Rekordot döntött és dokumentumfilmet kap Miley Cyrus
2013. július 28. 06:43
És ebből mennyi a valós megtekintés? A fele, vagy annyi sem?
2013. július 28. 07:44
Szeretem a dalt, és érdekes lenne Mileyrol is egy olyan show mint Kesháról
2013. július 28. 07:49
Gratulàlok Miley! Szépen megdöntötted a rekordot. Kívàncsian vàrjuk a filmet Ès legalàbb màr mindenki làtja hogy erős, kitartó, hatàrozott nő aki képes tenni azért, hogy valóra vàlljon az àlma
2013. július 28. 07:59
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Azért a végével vitatkoznék, mert köszönő viszonyba sincs a mai teljesítményével a popikonnal.
Amúgy tiszta hülyeségnek tartom a dokumentum filmet. A felét olyan embereknek csinálják, akik még nem élték meg a 24. életévüket, de már tudnak mesélni az életükről. Nem azért, de az alatt alig hinném ,hogy olyan sok történt volna velük az életben.
Amúgy tiszta hülyeségnek tartom a dokumentum filmet. A felét olyan embereknek csinálják, akik még nem élték meg a 24. életévüket, de már tudnak mesélni az életükről. Nem azért, de az alatt alig hinném ,hogy olyan sok történt volna velük az életben.
2013. július 28. 08:31
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
Gratulálok miley-nak ♥ ez tök jó! már nagyon várom a filmet )
2013. július 28. 08:37
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Florahh @ 2013.07.28. 02:47)
Beyla te szoktál tükörbe nézni? Vagy vernek otthon? Nem akarlak megbántani, de ne itt éld már az életed!!! Annyira szánalmas, hogy itt nyomod a rizsát, a sok f*szságoddal. Biztos egy tehén vagy vagy bassz akit össze-vissza oltanak és itt éli ki menő énjét, vagy egy feltűnési viszketegségben szenvedő kis csitri vagy, de komolyan vissza vehetnél már magadból, undorítóan viselkedsz!! Gondolkozz el, remélem, hogy visszaírsz, mert imádom ilyen köpedékekkel veszekedni.
Nem azért, de TE vehetnél vissza magadból. Nevetségesen viselkedtek Miley-imádók(Justin és 1D fanokkal egyetemben), amikor másokat cseszegettek azért, mert elmondja a véleményét. Tudod, vannak, akik egyik egyetértenek Beyla-val, mert nem szippantotta be őket a birka-effektus. És azért lehetne több tiszteletet mutatni az idősebb Starity-sek iránt, no meg azok iránt, akiknek más a véleménye. Fogadd el, hogy van ilyen! Szerencsére nekem nincsen olyan kedvencem, akit folyamatosan védenem kéne, mert nem él botrányos életet, és a munkásságával kerül fel a hírek közé, hogy nem azzal, hol r@banckodott legutóbb. És csakhogy tudd, régen semmi bajom nem volt Miley-val, de amióta ilyen szenzációhajhász p@csa lett, ki nem állhatom. Majd ha 5, de esetleg 10 év múlva hallunk még róla valamit azon kívül, hogy most jött ki az akárhányadik elvonóról, akkor lehet, én is elismerem, hogy képes valamire.
2013. július 28. 08:41
Miley4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 205620 offline |
gratulálok Miley
2013. július 28. 09:05
Székely Cintiaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 191392 offline |
Gratulálok neki !! ♥
2013. július 28. 09:18
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Tudtam, hogy sikerül.
2013. július 28. 09:55
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline |
Idézet (Antoniaa @ 2013.07.27. 21:20)
Nagyon örülök, és gratula Milesnak! Megérdemelte. A filmet pedig biztosan megnézem. (Nem sértés, de szerintem megköszönhette volna a rajongóinak.)
Nem győzte megköszönni a rajongóinak! Csak az tudod már nem olyan fontos részlet...
1 felhasználónak tetszik:
Antoniaa
2013. július 28. 09:58
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Idézet (CandUs @ 2013.07.28. 08:37)
Nem azért, de TE vehetnél vissza magadból. Nevetségesen viselkedtek Miley-imádók(Justin és 1D fanokkal egyetemben), amikor másokat cseszegettek azért, mert elmondja a véleményét. Tudod, vannak, akik egyik egyetértenek Beyla-val, mert nem szippantotta be őket a birka-effektus. És azért lehetne több tiszteletet mutatni az idősebb Starity-sek iránt, no meg azok iránt, akiknek más a véleménye. Fogadd el, hogy van ilyen! Szerencsére nekem nincsen olyan kedvencem, akit folyamatosan védenem kéne, mert nem él botrányos életet, és a munkásságával kerül fel a hírek közé, hogy nem azzal, hol r@banckodott legutóbb. És csakhogy tudd, régen semmi bajom nem volt Miley-val, de amióta ilyen szenzációhajhász p@csa lett, ki nem állhatom. Majd ha 5, de esetleg 10 év múlva hallunk még róla valamit azon kívül, hogy most jött ki az akárhányadik elvonóról, akkor lehet, én is elismerem, hogy képes valamire.
Már elnézést, hogy közbeszólok, de én 1D fan vagyok ( Ezerbocsi' érte) és én azért kúltúráltan szoktam megnyílvánulni itt, és vitába sem minden második cikknél keveredek, és egy kedvencemet sem védem vakon, minden erővel, hanem elismerem a hibáit.
Szóval a mondanivalódba egy :Tisztelet a kivételnek.- szöveget belehetett vna gépelni. Csak mert ez nekem egy kicsit szarul esett, bár tény és vaó, hogy nem csak te nyilatkozol így.
2013. július 28. 10:03
Popikonnak egyáltalán nem mondható még Miley. Nem kedvenc dalom tőle a We Can't Stop, még mindig vegyes véleménnyel vagyok róla, de azért gratulálok neki.
2013. július 28. 10:07
Rékka Little Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 207201 offline |
A filmet már várom!!
2013. július 28. 10:51
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (linna @ 2013.07.28. 09:58)
Már elnézést, hogy közbeszólok, de én 1D fan vagyok ( Ezerbocsi' érte) és én azért kúltúráltan szoktam megnyílvánulni itt, és vitába sem minden második cikknél keveredek, és egy kedvencemet sem védem vakon, minden erővel, hanem elismerem a hibáit.
Szóval a mondanivalódba egy :Tisztelet a kivételnek.- szöveget belehetett vna gépelni. Csak mert ez nekem egy kicsit szarul esett, bár tény és vaó, hogy nem csak te nyilatkozol így.
Ebben igazad van, da akinek nem inge, nem veszi magára
2013. július 28. 10:54
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Grat neki.Én is jópárszor meghallgattam!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.