KATASZTRÓFÁLISAN JÓ LETT
Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 19:49
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Én most hallottam először a számot is, így az igazi, hát maga a dal nem nagyon tetszik, nem véletlenül nem műfajom nekem a rock, bár magamat ismerve úgyis megszeretem xd viszont a klip az ötletes, pont gondolkoztam úgy régebben, hogy kéne csinálniuk egy olyan klipet, amiben mindenki totál máshogy néz ki, és hát tessék, szerintem szuper kis video lett, de a dal olyan furcsa, meg elég lapos >.< sebaj, majd legközelebb xd
2013. július 22. 19:50
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Amikor megláttam a kéept úgy hittem ,hogy íyg is fognak szerepelni a klipben, de úgy tűnik, hogy nagyon nem akarnak lemondani a cuki pofájukról. A kliptól pedig mit lehetett volna várni? Ismét csak baromkodnak a kamerák előtt, de minek is? A zenében nem szórakoztatni kell, hanem érzelmeket adni a hallgatójának. Ha ennyire nem tudják visszafogni magukat menjenek el cirkusz bohócnak, mert ezzel nem igazán tudnak semmit se elérni. Főleg úgy, hogy a hangjuk sem az egeket rengeti.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 22. 19:51
|
|
Noncsika1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 202064 offline
|
Talán eddig ez a legjobbklip,nem min ha a többi nem lenne jó!!!!!!
2013. július 22. 19:52
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Hát nem tom de sztem túl van játszva...erőltetett de sztem ahhoz képest elviselhető addig amíg nem énekelnek
2013. július 22. 19:53
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Hálás vagyok az olyan előadóknak, mint a 1D. Ők nem erőltetnek semmit, csak jól érzik magukat, a számaik is ilyenek, ezért a jókedvet a hallgatókra is átragasztják. Lehet, hogy nem ők a legjobb énekesek a világon, de fel tudják deríteni a napomat, ki tudnak szakítani az unalmas hétköznapokból pár percre és számomra ez sokkal fontosabb, mint, hogy tökéletes, epikus hanggal megáldott előadók legyenek. Ezt kéne megértenie a sok "kritikusnak" itt a starity-n, akik mindig lehordják őket. A zene nem azért van, hogy analizáld, hanem azért, hogy élvezd. Ha te minden zenében/előadóban a hibákat keresed, akkor tényleg sajnállak, mert elveszel a részletekben és nem tudod élvezni a zenét magát. Akkor mire mész a fene nagy ízléseddel? Semmire...
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Hát nekem ez őszintén megmondva, nagyon bejön. A srácok szerintem eddigi legjobb száma a klippről pedig nem is beszélek. Nagyon sokat nevettem rajta. A tánc, smink, ruha.
Zayn nagyon szexi lett:P. Liam részén pedig kész voltam
.
|
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline
|
Nem tom... én sokféle zenét hallgatok, kedvenceim az 1D, Fall Out Boy, de imádom a Kornt is... Nem tudom... Én szinte mindent szeretek, csak egy kikötésem van:ne legyen magyar.
|
|
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline
|
Szent szar!!! Ez most mi?
2013. július 22. 19:56
|
|
TheStarFan98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 189129 offline
|
Ez nagyon nagy!
Zayn mindent visz!
2013. július 22. 19:58
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Ez a klip most egész jó lett; nem kapcsoltam le egy-két perc után, sőt, bevallom simán végig is néztem.
Szóval: a klip jó, Harry hangja még mindig jó, Zayn Malik pedig még mindig elég helyes.
A dal viszont (szerintem) felejtős...
Maradjunk annyiban, hogy ha tényleg ez lenne a világ legjobb dala, nem hiszem hogy a zenehallgatás ennyire közkedvelt időtöltés volna.
Szóval: a klip jó, Harry hangja még mindig jó, Zayn Malik pedig még mindig elég helyes.
Maradjunk annyiban, hogy ha tényleg ez lenne a világ legjobb dala, nem hiszem hogy a zenehallgatás ennyire közkedvelt időtöltés volna.
2013. július 22. 19:58
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Ezek,a srácok egyszerűen fergetesek!!!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.