2:40-ig tetszett. Ez a rész tényleg haláli volt Annak ellenére, hogy nem ismerem őket, felfogtam, hogy ők nem gúnyt akartak űzni a B.A.P tagjaiból, egyszerűen csak arra próbáltak rávilágítani, hogy nekik VAN saját stílusuk (nem sikerült...). A hátralévő résznek pedig semmi, ismétlem SEMMI köze nincs a rockhoz, ez csak egy egyszerű tucat dalocska.
Zayn nagyon dögös volt xD
Így még sosem láttad a One Direction tagjait
2013. július 22. 21:14
Lola76visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 193125 offline |
anyiraaaaaaaaaaaaaa jóóóóóóó! *-* imádom! az egyik legjobb! D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2013. július 22. 21:15
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Egyszerűen tökéletes! Annyira jó lett... vicces, fantáziadús, a dal tényleg a legjobb, ami alatta szól... Nem találok benne hibát. Talán, hogy Zayn még nőnek is isteni
2013. július 22. 21:16
Hát... Nem tudok mit hozzászólni... A dal az egyik kedvenc számom a One Direction-től.
2013. július 22. 21:17
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
nagyon imádom ezek tényleg bármire képesek
ja és az utálóknak ha valaki nem szereti őket miért nézi meg a videót?
ja és az utálóknak ha valaki nem szereti őket miért nézi meg a videót?
2013. július 22. 21:17
Grell Sutcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 170462 offline |
Candy_attack
látom neked k*rvára fogalmad nincs arról,hogy mi az a kpop és hogy hogyan is működik...:') könnyű úgy pofázni,hogy fingod sincs a dologról,és úgy elhordani a kpopot "nem is zenének" h sztem kb 2 számot hallgattál valaha is...és az semmi nem volt ahhoz képest milyen kibaszott jó zenék és emberek vannak a kpop előadók között.a B.A.P az egyik legelismertebb kpop banda,hozzájuk képest PSY és a Gangnam Style meg a Gentleman semmi :') tehát kérlek ne pofázz olyanról,amiről szart se tudsz ^^
látom neked k*rvára fogalmad nincs arról,hogy mi az a kpop és hogy hogyan is működik...:') könnyű úgy pofázni,hogy fingod sincs a dologról,és úgy elhordani a kpopot "nem is zenének" h sztem kb 2 számot hallgattál valaha is...és az semmi nem volt ahhoz képest milyen kibaszott jó zenék és emberek vannak a kpop előadók között.a B.A.P az egyik legelismertebb kpop banda,hozzájuk képest PSY és a Gangnam Style meg a Gentleman semmi :') tehát kérlek ne pofázz olyanról,amiről szart se tudsz ^^
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 22. 21:19
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline |
<333333 A klipben nekem a kedvencem a táncolós jelenetek. A régieket is látni benne... Végig nézném a vágatlan formában <33
2013. július 22. 21:20
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
Úristen,én nem bírom őket,kivéve Harryt,mert vicces,ahogyan beszél,és egész helyes,meg aranyos,de a zenéjüket meg a stílusukat nem igazán.De ez most poénos volt,még ha a zene nem is ért meg nálam annyit,hogy teljesen végig hallgassam,a videó klip elég jó )
2013. július 22. 21:21
Hát , mit mondjak... a dal szerintem nem jó . Mindegyik 1D-dal nekem egyforma. Semmi új nincs benne , csak énekelnek , a dal egyhangú . Ez is ilyen . A klip tényleg vicces , jól kitalálták . De könyörgöm ?? Nem tudnak ők mást csinálni mint hülyét csinálni magukból ? (Az tény hogy az első pár klipjük , dalok még nekem is úgy ahogy tetszettek , de mind ugyanolyan , így egy idő után megunja az ember ) Ez nem tehetség. És ez nem művészet. Igen , röhögtem rajta , de miért? Kínomba , és csak reménykedem hogy ennél rosszabb nem lesz .
2013. július 22. 21:23
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Szerintem fölösleges volt arról csinálni videót, hogy ők a maguk urai, a szórakoztatóipar nem tudja irányítani őket, amikor alapból az hozta létre az egész bandát...
2013. július 22. 21:24
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Az előző klipjükbe egy motoron ülve ölelgették egymást, és csókolóztak, tele olyan jelenetekkel, amelyeket más híres, és sikeres előadóktól vettek.Meg se nézem a klipet, előre látom, hogy nincs értelme. Ugyanolyan gagyi, mint a többi. Ha semmi komollyal nem fognak tudni előállni, hamar lekerülnek ők a terítékről.
2013. július 22. 21:28
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Hát megnéztem. Utána csak azt kérdeztem magamtól, hogy DE MIÉRT???? Nem kellett volna. Ez a zeneipar abszolút hanyatlása. A számnak ezt a címet adni erős túlzás volt, egyszerűen sz@r és kész. A klipben vannak béna megoldások meg koppintások is. Egyébként szerintem az egyik legundorítóbb dolog ha egy pasi nőnek öltözik, attól valahogy a hányinger tud kerülgetni. A másik dolog ami még szúrta a szemem: a tánc, ha annak lehet ezt nevezni. Nekem a tánc az egy művészet,úgyanúgy mint a zene. Ha már táncolunk, csináljuk rendesen! Nem is értem, hogy akinek szemernyi ritmusérzéke sincs az minek áll neki, úgy festettek mint egy csapat fogyatékos! A másik amit nem értek, hogy ha valaki énekes (bár őket a legnagyobb jóindulattal sem nevezném annak) hogy lehet az, hogy nincs ritmusérzékük? Szóval valahogy borzalmas az egész! Vannak fiúbandák akik szintén táncoltak, nincs ezzel baj, de mondjuk azoknak ment is. A klip is és a dalocska is kritikán aluli...
2013. július 22. 21:32
a szám egész jó, de a klipp borzalmas amikor ezeknek a nem tudom miknek vannak öltözve, amikor saját maguk vannak az egész normális:S
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni