Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 27. 10:35
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
Legalább a rajongóira lehetne tisztelettel,mert ha a rajongói nem lennének,belőle se lett volna ekkora sztár,becsülje meg azokat akik ki álltak mellette amikor sokan elfordultak tőle.
2013. július 27. 10:39
Idézet (Viski Fanni 2000 @ 2013.07.27. 09:31)
1.semmi bizonyíték nincs rá..
2.Justin imádja a Beliebereit!
3.Ő nem csinálna ilyet
3.Ő nem csinálna ilyet
2013. július 27. 10:39
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Mna nagy Bieber rajongók erre lépjetek !! .. hülye aki rajong érte ! .. ez csak egy hülye egoista csicska -.-" beképzelt .. elvan szálva magától .. szánalom .. hogy lehet ez sztár ??! ...
2013. július 27. 10:50
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
legalább a rajongóit tisztelné ez a beképzelt kis..na jó erre inkább nem mondok semmit..:/
2013. július 27. 10:52
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
eddig is utáltam, most még jobban utálom és soha nem is fogom megszeretni, de még csak tisztelni se fogom, max csak annyira amennyire ő "tiszteli" a rajongóit. Na ezt magyarázzátok ki Belieberek..
2013. július 27. 10:54
|
|
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline
|
Justin Bieber egy túlfizetett lúzer, aki még a rajongóit sem tiszteli
2013. július 27. 10:57
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Mekkora egy fú... legszívesebben úgy orrba vágnám komolyan. Mit gondol ez magáról?!
2013. július 27. 10:57
Gondolom volt néhány elvetemült rajongó aki futott oda, hogy felnyalja kedvence DNS-ét. Látszik, hogy mennyire tiszteli a saját rajongóit. Ha ennyire szeretné és tisztelné őket, akkor nem csinálna ilyet. Ez még viccnek is rossz. Gusztustalan. Sajnálom Justin ha szerinted ez menő, hogy leköpsz az erkélyről a rajongóid közzé, akik még így is csorgatják a nyálukat utánad!
Igazán leszállhatna már a magas lóról, nem tehet meg bármit, csak mert 19 éves. Már meg sem lepődök rajta. Igazán ráférne egy szünet.
Igazán leszállhatna már a magas lóról, nem tehet meg bármit, csak mert 19 éves. Már meg sem lepődök rajta. Igazán ráférne egy szünet.
2013. július 27. 11:02
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Viski Fanni 2000 @ 2013.07.27. 09:31)
1.semmi bizonyíték nincs rá..
3.Ő nem csinálna ilyet
3.Ő nem csinálna ilyet
Idézet
ha engem leköpne *0* <3 azta mindenit ** <3 megköszönném neki hogy az értékes nyálát nekem adta *0* <3
Idézet
IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM IMÁÁÁÁÁÁÁÁDOM <3 én örülnék ha leköpne komolyan mondom *0* <3 kár hogy nem voltam ott:) <3 és nyugodtan emiatt elhordhatok bárminek
de nekem ez a véleményem hogy IMÁDOm <3 *0* és mindig szeretni fogom
<3 *0*
Idézet
Na jó van már -.- hülyeségből csinálta meg szórakozásból csak! am meg ő nem szórakozhat?? és a rajongók meg örülhetek hogy a nyála rájuk ment
Imádlak Justin <3
Idézet
igen
a sok kis tinip*csa...
Bárcsak ott lehettem volna
Erről is mindenkinek megvan a véleménye
Az enyém az hogy IMÁDOM ezt a Fiút *-* <3
Idézet
Gondolom nem a Beliebereire köpött csak köpött
<3 De én örülnék neki ha rámköpne *0* <3 úriten *0* <3 annyira imáádom
<3 (és most engem ezért lehet bármilyen idiótának trtani de ÉN IMÁDOM <3
)
Idézet
és minta mások nem köpködnének ez most azért olyan nagy szám mert nem egy hétköznapi ember csinálta hanem jb .. akit mindenki csak fikázni tud( Tisztelet a BElIEBER-ek nek...) Imádom jb-t...!
2013. július 27. 11:03
Na ennyit ér. Az a probléma hogy ennek a gyereknek mije van? Pénze van, hírneve van, de ami a legfontosabb nevelés egy nagy nulla. És komolyan senki sem szól neki, hogy hol a határ. Igaza van az előttem szólónak, a sok tini már annyira nem lát, hogy le se sz*rja őket, csak leköpi. Legközelebb már nem csak nyálat enged a rajongók közé..
És egyébként meg az ilyen kis taknyosokat futtatják, de az olyan színészek, énekesek akiknek még tehetségük is van, elvannak ásva, a kutya se figyel rájuk, pedig ott van valami. Ez meg kicsoda? Egy beképzelt, elkényeztetett, kis hülyegyerek. És még finoman fogalmaztam. Elnézést kérek a rajongóktól, de nyissátok már ki a szemeteket, pár és és ez már sehol sem lesz
És egyébként meg az ilyen kis taknyosokat futtatják, de az olyan színészek, énekesek akiknek még tehetségük is van, elvannak ásva, a kutya se figyel rájuk, pedig ott van valami. Ez meg kicsoda? Egy beképzelt, elkényeztetett, kis hülyegyerek. És még finoman fogalmaztam. Elnézést kérek a rajongóktól, de nyissátok már ki a szemeteket, pár és és ez már sehol sem lesz
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. július 27. 11:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet
ha engem leköpne *0* <3 azta mindenit ** <3 megköszönném neki hogy az értékes nyálát nekem adta *0* <3
I don't want to live on this planet anymore.
Szüntesd meg magad te idióta.
Komolyan mondom már nem tudok mit írni. Abba már beletörődtem, hogy ez a gyerek egy értelmi fogyatékos, ahhoz már nem tudok mit hozzászólni. Azt hiszem, immunis vagyok rá. Viszont még mindig jobban felbosszantanak a rajongók, mint maga Bieber. Hogy lehet valaki ennyire ostoba? Ez rosszabb, mint a directionerek. Nézzetek már rá erre a kis taknyosra! Nem csinált SEMMIT az Isten szerelmére!
2013. július 27. 11:15
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Egyre mélyebbre süllyed ez a hülye...Régen még én is szerettem nagyon Belieber voltam de most...Ez egy hülye,hogy a rajongóit lecsulázza.Azokat akik eddig istenítették-.-" Mond csak Justin következőleg egy kis babát köpsz szembe? -.-"
2013. július 27. 11:17
Justin igen is tiszteli és szereti a rajongójait.Sokat köszönhet nekünk és ezt ő is nagyon jól tudja!!Nem is biztos h leköpött a rajongóihoz..lehet h csak hülyéskedett arra nem gondoltatok???Szánalmasak ezek a cikkek..Elsőbb ismerjétek meg milyen is valójában aztán itélkezettek!!!
2013. július 27. 11:19
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Réka9497
teljesen igazad van
teljesen igazad van
2013. július 27. 11:21
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
egyre szánalmasabb
csúszik lefelé a lejtőn.
csúszik lefelé a lejtőn.
2013. július 27. 11:24
|
|
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline
|
nem is a rajongókat köpte le :DDDDD csupa pletyi.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.