hogy engem már mennyire hidegen hagy a hírességek élete, am meg ha nem lenne pl selena minden egyes mondatából cikk írva nem tűnne úgy az emberek számára mintha feltűnési viszketegségben szenvedne
rengeteg helyen megjelenik ahol mindig szóba hozzák a nagy kapcsolátát a sráccal és ő mindig válaszol a kérdésre..ez nem egyenlő azzal hogy szándékosan minden áron ahányszor csak lehet felhozza a kapcsolatukat....és ez minden egyes sztárra tartozik...csak hát mivel az emberek vevők rá h ezt a témát százszor is hallják és kibeszéljék a média szívesen igyekszik amennyire csak lehet tovább húzni ezt a dolgot
Selena Gomez: „Mindig törődni fogok Justinnal”
2013. július 27. 17:23
2013. július 27. 17:25
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Már gyanús, hogy egyszer azt mondja, hogy nem érdekli Justin, meg hogy gyerekes, aztán meg mégis milyen jóban vannak.
Engem a Jelena kapcsolat már nem érdekel, de külön-külön szeretem őket!
Engem a Jelena kapcsolat már nem érdekel, de külön-külön szeretem őket!
2013. július 27. 17:26
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
meg fogja védeni? és mégis hogyan? OMG!!! ez a csaj milyen nagynak hiszi magát! hogy képzelte el, beszól twitteren a Dzsásztinkát nem kedvelőknek? tiszta szánalmas, mintha ő tehetne bármit is!
2013. július 27. 17:26
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
ez kedves Seltől...........
2013. július 27. 17:30
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nagyon kedves Selena.
2013. július 27. 17:35
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline |
„Én mindig törődni fogok vele, és megvédem azoktól, akik bántani akarják.”
megvédi azoktól akik bántani akarják??! úristen mekkora álszent dög.. nemrég nem ő gúnyolta meg nem is 1x megalázta? és még ő védi meg? o.O nem igaz hogy milyen jó színésznő......... meg mi az hogy "ez nagyon kedves tőle" ???! -mert egy jó páran ezt kommizták! hát nagyon kedves tőle hogy justinnak azt mondja hogy mennyire elege van belőle stb. de másnak már bezzeg meg megvédi a rosszakaróktól ...-.- hát ugyan ez volt maite perroni-val is hogy az ő szemébe lehordta másnak meg jókodik.. ( http://starity.hu/magazin/6191-selena-peldakepenek-tartja-maite-perronit/ )
ui.: nem érdekel ki mit mond, nekem ez a véleményem.
megvédi azoktól akik bántani akarják??! úristen mekkora álszent dög.. nemrég nem ő gúnyolta meg nem is 1x megalázta? és még ő védi meg? o.O nem igaz hogy milyen jó színésznő......... meg mi az hogy "ez nagyon kedves tőle" ???! -mert egy jó páran ezt kommizták! hát nagyon kedves tőle hogy justinnak azt mondja hogy mennyire elege van belőle stb. de másnak már bezzeg meg megvédi a rosszakaróktól ...-.- hát ugyan ez volt maite perroni-val is hogy az ő szemébe lehordta másnak meg jókodik.. ( http://starity.hu/magazin/6191-selena-peldakepenek-tartja-maite-perronit/ )
ui.: nem érdekel ki mit mond, nekem ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. július 27. 17:37
Nem csodálkoznék azon, ha ezt is csak a szájábaadták és kiderülne...mert nemrég még utálta
2013. július 27. 17:42
Meg fogja védeni? Nemrég még nyilvánosság előtt alázta le,most meg a szárnyai alá fogja,mint valami tündérkeresztanyó..
Wiiii. teljes mértékben egyet értek veled.
Wiiii. teljes mértékben egyet értek veled.
2013. július 27. 17:45
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 383 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline |
Ez kissé gyanus..
Egyszer imádom máskor utálom?
Egyszer imádom máskor utálom?
2013. július 27. 17:46
jajj, de állszent
-.-" a sok hülye meg beveszi neki -.-"
-.-" a sok hülye meg beveszi neki -.-"
2013. július 27. 17:47
Ha utálja, utálja. Ha megvédi, megvédi. Nem érdekel. Akkoris örülök annak, hogy nincsenek együtt, mert Justin sem maga a tökéletesség, főleg az utóbbi időkben. Ha igaz, kedves tőle, de kapcsolatukat már én sem tudom követni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.