEREK HOGY JOBB LETT VOLNA HA BELESÁTÉL VGAY HOGY MAJD LEGKÖZELEBB????? EKKORA PARASZT VILÁGBAN ÉLÜNK? JESSZUS. -.- HA NEM SZERETED, AKKOR SE KÉNE ILYET ÍRNI,MERT MI LENNE HA A TE KEDVENCEDDDEL TÖRTÉNIK ILYESMI? AKKOR ÉN IS ÍRJAM ODA EZT? AKKOR MEG TE ÍRNÁD AZT MINT ÉN...-.- JÉZUSOM. GONDOLKOZZATOK MÁR!!
2013. július 20. 17:03
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Zayn egy hős! ♥
2013. július 20. 17:05
Szerintem egy ilyen helyzetben mindenki ezt tenné. Így logikus, nem? Én sem bírom a vándít (sőőőőt!), de nem hagynám, hogy ott pusztuljon meg a szerencsétlen. Szóval, Zéjn, nem vagy híró : D
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Alison Lerman
2013. július 20. 17:06
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Ez nagyon szép volt Zayntől,nagy tragédia lett volna,ha Harry meghal!
2013. július 20. 17:06
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
jadeeee: hát igen...szomorú, hogy ilyen a mai világ...:S
2013. július 20. 17:08
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline |
Szerintem ha megrendezett akkor elég gáz hogy ilyen hülyeségeken törik a fejüket...-.-"
De viszont ha igazi volt a mentés, akkor le a kalappal Zayn Malik előtt, mert akkor tényleg megmentett a haverját!
Én nem vagyok One Direction rajongó és nem fogok ítélkezni, de dönteni nem tudok és nem is akarok, hogy kamu volt-e vagy sem
De viszont ha igazi volt a mentés, akkor le a kalappal Zayn Malik előtt, mert akkor tényleg megmentett a haverját!
Én nem vagyok One Direction rajongó és nem fogok ítélkezni, de dönteni nem tudok és nem is akarok, hogy kamu volt-e vagy sem
2013. július 20. 17:08
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
Uram Isten :oooooooooooooooooooooo
2013. július 20. 17:10
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
nagyon gagyi...
2013. július 20. 17:11
Kedves hozzászólók! Mi az, hogy megrendezettnek tűnik? Szerintetek tényleg ezzel akarják feldobni a koncertet? Vagy ti valami ilyesmire gondoltok: Menedzser: Á lejjebb csúszott a népszerűségetek srácok. Hmmm..tudjátok mit? Harry sétálj oda a tűzhöz, Zayn, te pedig véletlenül vedd észre, és mentsd meg.
Megrendezett, tényleg biztosan az -.-.
Megrendezett, tényleg biztosan az -.-.
NRoxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 206091 offline |
Szentséges ég, hogy néhányan mennyire bunkók! Elhiszem, hogy nem szeretitek, de nem tett ellenetek semmit, ami miatt a halálát kívánhatnátok! És kötve hiszem, hogy megrendezett lett volna gondoljunk csak bele. Napok óta rosszul van, valami biztos, hogy nincs vele rendben, talán lassítania kéne, vagy mondjuk nem diétás kajákon élnie - újra, hanem valami tápanyagban gazdag, apám szavaival élve "valami zsírban gazdag, kalóriadús" ételt kéne lenyomnia a torkán végre, mert én személy szerint azzal a kis pocijával együtt is szerettem -, és akkor nem hányná el magát a színpad közepén. Tudom, ennek semmi köze ehhez a témához, de már kikívánkozott. A lényeg, hogy bárki bármit mond, azért igenis összetartanak, és megvédik egymást, ha arról van szó. Nem tudhatjuk, mi folyik a bandán belül, hogy ki kivel van jóban, hogy H és L kapcsolata milyen, hogy H és Z kapcsolata, milyen, és még sorolhatnám. Amúgy, szerintem Harry nem látta, merre megy, mivel éppen a haját törölgette, és le volt hajtva feje. Tehát, Zayn tényleg, úgymond, megmentette. Ezért pedig tényleg nem kéne bántani, nem gondoljátok?
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
szegény Harry♥♥
2013. július 20. 17:15
"Persze" megrendezettt milyen baromság már ez????????? komolyan mindig bele kell kötnötök??? Na mind1 örülök, hogy jól van! )))
2013. július 20. 17:23
Annyira lehet látni, hogy ez egy előre lerendezett. Kapjanak több figyelmet, mivel a zeneiségük egy rakás xrt se ér. Ez annyira a véletlen műve, mint A gyanú árnyékában hihetetlen történetei.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Alison Lerman
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.