Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 26. 20:22
Idézet (dasom410 @ 2013.07.26. 20:20)
Zsécii nem nem a mikulás. de tudod vannak olyan helyek is ahol nincsenek rajongók.
Gondolhattam volna, hogy Justin pont azt az 1 négyzetmillimétert találta el a köpetével, ahol nem állt senki. Ne haragudj, tényleg.
2013. július 26. 20:23
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Idézet (Humika @ 2013.07.26. 19:44)
Ez amugy nem nagyon igy történt hanem hogy Justin reggel arra kelt fel,hogy a rajongoi kiabálnak és kiment hozzájuk és még hogy nem szereti őket? NÉZZÉTEK MEG AZ INSTRAGAM-ját amikor a legjobb rajongoknak mondja őket,és az nem köpés hanem rágó és a másik hogy egy csaj kérte tőle először egy vizes palackot de azt nem dobott,le és akkor üvöltözték,hogy köpje le a rágoját..az nyálxDD itt kb a sztorinak a negyede sincs mint általában..D
Édes,kicsi szívecském... Az akár nyál,akár rágó,ezt a történetet olyan pillanatok alatt be tudja etetni veletek,ameddig én felrúgnálak...tudod,csak csettintésre...
2013. július 26. 20:25
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline |
Ez a gyerek akkora bunkó, hogy az már fáj. Nem értem miért szeretik olyan sokan, de nem ez a lényeg, sosem fikáztam senit, amiatt, ha olyanokat szeret, akiknek nincs tehetségük, mert felőlem,DE: ő egyáltalán nem érdemli meg, hogy ennyien szeressék. Örülnie kellen, hogy ennyi rajongója van, (fogalmam sincs miért, de ez van) és erre ő meg leköpi őket. És ami a durva az, hogy a rajongók még így is csak védik, mert "biztos nem ez a teljes igazság", na persze. Ébredjetek már fel! Ez a gyerek szart sem ér, nagyon remélem, hogy erre lassan mindenki ráébred, és kimegy a köztudatból örökre.......
Idézet (dasom410 @ 2013.07.26. 20:20)
Zsécii nem nem a mikulás. de tudod vannak olyan helyek is ahol nincsenek rajongók.
Áruld el, hogy hol vannak ezek a helyek, máris költözök!
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nem hinném, hogy pont a rajongók fejére köpött volna. Nincs olyan kép amin Justin is meg a rajongók is rajta vannak...szerintem a Belieberek arrébb álltak, nem pont az erkély alatt voltak...
2013. július 26. 20:28
Istenem előszöris leszögezem, hogy nagyon jót röhögtem, feldobtátok az estémet hehe, a cikkhez hozzászólva Zsüsztin akármit is köpött oda az lényegtelen így is úgy is undorító, a képsortól meg majdnem elhánytam magam. A belieberek nagyon védik ú hát áldjuk meg a gyereket amiért eme szent köpettel megajándékozta a fanokat, ki az aki még ezek után is fanja? Undorító miket képzel magáról h azokat akik a világon a legjobban imádják (megkockáztatom h jobban mint az anyja) leköpi hát gratulálok az elmeroggyantnak....
2013. július 26. 20:28
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (PinkBarbie @ 2013.07.26. 20:25)
Nem hinném, hogy pont a rajongók fejére köpött volna. Nincs olyan kép amin Justin is meg a rajongók is rajta vannak...szerintem a Belieberek arrébb álltak, nem pont az erkély alatt voltak...
Nem mindegy, hová köpött? Bunkó viselkedés köpködni. De mit is várunk egy elkényeztetett bölcsis kislánytól.
2013. július 26. 20:34
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Kérődzik az állat
Amúgy pedig nem ártott volna egy bőrgyógyász annak, akit leköpött. Ha engem talált volna el, nem csak visszaköptem volna. És Ő köpködhet, meg minden, de ha vki le akarja fotózni, már azt szembeköpi... MI Ő LÁMA???
Amúgy pedig nem ártott volna egy bőrgyógyász annak, akit leköpött. Ha engem talált volna el, nem csak visszaköptem volna. És Ő köpködhet, meg minden, de ha vki le akarja fotózni, már azt szembeköpi... MI Ő LÁMA???
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. július 26. 20:34
És honnan tudják hogy a rajongókat köpte le? nagyítóval figyelték hogy hova esik???
2013. július 26. 20:35
Idézet (dasom410 @ 2013.07.26. 19:39)
Lucky5 Sztem akiket leköpött Beliebereket azok örülnek neki. nem undorodnak. xDDD
Kíváncsi lennék hogyha te is akkora Belieber vagy tököm tudja mi vagy örülnél-e neki ha leköpne sőt ha olyan jó hangulatában találnád egy pár FUCK-ot is kapnál tőle...
2013. július 26. 20:37
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Kedves kicsi afcfan. Nem tudom ki az a Humika, és a téma sem érdekel, hogy mi igaz és mi nem, de a védelmére kelek. Csak ne kicsikézzél le itt senkit pejoratív értelemben, meg ne irogassál olyat másoknak, hogy mily könnyedséggel tudnád felrúgni őket. Köszönöm édeske. Csak mert amikor egy fáradt nap után feljövök ide, semmi humorom az ilyen fojtott agresszív hozzászólásokhoz. Tudom, velem van a baj.
2013. július 26. 20:38
és minta mások nem köpködnének ez most azért olyan nagy szám mert nem egy hétköznapi ember csinálta hanem jb ...... akit mindenki csak fikázni tud( Tisztelet a BElIEBER-ek nek...) Imádom jb-t...!
2013. július 26. 20:39
Ilyen példát mutat a rajongóinak? Leköpi őket. ?? -.-! Olyan boldog vagyok hogy nem járnak Selenával!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.