G-Dragon - Vogue Korea - August 2013
2013. július 21. 14:40
2013. július 22. 09:59
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hogy őszinte legyek, nem vagyok elharagadtatva ettől a fotósorozattól. Nekem nagyon nem tetszik. Szerintem valamiért ez nem illik annyira G-Dragonhoz. Mármint, jó, ő ilyen vad, meg minden, de valahogy ez nekem már kicsit túlságosan. Már undorító és erkölcstelen. Nekem leginkább ezek a véleményeim róla. Egyedül ez a kép tetszik. Amúgy meg borzasztó az egész. G-Dragon, szeretlek, meg minden, de több ilyet nem akarok látni, köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Lisa7003
2013. július 22. 13:32
Idézet (Cassie3 @ 2013.07.22. 09:59)
Hogy őszinte legyek, nem vagyok elharagadtatva ettől a fotósorozattól. Nekem nagyon nem tetszik. Szerintem valamiért ez nem illik annyira G-Dragonhoz. Mármint, jó, ő ilyen vad, meg minden, de valahogy ez nekem már kicsit túlságosan. Már undorító és erkölcstelen. Nekem leginkább ezek a véleményeim róla. Egyedül ez a kép tetszik. Amúgy meg borzasztó az egész. G-Dragon, szeretlek, meg minden, de több ilyet nem akarok látni, köszönöm. 
Teljesen egyetértek, nekem is csak ez az egy kép tetszik.
2013. július 22. 18:58
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (sophiej @ 2013.07.22. 13:32)
Teljesen egyetértek, nekem is csak ez az egy kép tetszik.
Nem is az erkölcstelenség miatt, inkább a koncepció, a rengeteg Photoshop, stb. miatt nem tetszik a fotósorozat.
Hát igen. Az a másik. Láttad, hogy ezen a képen nincs meg G-Dragon mellbimbója? A photoshop varázsa.
2013. július 22. 21:50
Idézet (Cassie3 @ 2013.07.22. 18:58)
Hát igen. Az a másik. Láttad, hogy ezen a képen nincs meg G-Dragon mellbimbója? A photoshop varázsa.
A koncepció pedig tényleg szörnyű. Na meg az a szőke csaj.. ennél csúnyábbat nem találtak? Jó, alapból nem a legrondább, de modellnek szerintem az. GD sokkal szebb nála. 
Pontosan erre a képre gondoltam, amikor említettem a Photoshopot. Mikor megláttam a képet, az első dolog, ami megfordult a fejemben az volt "Jiyong, annyira dögös a csaj, hogy még a mellbimbód is leesett tőle?"
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. július 22. 22:56
|
|
Cassie3leebit♡ |
|
Idézet (sophiej @ 2013.07.22. 21:50)
Pontosan erre a képre gondoltam, amikor említettem a Photoshopot. Mikor megláttam a képet, az első dolog, ami megfordult a fejemben az volt "Jiyong, annyira dögös a csaj, hogy még a mellbimbód is leesett tőle?" 
LOOL... én meg pont arra gondoltam, hogy a VOGUE elvárásainak nem felel meg Jiyong mellbimbója.
2013. július 29. 22:03
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Új képek!
Hát, való igaz, voltak már ennél jobb képei is, de én azért örülök, hogy új fotósorozata jelent meg, rég láttam róla új képeket. A vogue ilyen, vad, de van benne valami művésziség, aminek GD tökéletes alanya, hisz személyisége hogy is mondjam, nem épp szokványos, de ez a jó. Szóval, én imádom, imádom, imádom.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.