Szegény Hazz ♥♥
Kedves volt Zayn-töl ♥ ♥
Zayn Malik megmentette Harry életét — videó
2013. július 20. 17:57
2013. július 20. 17:58
Idézet (NRoxi @ 2013.07.20. 17:11)
Szentséges ég, hogy néhányan mennyire bunkók! Elhiszem, hogy nem szeretitek, de nem tett ellenetek semmit, ami miatt a halálát kívánhatnátok! És kötve hiszem, hogy megrendezett lett volna gondoljunk csak bele. Napok óta rosszul van, valami biztos, hogy nincs vele rendben, talán lassítania kéne, vagy mondjuk nem diétás kajákon élnie - újra, hanem valami tápanyagban gazdag, apám szavaival élve "valami zsírban gazdag, kalóriadús" ételt kéne lenyomnia a torkán végre, mert én személy szerint azzal a kis pocijával együtt is szerettem -, és akkor nem hányná el magát a színpad közepén. Tudom, ennek semmi köze ehhez a témához, de már kikívánkozott. A lényeg, hogy bárki bármit mond, azért igenis összetartanak, és megvédik egymást, ha arról van szó. Nem tudhatjuk, mi folyik a bandán belül, hogy ki kivel van jóban, hogy H és L kapcsolata milyen, hogy H és Z kapcsolata, milyen, és még sorolhatnám. Amúgy, szerintem Harry nem látta, merre megy, mivel éppen a haját törölgette, és le volt hajtva feje. Tehát, Zayn tényleg, úgymond, megmentette. Ezért pedig tényleg nem kéne bántani, nem gondoljátok?
Egyébként nem hiszem, hogy attól hány, hogy nem eszik rendesen, vagy nem rendes kaját. Akkor max. rosszul lesz, leesik a vércukra, elájul, stb.
2013. július 20. 18:01
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline |
Látszik, hogy már éppen fordult meg. Nem hiszem el,hogy nem vette észre. Amúgy Zayn tényleg rendes volt, hogy odasietett de szerintem nem lett volna ott semmi nagy baj.
2013. július 20. 18:04
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline |
Aztaa, ez nem semmi... : /
2013. július 20. 18:06
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
De hülye ez a Harry Én sem csipázom őket (jobban mondva a zenéjüket), de nyílván én is odébbrángattam volna, nem hagytam volna, hogy ott égjen halálra, bár nehezemre esik elhinni, hogy ha Zayn nincs ott, akkor egyszerűen belesétált volna a tűzbe és bye bye Harry... Vagy tényleg ilyen kis szerencsétlen, vagy valóban megrendezett volt, de az utóbbinak nem sok értelmét látom. Haters gonna hate, a rajongók meg úgyis szentül hiszik, hogy ők olyanok, mint az édestestvérek.
2013. július 20. 18:10
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Zayn te egy hős vagy.Imádlak Zayn.♥ Thank you so much for saving Harry.<3 ♥
2013. július 20. 18:12
De amúgy ő nem vette észre, hogy pont ott tűz van? És csak Zaynnek van szeme és megy segíteni neki? Oké... De Zayn legalább segített
2013. július 20. 18:17
Komolyan röhögnöm kell.Nem tudta a többi észre venni ?
2013. július 20. 18:28
Minárcsik Nikolettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 203509 offline |
Még szerencse,hogy Zayn épp oda nézett...
2013. július 20. 18:38
Hű, ez azért szerencse volt, h Zayn megmentette Harry-t!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.