Selena Gomez továbbra is szingli
2013. július 23. 15:46
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline |
Az a helyzet hogy Selena orokke elmondja hogy nincsenek egyutt es hogy boldog de a sajto orokke kitalal valamit. Talan mar megint egyutt vannak? vagy fotoval vagy valami kozeli vagy tavoli ismeros erositgeti de ennek meg szerintem nincs vege marmint a sajto meg egy darabig osszeboronalja oket aztan meg vegen kiderul hogy ugy sem igaz de hat ez Hollywood.
2013. július 23. 16:14
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
hát örülök neki, nem is volt olyan nagyon jó páros Jelena és ha már kiderült az igazság, akkor kérek mindenkit, hogy ne írjon olyan cikket, ami azt bizonygatja, hogy újra együtt vannak, amikor nem is. Köszönöm.
2013. július 23. 16:16
Nem tudom de amit eddig kiolvastam a hozászolásokból csak én gondolom visszataszítónak amit ezek művelnek...
Holnap meg megint összejönnek komolyan ennyire vakok vagytok ,hogy nem veszitek észre ,hogy itt van nekik ez a tökéletesen egyszerű marketing fogás...
Úgy ontják egymásról a nyilatkozatokat mint a Niagara-vízesés.
Csak én vettem észre ,hogy mostanában ez megy egész nap ,hogy Justin Bíber képet posztol Selena Gomezről Selena meg tagadja az egészet fogadjunk ,hogy egy hét és jön az újabb közös twitteres fotó...És a szar ügy az ,hogy simán berakják őket a címlapokra mert ez kell a népnek...
Az a baj ,hogy a normális emberekről meg nincs cikk mert mindenki arra kíváncsi ,hogy Demi Lovato miért is sajnálja az istenverte Miley-t.
Vagy ,hogy Selena Gomez és Justin Bieber mit is csinál egymással...
Furcsa ,hogy Selena Gomeznek a születésnapjáról külön cikk születik de tehetségesebb és híresebb (mert igen van ilyen) emberek megünnepelik és kész nem csinálnak róla 8474698628353 fotót és tolják az arcodba...
Az egész csak egy nagy marketing szarság ez van.... Ezekre csak egy valamit tudok mondani:
"Azt hiszed vicces vagy, azt hiszed okos vagy,
De nehogy már azt gondold, hogy felérsz egy műalkotással." (igen ez egy idézet volt)
Holnap meg megint összejönnek komolyan ennyire vakok vagytok ,hogy nem veszitek észre ,hogy itt van nekik ez a tökéletesen egyszerű marketing fogás...
Úgy ontják egymásról a nyilatkozatokat mint a Niagara-vízesés.
Csak én vettem észre ,hogy mostanában ez megy egész nap ,hogy Justin Bíber képet posztol Selena Gomezről Selena meg tagadja az egészet fogadjunk ,hogy egy hét és jön az újabb közös twitteres fotó...És a szar ügy az ,hogy simán berakják őket a címlapokra mert ez kell a népnek...
Az a baj ,hogy a normális emberekről meg nincs cikk mert mindenki arra kíváncsi ,hogy Demi Lovato miért is sajnálja az istenverte Miley-t.
Vagy ,hogy Selena Gomez és Justin Bieber mit is csinál egymással...
Furcsa ,hogy Selena Gomeznek a születésnapjáról külön cikk születik de tehetségesebb és híresebb (mert igen van ilyen) emberek megünnepelik és kész nem csinálnak róla 8474698628353 fotót és tolják az arcodba...
Az egész csak egy nagy marketing szarság ez van.... Ezekre csak egy valamit tudok mondani:
"Azt hiszed vicces vagy, azt hiszed okos vagy,
De nehogy már azt gondold, hogy felérsz egy műalkotással." (igen ez egy idézet volt)
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
Elody
2013. július 23. 16:17
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Kiváncsi leszek ezt hányszor fogja még kijelenteni.. ˘ˇ
2013. július 23. 16:24
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
"Selena Gomez továbbra is szingli" - hova f*ssak tőle?
2013. július 23. 16:26
most már nagyon kezd unalmassá válni, hogy állandóan arról írnak cikket, hogy Selena meg Justin együtt vannak aztán meg ja mégse. Ez az ő magánéletük és hiába híres emberek nem kell minden egyes ilyen pletyka miatt cikket írni..
2013. július 23. 16:34
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
nekem őszintén már nagyon elegem van az egészből. Jelena már bonyolultabb mint a matek!
2013. július 23. 16:38
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
hát szerintem jobb ez így
2013. július 23. 16:42
Engem nem igazán érdekel hogy együtt vannak-e mert ez az ő dolguk.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.