Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 27. 19:05
theresaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.09. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 117022 offline |
én még most sem értem mit tett ez a senki,hogy vannak akik még ezt is elnézik neki? Ha olyan nagy sztárnak képzeli magát akkor tanuljon meg viselkedni legalább.Kiváncsi vagyok a kislányok kozul akik itt védik ot hányan tisztelik annyira a saját szuleiket mint Justinkát? és azt amit panniBelieber írt lejebb,hogy neki igenis Justin az isten már komolyan az emberi hulyeség határa.Az ilyenek miatt lassan már szégyelni fogom,hogy ember vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 27. 19:08
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Flóra98: Örülök, hogy nem egyedül vagyok ezzel. Napról napra többet csalódom benne.
2013. július 27. 19:38
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline |
te jószagú úristen ... akinek ez a majom az istene az már nagyon a társadalom legalja ... és ha nektek azt mondja bíbörke h ugorjatok le a hídról mert ő kéri megtennétek ??
ennyire elvakult 15 év latti kis csitriket már tényleg nem lehet megérteni h h tudják még mindig isteníteni ezt a senkiházni pávát ...
beliberek figyeljetek ide ... vágjátok magatokat pofon lássatok át a rózsaszín ködön és ÉBREDJETEK FEL !! nem vagytok normálisak ... azok után h pár beliber elkezdte vagdoni az ereit mert ez a képződmény drogozott az megint 1 biztosíték nem kímélő dolog .... ennyire nem lehetnek elvakultak a kis tini p*csák ... -.-
ennyire elvakult 15 év latti kis csitriket már tényleg nem lehet megérteni h h tudják még mindig isteníteni ezt a senkiházni pávát ...
beliberek figyeljetek ide ... vágjátok magatokat pofon lássatok át a rózsaszín ködön és ÉBREDJETEK FEL !! nem vagytok normálisak ... azok után h pár beliber elkezdte vagdoni az ereit mert ez a képződmény drogozott az megint 1 biztosíték nem kímélő dolog .... ennyire nem lehetnek elvakultak a kis tini p*csák ... -.-
2013. július 27. 19:49
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline |
Úristen! Szánalmas és gusztustalan.. és akkor ezért rajongani? Na nem Justin... tudod mikor leszek mégegyszer Belieber...
2013. július 27. 19:51
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline |
Csak én olvasom a beliber-t BILIBER-nek?
Szandiiii
2013. július 27. 20:33
Harry Stylesnéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 204367 offline |
Gusztustalan barom!!Egyel több ok hogy utálom azt a kis férget!
2013. július 27. 20:36
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline |
túlságosan istennek képzeli magát. a hírnév az agyára ment, a sok kis rajongó meg annyira belé van zúgva hogy észre se veszik a hibákat egyből jaj de cuki. -.-
2013. július 27. 20:40
Idézet (mrs.styles93 @ 2013.07.27. 18:56)
Aki még ezek után is isteníti Justin-t, az teljes mértékben megérdemli, hogy leköpje őket. Eddig nagyon bírtam őt, de a mostani húzásai kiverték nálam a biztosítékot... A sok kislány meg nem lát ki a rózsaszín felhőcskék mögül, biebernek egyre nagyobb az arca. Ha a rajongói nem lennének, most sehol sem lenne. A szívét ki kéne értük tennie, és nem, nem egy két fotóról meg a szinte mindennapos tweetekről beszélek. Az új baráti köre miatt van ez az egész, mert a sok majom csak kihasználja őt. Továbbra is hallgatni fogom a dalait, mert a zenéjét mindig is szerettem. Köztünk szólva nem ártana egy-két atyai pofon biebernek és társainak. Undorító és egyben szánalmas. Nem folytatom tovább a véleményezést, mert csak még jobban felidegesítem magam.
Totálisan egyetértek! Ennél jobban és szebben én sem tudtam volna leírni
2013. július 27. 20:45
Erre inkább nem mondok semmit, nem tudom honat veszitek, hogy rájuk célzott. Na de mindegy, aki utálja annak már hiába a duma.
2013. július 27. 20:45
Tori1101visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 200397 offline |
Fuuuuuj!!!!!!!!!!!!!! Hogy lehet valaki ilyen undorító paraszt (már bocsánat) hogy a rajongói közé köp, akik nélkül itt se lenne!!!??? rám jön a hányinger....
Szandiiii
2013. július 27. 20:47
SamWyndurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 207034 offline |
-.-" Kicsit elegem van ebből a mitugrász gyerekből. ÉS az a legrosszabb, hogy még csak meg is védik, hogy néhány rajongó szemében ő a megváltó. Ébredjetek már fel, jöjjön meg az eszetek, ugyanis ez már nem normális. Azért meg kéne valahol húzni a határt.
Szandiiii
2013. július 27. 21:40
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline |
Nekem Justinnal semmi bajom, de ez tényleg undorító. Kicsit elszállt magától..........
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni