Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 26. 20:10
nyugi emberek. Süllyesztős lesz Nem kell jósnak lenni, hogy megmondjam.
2013. július 26. 20:12
Idézet (holembo @ 2013.07.26. 20:10)
nyugi emberek. Süllyesztős lesz Nem kell jósnak lenni, hogy megmondjam.
Felszínre se kellett volna jönnie.
2013. július 26. 20:13
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline |
Mit is vártunk tőle!!Hülyegyerek!!Biztos nagyon szereti a rajongóit!! :/ () Teljesen egyetértek wrestlingfan-nal!!Igaza van!!Ès azok akik még.most is szeretni fogják, mert nekik ez semmi, azoknak nincsen eszük!! :/ :/ ()
1 felhasználónak tetszik:
Evikee15
2013. július 26. 20:15
Idézet (dasom410 @ 2013.07.26. 20:13)
Lucky5 és honnan tudod hogy pont a rajongóira köpött? ott voltál? nem és igen védem zavar?
Miért? Ki állt sikoltozva az erkélye alatt? A Mikulás?
2013. július 26. 20:15
A sok Belieber meg hogy védi a kis barmot. Csak a részigazságot írták le, meg ilyenek, na persze... Egyszerűen egy beképzelt kis @@@ lett belőle, ennyi
2013. július 26. 20:16
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
De gondolom a Belieberek még ezek után sem ábrándultak ki belőle...
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Na hát ez már túlmegy minden határon!
Az edzőt és a DJ is szépen elintézte - ok nélkül. Na de az, hogy olyanokat aláz meg, akik mellette álltak - még akkor is ha ilyen mocsok disznó - és segítették a hülyegyereket a celebség felé, az felháborító!!!
Remélem, hogy ezek után a sok idióta "Belieber" rájött arra, hogy mekkora egy önző kinemmondomkiis az ő kis Istenük!
Isten bizony nagyon felhúztam magam a cikk láttán - hát kinek képzeli ez magát?
Ezzel befejezem a mondanivalómat, mert nem akarom kitiltatni magam az oldalról J miatt.
Az edzőt és a DJ is szépen elintézte - ok nélkül. Na de az, hogy olyanokat aláz meg, akik mellette álltak - még akkor is ha ilyen mocsok disznó - és segítették a hülyegyereket a celebség felé, az felháborító!!!
Remélem, hogy ezek után a sok idióta "Belieber" rájött arra, hogy mekkora egy önző kinemmondomkiis az ő kis Istenük!
Isten bizony nagyon felhúztam magam a cikk láttán - hát kinek képzeli ez magát?
Ezzel befejezem a mondanivalómat, mert nem akarom kitiltatni magam az oldalról J miatt.
Nem vártam tőle se többet se kevesebbet.. Kicsit sem csodálkozom ezen a tettén.. Azért,ha a rajongója lennénk,és ott lettem volna,miközben ez az incidens történt,bizony elgondolkodnék azon,hogy még meddig fogom erősíteni a rajongói táborát..
Siralmas. Hamarosan ő is a süllyesztőbe kerül.
Siralmas. Hamarosan ő is a süllyesztőbe kerül.
2013. július 26. 20:17
Nem engedték - úgy rugdosták ki a kis vízköpőt.
Am nem csalódtam! Pontosan tudtam, hogy lesznek fanatikusok, akik megmagyarázzák ezt is... részigazság, rágó... köszönöm, feldobtátok az estémet, rengeteget röhögtem a nevetséges magyarázataitokon! XDD
Am nem csalódtam! Pontosan tudtam, hogy lesznek fanatikusok, akik megmagyarázzák ezt is... részigazság, rágó... köszönöm, feldobtátok az estémet, rengeteget röhögtem a nevetséges magyarázataitokon! XDD
Idézet (Jolie_77 @ 2013.07.26. 20:15)
Mekkora idióta ez a gyerek. Ki sem kellett volna engedni a bölcsiből.
2013. július 26. 20:17
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline |
Leköpte a rajongóját! Ezt védeni kell? Lehet hogy Bieber fanok vagytok (akik védik) de attól nem kell mindig őt védeni..
2013. július 26. 20:18
Kinek képzeli ez magát? Eddig nem szóltam hozzá a cikkeihez, de ami sok az sok. Undorodom ettől a gyerektől. Ott van még a seggén a tojáshéj, de máris istenfélét játszik. És ez a beképzelt némber a lányok példaképe, ezért a bunkóért mennek el a drága koncertjeire, és ennek a majomnak a parfümjeit veszik meg - egyértelmű, hogy kihasználja őket, elveszi a pénzüket a bugyutaságaival és le nem szarja, hogy mit gondolnak róla, és a saját rajongóival teszi ezt (!). Az, hogy nem veszi őket emberszámba még számomra is sértő, undorító és felháborító. Roppant megalázó, ahogy ott állsz a kedvenced előtt, látod, hogy ott van és rád köp. Ha előttem tette volna meg, olyan pofont adtam volna neki, hogy a fel adta volna a másikat.
2013. július 26. 20:19
Aki ezek után aranyosnak, cukinak, meg nebántsátoknak titulálja az hülye. És komolyan, van olyan, aki még képes szeretni ezt a kis sz_rost, aki még le is köpi a rajongóit?! Az értelmi szint megmutatkozik, húzzon Bíber a bánatba!
2013. július 26. 20:20
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Idézet (Zsécii @ 2013.07.26. 20:15)
Miért? Ki állt sikoltozva az erkélye alatt? A Mikulás?
Idézet (dasom410 @ 2013.07.26. 20:13)
Lucky5 és honnan tudod hogy pont a rajongóira köpött? ott voltál? nem és igen védem zavar?
Én itt befejeztem ezt az értelmetlen beszélgetést, hiszen nem jutunk dűlőre. Nem fogom azt magyarázni, hogyha leköpünk valakit, az bizony rendkívül bunkó dolog, ráadásul elég nagy neveletlenségre vall. Azt hiszem, ez alap dolog.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni