Az énekesnő, a díva, a nő, az üzletasszony, az anya - és a pop királynője. Napjaink egyik legnagyobb ikonja idén ünnepli karrierjének harmincadik évfordulóját, ennek alkalmából pedig egy kicsit visszatekintünk a pop nagyasszonyának pályájára a kezdetektől napjainkig.
A teljes cikkhez kattints ide!
30 éve a csúcson: ez Madonna fantasztikus sikertörténete
2013. július 27. 13:29
Semmi kétség, hogy meghatározó és, hogy ennyi idősen is formában van, sőt azthiszem benne van a top5 legtöbb lemezt eladó zenészek között-bár ez nem biztos... Szerintem a legjobb lemeze a Ray Of Light és a Confessions On A Dancefloor, az utána következő kettő .. szörnyű albumok. Talán még lesz 1 albuma, remélem abba beleadnak mindent.
2013. július 27. 13:30
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
Az biztos, hogy nagyon sikeres és tehetséges, régen még hallgattam is a számait, de mostanság nem igazán vagyok rá kíváncsi, mert szerintem a videoklipekben nem kellene úgy viselkednie, mint egy 20 évesnek, miközben már több, mint 50...
2013. július 27. 13:33
Nem semmi ez a nő. Nem csodálom, hogy őt tartják a pop királynőnek.
2013. július 27. 13:40
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Nagyon tehetséges énekesnő és kiváló stílusa van. Így tovább!
2013. július 27. 13:43
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Imádom kicsi korom óta Őt is, és felnézek rá, mert egy hihetetlenül okos, és kitartó nő is. A tehetségéről meg ne is beszéljünk. Valóban nem egy Whitney vagy Mariah, de lássuk be. Ha nem lenne tehetséges nem tartana ott ahol...
2013. július 27. 13:44
Nem semmi amit elért, de szerintem nem a legtehetségesebb! Mondhattok nekem most bármit, de ez a véleményem és kész! Én nem nagyon szeretem.....
2013. július 27. 13:46
lázadóvirágszálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 204615 offline |
Kis kormban nagyon szerettem ,ma már kevésbé!
2013. július 27. 13:51
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
mindigis ő lesz a Popkirálynő ♥
és mindigis szeretni meg tisztelni fogom, mert amit ő produkált, csak nagyon kevesen tudnák utána csinálni
és mindigis szeretni meg tisztelni fogom, mert amit ő produkált, csak nagyon kevesen tudnák utána csinálni
2013. július 27. 13:56
Nem szeretem Madonnát , de tényleg hihetetlen hogy ennyi év után is a csúcson van !
2013. július 27. 13:56
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Hát igen. Mást jelentett akkoriban híresnek lenni, mint most. Meg kellett dolgozni a hírnévért, ma meg bárki lehet sztár, csak eladható legyen az arca. Szégyen. Madonnát csak tisztelni lehet az eddig elért sikerei miatt, mert nem sokan hívhatják magukat a pop királynőjének (tulajdonképpen ő maga az). Lehet, hogy a fiúbandák (nem mondok nevet, mert annak csak letámadás lenne a vége) népszerűbbek, de Madonna egy legenda, és azért a kettő között nagy különbség van. És egyetértek a cikk végével: lehet őt szeretni, lehet őt utálni, de akkor is az egyik legmeghatározóbb alakja a mai könnyűzenének.
Persze vannak még tehetséges, fiatal énekesek is a szakmában, de a többség...
Persze vannak még tehetséges, fiatal énekesek is a szakmában, de a többség...
2013. július 27. 14:05
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Nagyon szeretem a régi számait és el kell ismerni, hogy ő tette le a mai popzene alapjait (mondjuk főként az akkori producerei). Madonna mindig is álló csillag marad az ő munkássága, mint egykori kortársaié is bekerült a zenetörténelembe, ezt senki sem veheti el tőle (és nem is akarja). Nem tudom, hogy az embereknek miért nem jött be az Erotica, az az era volt a legjobb.
Sajnos viszont az American Life-tól kezdve a zenéjének minősége folyamatosan romlik, minél inkább akar fiatal és trendi maradni, annál inkább elveszti az egyediségét és kezd hasonlítani a tinisuna előadókra. Az MDNA is inkább meg se történt volna. :/ Térjen vissza a 80-as 90-es évek beli énjére, vagy nem él meg a szakmában még negyed ennyi ideig sem, mert a nevéből nem fog tudni örökre megélni...
Sajnos viszont az American Life-tól kezdve a zenéjének minősége folyamatosan romlik, minél inkább akar fiatal és trendi maradni, annál inkább elveszti az egyediségét és kezd hasonlítani a tinisuna előadókra. Az MDNA is inkább meg se történt volna. :/ Térjen vissza a 80-as 90-es évek beli énjére, vagy nem él meg a szakmában még negyed ennyi ideig sem, mert a nevéből nem fog tudni örökre megélni...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.