Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 29. 14:14
KaszásAnna2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 168735 offline |
de egy paraszt!
2013. július 29. 14:26
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
emlékszem, mikor 8 éves voltam, homokot dobáltam az emberek fejére az erkélyünkről... de az még mindig gusztusosabb, mint a nyál. Ráadásul 8 éves tökmag voltam, fogalmam sem volt, hogy ez mivel jár. Justin 19 éves, elvileg felnőtt férfi(?), pluszba még sztár is, tehát pontosan tudnia kellene, hogy még azt is nyomon követi a világ, hogy mikor vécézik.
Az, hogy valamelyik rajongó még ezután is védi, 20-as IQ birtoklására enged következtetnem. Oké, hogy ki kell állnunk a kedvencünk mellett, de nem elfogultan, őt istenítve kell a s*ggét nyalogatni. Ha a kedvencünk valami erkölcstelent tesz, valami gusztustalant, lehet azt mondani, hogy 'tényleg hibázott'. Azzal, hogy még ilyen esetben, mint a fentebb leírtban, egyesek még mindig naivan állnak hozzá, nem tudják az esetet meg nem történté tenni, csak saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.
Az, hogy valamelyik rajongó még ezután is védi, 20-as IQ birtoklására enged következtetnem. Oké, hogy ki kell állnunk a kedvencünk mellett, de nem elfogultan, őt istenítve kell a s*ggét nyalogatni. Ha a kedvencünk valami erkölcstelent tesz, valami gusztustalant, lehet azt mondani, hogy 'tényleg hibázott'. Azzal, hogy még ilyen esetben, mint a fentebb leírtban, egyesek még mindig naivan állnak hozzá, nem tudják az esetet meg nem történté tenni, csak saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. július 29. 14:49
Büszke lehet magára, nem is értem, hogy miért van úgy elszállva magától, kezd kissé idegesítővé válni az, amit Ő művel. Vissza foghatná magát.
2013. július 29. 14:56
Roxy0620visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 204365 offline |
Eddig sem szerettem mert szerintem egy egoista,nyálas ficsúr,de most mégjobban utálom.
Azt hiszi mert híres neki mindent szabad?!
És igen barby89bp őt kéne leköpni,mert szánalmas.
Azt hiszi mert híres neki mindent szabad?!
És igen barby89bp őt kéne leköpni,mert szánalmas.
2013. július 29. 15:08
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Nicol05 irta
Tökre nem igaz. Előre gondoltam, hogy ebből a képből egy hamis cikket fognak előállítani. Hát tessék... meg is kaptuk.
Justin egyáltalán nem köpte le a Beliebereket, szimplán csak köpött egyet.
Egyébként meg vannak videók és képek is az Instagram oldalán, amit tök nyugodtan meg lehet nézni.
És tökre érdekes ez az oldal is, hogy csak botrányokat ír le!
év2000.02.17 ha ez igaz nem értem a cikket hogy engedhették kirakni
Tökre nem igaz. Előre gondoltam, hogy ebből a képből egy hamis cikket fognak előállítani. Hát tessék... meg is kaptuk.
Justin egyáltalán nem köpte le a Beliebereket, szimplán csak köpött egyet.
Egyébként meg vannak videók és képek is az Instagram oldalán, amit tök nyugodtan meg lehet nézni.
És tökre érdekes ez az oldal is, hogy csak botrányokat ír le!
év2000.02.17 ha ez igaz nem értem a cikket hogy engedhették kirakni
2013. július 29. 15:32
Hihetetlen mikre képes én úgy tudtam h a sztárok szeretik h vannak rajongóik és nem LEKÖPI őket
2013. július 29. 15:49
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Milyen kedves. Leköpi azokat, akik eljuttatták oda, ahol most va. Na hát aki továbbra is szereti ezek után, az már ne is haragudjon de egy nagy barom.
2013. július 29. 15:57
az egész starity meg minden sztárhír arról szól hogy justin milyen botrányos már igazán abbahagyhatná a botrányit, ráadásul nem értem mért köpi le rajongóit ha ők tették valakivé.ha így halad nem lesz egy rajongója sem.
2013. július 29. 16:28
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline |
jéézusom:D csak röhögni tudok a belieberek kétségbeesett védő kommenteiken nemár...ha az én kedvencem tenné ezt csak csalódott lennék nem is kommentelnék hisz felesleges.
2013. július 29. 16:31
Selena-1D fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 207110 offline |
Nem is értem,hogy tehette et a saját rajóngóival...
Úristen! Ennyire lesüllyedni!
Úristen! Ennyire lesüllyedni!
2013. július 29. 16:39
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline |
Idézet (Kristen and Robert @ 2013.07.29. 08:51)
ÉN ennek csak örültem volna.Én Justin-t úgy szeretem ahogy van.
nee. azért ezt ne. hogy tudnál annak örülni ha LEKÖP..?én ha valakit leköpök azt fejezem ki vele hogy rühellem.. eltennéd a nyálát? vagy eladnád? ha az én kedvencem leköpne, az akire felnézek depresszióba esnék hogy jézusom én tényleg őt szeretem? nem örülnék neki. azért szerintem mindennek van határa:) nem tudok szóhóz jutni tényleg.. ez már nem normális xdés nem csak én gondolom így. várom a belieberek oltásait:)
2013. július 29. 17:16
liam4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 176607 offline |
A rajongói órákat várnak rá, tisztelik meg minden, erre ő: leköpi őket. Kedves. Oké hogy híres, de rajongók nélkül sehol se lenne. És ha így viselkedik, elveszti őket..
2013. július 29. 17:57
BBiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 198573 offline |
Szandikaa1998 Szandikaa1998
aki Belieber az úgy szereti Justin-t minden hibájával együtt, ahogy van!<3
és lássuk be! van aki örül annak hogy Justin Bieber leköpte:D (mert egy rajongója írta, hogy örült neki.;D)
Forrás: http://starity.hu/magazin/40649-durva-justin-bieber-lekopte-a-rajongoit/#comment#ixzz2aRzVEzVC
az már durva ha valaki olyan megszállottan rajong érte hogy örül hogyha leköpi fúúúj amuyg meg ugy szeretik ahogy van minden hibájával!? könyörgöm ha a rajongói nem lennének akkor még minig a zuhany alatt énekelne szánalmas egy ember -.-
aki Belieber az úgy szereti Justin-t minden hibájával együtt, ahogy van!<3
és lássuk be! van aki örül annak hogy Justin Bieber leköpte:D (mert egy rajongója írta, hogy örült neki.;D)
Forrás: http://starity.hu/magazin/40649-durva-justin-bieber-lekopte-a-rajongoit/#comment#ixzz2aRzVEzVC
az már durva ha valaki olyan megszállottan rajong érte hogy örül hogyha leköpi fúúúj amuyg meg ugy szeretik ahogy van minden hibájával!? könyörgöm ha a rajongói nem lennének akkor még minig a zuhany alatt énekelne szánalmas egy ember -.-
2013. július 29. 19:18
Én pártatlan lettem mostanában ebben a "Justin ügyben", DE AZ MÁR ROH....NAGYON DURVA, HOGY A HALÁLÁT AKARJÁTOK! Szerintetek ez normális "gondolkodás"????????????????
2013. július 29. 19:25
Ez gusztustalan! Fujjj! És ezt a kölköt szeretik millióan? chhh...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.