Miley Cyrus kitálal
2013. július 21. 09:58
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Rendben, lehet hogy az írományom tartalmazni fog egy kis off-ot is, ha akarják törlik ha nem akkor nem, de nem bírom már magamban tartani a gondolataimat.
Tehát, adott egy Disney sztár, fiatalon ismer meg a közönség még majdnemhogy cukinak is nevezhető kislányt, Miley-t. Ahogy telnek az évek, az aranyos kislányból átváltunk egy magamutogató, sekélyes tinédzserbe, majd azt mondjuk rá hogy felnőtt ezért hadd csinálja. Ez minden disney csillag esetében ugyanígy zajlik, nincs kivétel. Kérdem én, mióta az mutatja meg hogy valaki felnőtt, hogy átmegy olcsóba és így vereti a napjait?? Miért van az, hogy ez elfogadható a mai tizenévesek körében? Miért van az, hogy vannak normális, valóban felnőtt sztárok, akik mindenféle botrány nélkül képesek fenn maradni?
Komolyan annyira utálom ezt, amikor itt van Miley és tényleg félre akarom tenni minden ellenszenvemet és akkor ilyen nyilatkozatokat tesz.. Nem értem a celebtársadalmat, de igazán. Eddig tagadta hogy köze lenne bármiféle droghoz, aztán most meg előáll ő is a nagy őszinteségi rohamaival és úgy beszél a dolgokról mintha teljesen hétköznapi lenne. Ő is állandóan ki van akadva azon, hogy a média turkál az életében. Hát CSODÁLKOZIK?? Senki nem kényszeríti arra, hogy olyan képeket osszon meg magáról ahol még majdnem hogy a melle is kilátszik, plusz a szakmunkás dekoltázsa is befigyel. Instán minden második képéről szinte Rihanna jut eszembe, mind a pózok mind a képek témáját megfigyelve. Csodálatos példaképek, valóban. Emellett ő generálja saját magának ezt az egész sz*rt úgy ahogy van. Unalmas és rém bosszantó, főleg az hogy itt ti meg totál fiatalon ezekre a dolgokra azt mondjátok hogy "az ő dolga, felnőtt" basszus ő nem nőtt fel, mert egy felnőtt nem így viselkedik. Az a baj hogy Mileynak fogalma sincs arról hogy ki is ő valójában, keresi magát csak nagyon rossz utakon jár. Nem adok neki 1 évet, és megint teljsen más stílusban fogja megtalálni magát és aztán így tovább.
Az meg hogy Madonnát hozza fel..nem, ne tegye. Mert ahogy Norah már leírta előttem, nem egy súlycsoport az, amit Madonna előadóművészként tesz le az asztalra, meg az amit Miley.
Tehát, adott egy Disney sztár, fiatalon ismer meg a közönség még majdnemhogy cukinak is nevezhető kislányt, Miley-t. Ahogy telnek az évek, az aranyos kislányból átváltunk egy magamutogató, sekélyes tinédzserbe, majd azt mondjuk rá hogy felnőtt ezért hadd csinálja. Ez minden disney csillag esetében ugyanígy zajlik, nincs kivétel. Kérdem én, mióta az mutatja meg hogy valaki felnőtt, hogy átmegy olcsóba és így vereti a napjait?? Miért van az, hogy ez elfogadható a mai tizenévesek körében? Miért van az, hogy vannak normális, valóban felnőtt sztárok, akik mindenféle botrány nélkül képesek fenn maradni?
Komolyan annyira utálom ezt, amikor itt van Miley és tényleg félre akarom tenni minden ellenszenvemet és akkor ilyen nyilatkozatokat tesz.. Nem értem a celebtársadalmat, de igazán. Eddig tagadta hogy köze lenne bármiféle droghoz, aztán most meg előáll ő is a nagy őszinteségi rohamaival és úgy beszél a dolgokról mintha teljesen hétköznapi lenne. Ő is állandóan ki van akadva azon, hogy a média turkál az életében. Hát CSODÁLKOZIK?? Senki nem kényszeríti arra, hogy olyan képeket osszon meg magáról ahol még majdnem hogy a melle is kilátszik, plusz a szakmunkás dekoltázsa is befigyel. Instán minden második képéről szinte Rihanna jut eszembe, mind a pózok mind a képek témáját megfigyelve. Csodálatos példaképek, valóban. Emellett ő generálja saját magának ezt az egész sz*rt úgy ahogy van. Unalmas és rém bosszantó, főleg az hogy itt ti meg totál fiatalon ezekre a dolgokra azt mondjátok hogy "az ő dolga, felnőtt" basszus ő nem nőtt fel, mert egy felnőtt nem így viselkedik. Az a baj hogy Mileynak fogalma sincs arról hogy ki is ő valójában, keresi magát csak nagyon rossz utakon jár. Nem adok neki 1 évet, és megint teljsen más stílusban fogja megtalálni magát és aztán így tovább.
Az meg hogy Madonnát hozza fel..nem, ne tegye. Mert ahogy Norah már leírta előttem, nem egy súlycsoport az, amit Madonna előadóművészként tesz le az asztalra, meg az amit Miley.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
vasasreka8
2013. július 21. 10:03
Én már a fönti képtől majdnem elhánytam magam. Régen bálványoztam, de most? Egy beképzelt HP lett belőle. Most is van a Hannah Montana a tv-ben, néha belenézek, de miután láttam a We Can't Stop című "az ő édes kis videója" klipet el se hiszem hogy ugyanaz a lány. Én már akkor kezdtem megutálni amikor levágatta a haját. Billy Ray Cyrusnak meg őszinte részvétem az édes kislányához!
2013. július 21. 10:13
Idézet (TomposLuca97 @ 2013.07.21. 09:49)
játszák a viván és ott is teszik az X et a szája elé..és mikor mondja h sztriptíz klub azt is 'kisípolják' nagyon tré! -.-
Ezt ugye nem mondod komolyan, hogy játsszák a Viván??? Sokkal enyhébb klipeket tilos volt játszaniuk, ezt meg engedik? Uhhh...
2013. július 21. 10:19
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline |
hát... nem gondoltam volna róla ezt... sztem régebben sokkal normálisabb volt.. régen én is szerettem. de most már betelt a pohár!! ez már sok... kicsit tul sokat képzel magáról..
2013. július 21. 10:20
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Nekem éveken keresztül mondhatni ő volt a nagy példakép. Imádtam. Mondhatni egy igazi nagy Miley fan voltam. De csak voltam. Ahogy ő fokozatosan kezdett megváltozni, nekem ez az imádatom csillapult. Sokan már 2010-ben támadták a "Can't Be Tamed" korszakánál pedig szerintem ott volt a legegyedibb a stílusa, akkor voltak a legjobbak a számai. Aztán mikor teljesen levágatta a haját elment az esze. Hol vannak a normális nyilatkozatok?? Mikor valamiről is kegyetlenül megmondta a véleményét, akkor is értelmesen, normálisan, nem tele tömve ocsmány szavakkal. Még az, hogy a drogról énekel... Mert minden 3.-4. előadó énekel a drogról és a hasonló dolgokról. Az első mondatával mondjuk teljesen egyetértek, mert azért jó tudni, hogy egyes embereknek csak annyi a legnagyobb gondjuk egész életükbe, hogy milyen Miley kis klipje.
A felnőtté válás és az amit Miley annak nevez két külön fogalom. Az, hogy valaki felnőtt és nem kislány már, azt nem így kell kifejezni. Rendes normális cselekedetekkel, felnőtt gondolkodással kellene ezt érzékeltetni. Mert Miley nem azt sugallja hogy ő egy érett nő, hanem csak egy ócska...
A felnőtté válás és az amit Miley annak nevez két külön fogalom. Az, hogy valaki felnőtt és nem kislány már, azt nem így kell kifejezni. Rendes normális cselekedetekkel, felnőtt gondolkodással kellene ezt érzékeltetni. Mert Miley nem azt sugallja hogy ő egy érett nő, hanem csak egy ócska...
2013. július 21. 10:22
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Norah és Beyla ismét szépen összefoglalták a véleményemet.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy Miley egy igazán szánalmas kis liba, aki összevissza hazudozik a kedve szerint, közönséges és önelégült hólyag, akinek annyi fogalma sincs az ízlésről és a tehetségről, mint egy marék békalencsének. Az, hogy a világ egy elb*szott hely, azt részben neki és a hasonló korú "előadóművészeknek" is köszönhetjük.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy Miley egy igazán szánalmas kis liba, aki összevissza hazudozik a kedve szerint, közönséges és önelégült hólyag, akinek annyi fogalma sincs az ízlésről és a tehetségről, mint egy marék békalencsének. Az, hogy a világ egy elb*szott hely, azt részben neki és a hasonló korú "előadóművészeknek" is köszönhetjük.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 21. 10:35
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (miley900 @ 2013.07.21. 01:03)
Ti tisztában vagytok vele mit művelnek vele? Milyen lehet úgy felébredni, hogy milliónyi ember aláz meg milliók előtt a Twitteren, és az interneten? Mióta híres lett, ez ment. Csodálkozunk, hogy már elege van? Tenni kéne ellene, kicsit beleképzelni magatokat a helyébe. Most nagyon könnyű kommentezni a sok undorító dolgot, de azért megnézném, ha szemtől szembe állnátok vele... Biztos nem lenne ekkora a szátok...Akartam írni, kezetek.
Most, hogy abbahagytam a sírást Miley pokolian nehéz élete miatt, szeretném elmondani - és szerintem a több millió éhező, hajléktalan, háborús övezetben élő, gyógyíthatatlan betegségben szenvedő ember nevében is beszélek - hogy nagyon szívesen cserélnék Miley-val, szeretnék ilyen hatalmas problémákat, hogy csúnyákat rólam írogatnak a neten, miközben annyi pénzem van, hogy egy tucat százdollárossal törlöm ki a kis popsimat. Sok ráérő ideje lehet, ha ezeket olvasgatja - és nagyon sok esze, ha foglalkozik velük.
És hozzátenném, hogy sokan meg mernénk ezt mondani Miley szemébe is. Valószínűleg egy húszéves csajtól fogok betojni, aki a vállamig sem ér.
2013. július 21. 10:45
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
én szeretem mileyt a stilusa ellenére.élvezi az életet,ki probal olyan dolgokat amiket meg soha.fiatal meg
2013. július 21. 10:46
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
én szeretem mileyt a stilusa ellenére.élvezi az életet,ki probal olyan dolgokat amiket még soha.fiatal még
2013. július 21. 10:47
Nagyon megváltozott Miley, persze nem a jó értelemben. A mostani stílusa kicsit sok. Hiába próbál ilyen viselkedéssel felnőttet játszani, nem lesz az. A felnőtté válás nem arról szól, hogy mutogatjuk magunkat, és hogy gondolunk egyet, és sztriptízbárba járunk.
2013. július 21. 10:48
Hát én azt kötve hiszem h az emberek azzal lennének elfoglalva hogy neki milyen klipje van...mármint nekem pl elég mozgalmas az életem mostanság..és vhogy nem tud meghatni egy sztár botrányos v akármilyen élete....tv-ben jópárszor hallom látom a klippet de amint vége én már el is felejtem és valahogy nem ugrok fel a netre h elmondjam azta de undorító meg stb...egyszer már leírtam itt h nálam ez már túllépte a határt...szerencsére én nem olyan vagyok aki ilyet klppet bevállalna..és a nagy szerelem pedig valóban itt látszik meg...mert ha az ember szerelmes akk eszébe se jutna ilyen klippet forgatni h pasiknak meg .. rázza magát...tehát ez akk is így van akárki akármit mond
a rajongók meg szerethetik de NEM ATTÓL LESZ VKI IGAZI RAJONGÓ hogy minden egyes lépésére gratulál Mileynak...ez kb ugyan az mint az igaz barát aki nem ért veled folyton egyet hanem a szemedbe mondja ha vmit elcsesztél meg stb....tovább nem magyarázom ezt sztem érteni lehet mit akarok ezzel mondani..
és azt pedig komolyan tanácsolom mindenkinek h ne nagyon élje bele magát a sztárok életébe ne nagyon pocsékolja az életét arra h velük mi van hol vannak mit csinálnak..mert inkább éljétek a saját életeteket és a sztárokat meg hanyagoljátok... a twitter is igen érdekes..meglátszik h hatalmas korlát kellene rá kb olyan 20 év felettiek használhatják...borzalmas h miket össze nem írnak ott...borzalmas
a rajongók meg szerethetik de NEM ATTÓL LESZ VKI IGAZI RAJONGÓ hogy minden egyes lépésére gratulál Mileynak...ez kb ugyan az mint az igaz barát aki nem ért veled folyton egyet hanem a szemedbe mondja ha vmit elcsesztél meg stb....tovább nem magyarázom ezt sztem érteni lehet mit akarok ezzel mondani..
és azt pedig komolyan tanácsolom mindenkinek h ne nagyon élje bele magát a sztárok életébe ne nagyon pocsékolja az életét arra h velük mi van hol vannak mit csinálnak..mert inkább éljétek a saját életeteket és a sztárokat meg hanyagoljátok... a twitter is igen érdekes..meglátszik h hatalmas korlát kellene rá kb olyan 20 év felettiek használhatják...borzalmas h miket össze nem írnak ott...borzalmas
2013. július 21. 10:50
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline |
Még jó, hogy itt mindenki tökéletes..
2013. július 21. 10:55
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline |
agyára ment a hírnév.
2013. július 21. 10:55
myrita00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 533 Csatolások: 0 Azonosító: 206384 offline |
Miley nagyon megváltozott pár éve egy ártatlan lány volt...... és most nem csak a haja, a stílusa hanem a kinézetével együtt a viselkedése is megváltozott azt hiszi hogy minden rola szol.... hát szerintem nem
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.