Hááát...végigolvastam a hozzászólásokat is nem tudom, mit mondhatnék!
Először is, mindig utáltam Justin-t, nem volt szimpi, de aztán láttam a 3D-s filmjét és beláttam, hogy neki sem az ölébe hullott a siker, hanem megdolgozott érte, és másképp néztem rá.
De az utóbbi húzásai már nálam is kiverték a biztosítékot. Az mind szép és jó, hogy most fiatal és ki akarja élni magát, de azért legyenek valamilyen határok és a tiszteletről sem feledkezzünk meg.
Szerintem igencsak elszállt magától az utóbbi időben, vagy csak rosz társaságba keveredett, de ez nem normális.
Pont azokat az embereket köpi le, akik miatt van ott, ahol. Csak az a baj, hogy a legtöbb 13-14 éves kiscsaj nem is veszi észre, hogy mennyire semmibe veszi őket, ez a gyerek. Nem látnak ki a rózsaszín ködből, nektek mindent szent, amit ő csinál.
Persze én is rajongók sztárokért. Hatalmas 1D fan vagyok, de nem tartozom a fanatikusok közé. 18 évesen azt hiszem, hogy el tudom dönteni, hogy mi valódi és mi nem az.
Hiába vagyok 1D-s, nem fogom minden tettüket dicsőúteni, ha tudom, hogy az rosz. De azért azt szögezzük le, hogy a 1D nem lehet Justin-nal egy lapon említeni, mert ég és föld a különbség közzöttük. Ezért is nem tetszik ha a JUstinos rajongók ezt teszik.
1. A 1D nem késik órákat a saját köncertjéről
2. Nem hánnya el magát a színpad közepén
3. Nem köpnek szemen embereket
4. Nem vizelnek nyílvánosan (vödörbe)
5. Ami a legontosabb: Tisztelik a rajongóikat.
Mert tudják, hogy nélkülük sehol sem lennének, és ezt minden alkalommal el is mondják.
Mikor kért valaha bocsánatot Justin a rajongóitól, vagy bárkitől, pl. most a köpködésért.
Liam pl. bocsánatot kért a rajongóktórt, pedig nem is csinált semmit, azok voltak szemetetk vele. Elment egy étterembe, és vett 10 fánkot de 11 kapot erre egyet visszaadott. Ezt még az átlag emberek sem csinálják. Harry odaadta a sapkákát egy rákos rajongónak.
Ugyhogy nagyon szépen kérem a Justinos rajongókat, hogy ne hozzák egy szintre a 1D-t vele, mert az nem tisztességes.
Justin mikor csinált ilyet:
https://twitter.com/1DProfessionals/status/361043909058650112/photo/1
A fiúk a földön fekszenek, hogy alárírják egy fan cipőjét, Justin hol tette volna ezt meg.
Ugyhogy erről ennyit!!!!
Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 27. 16:11
Biaaa9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 207416 offline |
A Billy Talent énekese Benjamin Kowalewicz is beszélt már vele, hogy ennek egyszer vége lesz, és hogy élvezze ki... http://www.youtube.com/watch?v=cBByIH9PHUU
2013. július 27. 16:24
CyberGirl:még az 1D is elhányhatja magát,ha rosszul van..És teljesen igazad van h nem lehet őket egy lapon említeni,mert Justin sokkal többet elért eddig,mint az 1D...ennyit erről..
2013. július 27. 16:33
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline |
Nicol05 teljesen igazad van...de hiába minden sajnos mert ugysem fogják megnézni az instagramot és a videókat h az ő kis büszkeségük megmaradjon...egyszerűen akik ilyen szinten utálnak egy embert aki semmit nem ártott nekik azokra nem tudok mit mondani.Nembeszélve arról h ha nem szeretik miért írnak kommentet.Pl nekem se szimpi annyira mondjuk Taylor Swift pont ezért nem írok oda a rólla szólo cikkekhez
Amúgy kedves utálkozók..itt egy blogrészlet amit nyugodtan elolvashattok...és gondolkodjatok el azon ha ezt anyukátok látná h h szidtok itt egy olyan embert akivel az életetekben nem találkoztatok akk biztos büszke lenne rátok... :/
ELÉG VOLT!!!!
Elég volt a gyűlöletből!Miért kell mindenkit kritizálni?Senki nem tökéletes.
Bár ez most nem a divatról szól közvetlenül,de nagyon sok köze van hozzá.Mindenki azt hiszi hogy ő maga tökéletes?(tisztelet a kivételnek) Manapság ha valaki kicsit más,már kiközösítik és piszkálják.Nem értem miért.Őszintén nem!Azért írom ezt a posztot mert nagyon fontos szerintem hogy ne bántsunk másokat a kinézetük miatt.Mert nem tehetjük meg.Akár a hétköznapi életben,akár a "sztár világban" .Justin Bieber,Adele,Demi Lovato,Selena Gomez....és ezek a nevek csak kis kavicsok egy olyan tenger parton ahol csak a gyűlölet számít.Hogy meri bárki azt mondani Palvin Barbarára vagy Cara Delevingne-re? A féltékenység lassan többször hangzik el az emberek szájából,mint a dicséret. Szörnyű!
Szóval mielőtt ítélkeznél,kérlek gondolkozz!!Hogy te vajon tökéletes vagy-e?!
Amúgy kedves utálkozók..itt egy blogrészlet amit nyugodtan elolvashattok...és gondolkodjatok el azon ha ezt anyukátok látná h h szidtok itt egy olyan embert akivel az életetekben nem találkoztatok akk biztos büszke lenne rátok... :/
ELÉG VOLT!!!!
Elég volt a gyűlöletből!Miért kell mindenkit kritizálni?Senki nem tökéletes.
Bár ez most nem a divatról szól közvetlenül,de nagyon sok köze van hozzá.Mindenki azt hiszi hogy ő maga tökéletes?(tisztelet a kivételnek) Manapság ha valaki kicsit más,már kiközösítik és piszkálják.Nem értem miért.Őszintén nem!Azért írom ezt a posztot mert nagyon fontos szerintem hogy ne bántsunk másokat a kinézetük miatt.Mert nem tehetjük meg.Akár a hétköznapi életben,akár a "sztár világban" .Justin Bieber,Adele,Demi Lovato,Selena Gomez....és ezek a nevek csak kis kavicsok egy olyan tenger parton ahol csak a gyűlölet számít.Hogy meri bárki azt mondani Palvin Barbarára vagy Cara Delevingne-re? A féltékenység lassan többször hangzik el az emberek szájából,mint a dicséret. Szörnyű!
Szóval mielőtt ítélkeznél,kérlek gondolkozz!!Hogy te vajon tökéletes vagy-e?!
2013. július 27. 16:45
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
én örülnék ha rám köpne:heart: és szerintem minden Belieber ez egy megtisztelés a rajongóknak az utálóknak megy még egy löket hogy alázzák magukat! Justin ezt nem gondolta komolyan és ha csinálta akkor csak viccből...nem hiszem hogy rájuk köpött
2013. július 27. 16:47
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
Hiába ez az utálkozás! sosem fogtok elérni annyit mint Justin! ezt fogadjátok el! még a cipőfűzőjét sem köthetnétek be a Supráján! az árnyékába sem értek! üljetek vissza ne alázzátok tovább magatokat!
2013. július 27. 17:02
Biztos, hogy nem normális! Szerintem egyébként ő is megörült a sikertől, Britney kopasz lesz, Justin pedig leköpi a rajongóit...Amúgy én még mindig nem utálom, nem is tartom különösebben tehetségesnek, és nem értem hogy mit kell rajta ennyire imádni, de valahogy én jobban kedvelem mint az 1D-t. Én személy szerint sokkal jobban élvezem Justin zenéjét, valahogy jobb, nem azért mert a hangja erősebb hanem valahogy élvezhetőbbre van megcsinálva az összes klip és szám, szerintem! És mivel az 1D összes tagját átlagosnak, vagy csúnyának találom, Justin fejét sokkal szívesebben nézem a klipekben!
2013. július 27. 17:10
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Nicol05
Tökre nem igaz. Előre gondoltam, hogy ebből a képből egy hamis cikket fognak előállítani. Hát tessék... meg is kaptuk.
Justin egyáltalán nem köpte le a Beliebereket, szimplán csak köpött egyet.
Egyébként meg vannak videók és képek is az Instagram oldalán, amit tök nyugodtan meg lehet nézni.
És tökre érdekes ez az oldal is, hogy csak botrányokat ír le!
év2000.02.17 ha ez igaz nem értem a cikket hogy engedhették kirakni
Tökre nem igaz. Előre gondoltam, hogy ebből a képből egy hamis cikket fognak előállítani. Hát tessék... meg is kaptuk.
Justin egyáltalán nem köpte le a Beliebereket, szimplán csak köpött egyet.
Egyébként meg vannak videók és képek is az Instagram oldalán, amit tök nyugodtan meg lehet nézni.
És tökre érdekes ez az oldal is, hogy csak botrányokat ír le!
év2000.02.17 ha ez igaz nem értem a cikket hogy engedhették kirakni
2013. július 27. 17:14
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Idézet (milanskinwes @ 2013.07.27. 17:05)
Drága Justinka!! Használd ki ezt a népszerűsséget mert garantálom hogy 15-20 év múlva már sehol se leszel!!! HASZNÁLD KI!!
Szerintem meg 1 év múlva eltűnik ez a k*cs*g. Remélem.
2013. július 27. 17:23
zseléshajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 204997 offline |
mért, panniBelieber , te találkoztál vele? am meg nem csak arról lehet kommentet írni, amit szeretsz...gáz vagy. am meg, JB nem egy isten, hanem egy átlagos, nyomi tini hatalmas egóval, és lányos hanggal. most megmutatta, hogy igaz, amit mondok...én nem azért utálom dzsásztinkát, mert nem tetszenek a számai, meg ahogy énekel. egyszerűen nem szimpi. és a "nem szimpiből "szépen lassan "hányok tőle" lett. szval, beláthatjátok, h biebernek is vannak hibái...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 27. 17:46
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline |
Zseléshaj Igen ha nagyon tudni szeretné találkoztam vele a Bécsi Meet&Greet-en és nagyon közvetlen és aranyos volt! Ugyhogy szerintem ezt a témát jegeljük...és igen aki Beliebernek tartja magát annak igenis Justin az isten!
2013. július 27. 17:49
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline |
nem értem, h miért nem térnek már észhez a kiscsajok...hogy lehetnek ilyen vakok és süketek, h odavannak a világ legnagyobb faszfejéért???
Szandiiii
2013. július 27. 18:28
Park Ha Naúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 201303 offline |
undorító dög.
Szandiiii
2013. július 27. 18:31
Erre mit mondjak?Justin egy állat... inkább rosszabb,állatnak nem nevezhető.Komolyan és még mindig megvédik a rajongók Bieber-t... Minek?Ha ezt csinálja.Mikor híres lett nem viselkedett úgy mint most.Justinka nem arról lesz híres,hogy "milyen cukin mosolyog" "Úristen,ki jött az új albuma",hanem a botrányairól.
A sok Belieber azt mondja "ez nem igaz" "Te ott voltál?Láttad,hogy oda köpött?" Nem b***meg,csak kitalálta a cikk írója... Mint a BTR cikkemnél pár "Rusher" "Már pedig lesz 5. évad" "Ha a rajongók akarják akkor folytatják a sorozatot" Jaj,ha lesz folytatása akkor írja meg ő,ha annyira tudja.Komolyan pár rajongó azt gondolja magára,hogy ő mennyire nagy rajongó.Justin-t ki nem állhatom,és most még jobban nem bírom.
A sok Belieber azt mondja "ez nem igaz" "Te ott voltál?Láttad,hogy oda köpött?" Nem b***meg,csak kitalálta a cikk írója... Mint a BTR cikkemnél pár "Rusher" "Már pedig lesz 5. évad" "Ha a rajongók akarják akkor folytatják a sorozatot" Jaj,ha lesz folytatása akkor írja meg ő,ha annyira tudja.Komolyan pár rajongó azt gondolja magára,hogy ő mennyire nagy rajongó.Justin-t ki nem állhatom,és most még jobban nem bírom.
2013. július 27. 18:56
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Aki még ezek után is isteníti Justin-t, az teljes mértékben megérdemli, hogy leköpje őket. Eddig nagyon bírtam őt, de a mostani húzásai kiverték nálam a biztosítékot... A sok kislány meg nem lát ki a rózsaszín felhőcskék mögül, biebernek egyre nagyobb az arca. Ha a rajongói nem lennének, most sehol sem lenne. A szívét ki kéne értük tennie, és nem, nem egy két fotóról meg a szinte mindennapos tweetekről beszélek. Az új baráti köre miatt van ez az egész, mert a sok majom csak kihasználja őt. Továbbra is hallgatni fogom a dalait, mert a zenéjét mindig is szerettem. Köztünk szólva nem ártana egy-két atyai pofon biebernek és társainak. Undorító és egyben szánalmas. Nem folytatom tovább a véleményezést, mert csak még jobban felidegesítem magam.
2013. július 27. 19:00
Flóra98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 207435 offline |
mrs. style93: teljesen egyetértek, én is szerettem őt, de ezek után pff.... Nem értem mért kell így viselkednie, ha ezt így folytatja akkor nem tudom mi lesz... én egy kicsit csalódtam benne.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.