Én is ellenzem az iskolai zaklatásokat. És érdekel valakit? NEM. Mert ahhoz egy színvonaltalan műsorban kéne szerepelnem, ezt meg inkább kihagynám.
Szép és jó, h jótékonykodni akar, de még mindig hülyeségnek tartom ezt nagydobra verni. Ha annyi pénze van, még jó, h jótékonykodik. Én is megtenném, ha lenne miből, de tenném ezt anélkül, hogy elmondanám mindenkinek. Mert így is lehet jótékonykodni.
Idézet (Fannii98 @ 2013.07.26. 15:37)
Komolyan nem értem az ilyen alaptalan kommenteket. Nem egyszer segített már Bella és vett részt különböző kampányokon. Elmondanám, hogy mikor nem rég Afrikában járt, elment árva gyerekekhez, vitt nekik ajándékot, játszott velük. Április végén szintén egy kórházat látogatott meg, ahol nagyon sok gyerek örült neki. Ellenzi az iskolai zaklatásokat is, és más szervezeteknek is segít, hogy jobbá tegye a világot. Paparazzi képek készültek róla, mikor az utcán sétált, és egy szegény tolókocsis bácsinak adott pénzt. Részt vett a Los Angeles Mission-on is, ahol ételt szolgáltak fel a szegényeknek. És ez csak néhány példa arra, hogy méltó példakép. Már ne is haragudj meg, de korához képest rengeteget jótékonykodik, és nem kellene leszólni, hogyha nem is tudsz róla semmit.