Eléggé lehúzták a kritikusok az egykori Disney-csillag vadonatúj lemezét, a Stars Dance-et.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma
2013. július 29. 09:59
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Idézet
. Ez az első igazi szólóalbuma és szintén az első, ahol Rihannát és Britney-t utánzó orgazmusra hajazó nyögések hallhatóak, mint például a Birthday-ben, ami nyilvánvalóan a felnövést szimbolizálják
.
Igazuk van. Mármint csak azoknak, akik nagyon lehúzták. Ámen. Maradjon is így xd
2013. július 29. 10:02
Mit vártak egy egyéniség nélküli tucatlánykától? Majd megváltja a zeneipart, vagy mi?
2013. július 29. 10:02
mert egyáltalán nem jó. Nem kell mindig túl sztárolni Selenácskát!!
2013. július 29. 10:05
Szerintem is elég lapos lett , pedig tőle igazán többet vártam....
2013. július 29. 10:05
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Köszönöm szépen kritikusok!!
Aki ez után azt meri mondani h jo ez az album az már tényleg szánalmas!! HA világ legnagyobb kritikusai is azt mondják h Selenácska "gáz" akkor az igaz is ehhez azonban nem kellenek kritikusok ezt énis megmondhattam volna.
A csajnak 0 tehetsége van és élőben 0 hangja!! peace
Aki ez után azt meri mondani h jo ez az album az már tényleg szánalmas!! HA világ legnagyobb kritikusai is azt mondják h Selenácska "gáz" akkor az igaz is ehhez azonban nem kellenek kritikusok ezt énis megmondhattam volna.
A csajnak 0 tehetsége van és élőben 0 hangja!! peace
2013. július 29. 10:07
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline |
Szerintem a Slow Down nagyon jó
2013. július 29. 10:09
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Igazából mit vártak? Az ilyen előadók, mint Selena, Bieber, stb, mind tucat előadók, különösebb zenei tehetség nélkül, egy számot sem tudnak írni maguknak (vagy ha igen, az is borzalmas), ennyi erővel minden második emberből lehetne előadót csinálni. A "zenéjükért" ők semmit sem tesznek, mindent a producerek meg a menedzsment csinálnak. Nincs egyéni stílusuk, olyanok, mint a bábok, amiket dróton rángatnat, csak a pofijukat adják a munkáikhoz.
Selena is egy semmirekellő előadó, senki nem venni észre, ha eltűnne, mert annyira szürke, hogy fel sem tűnne senkinek, hogy nincs. A lemeze(i) nagy határ hulladék(ok), hangilag pedig egy általános iskolás kislány szintjén van. Egy hangot sem tud eltalálni, ezért is kell az autotune, amivel nagyjából elviselhetőre meg lehet csinálni a számait, de amint élőben kinyitja a száját, bebizonyítja, hogy annyi zenei tehetsége sincs, mint egy döglődő macskának...
Selena is egy semmirekellő előadó, senki nem venni észre, ha eltűnne, mert annyira szürke, hogy fel sem tűnne senkinek, hogy nincs. A lemeze(i) nagy határ hulladék(ok), hangilag pedig egy általános iskolás kislány szintjén van. Egy hangot sem tud eltalálni, ezért is kell az autotune, amivel nagyjából elviselhetőre meg lehet csinálni a számait, de amint élőben kinyitja a száját, bebizonyítja, hogy annyi zenei tehetsége sincs, mint egy döglődő macskának...
2013. július 29. 10:14
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
Soha sem tudtam miért ilyen híres ez a csaj.Jó persze,jól néz ki,meg minden,de igazából se nem kiemelkedően jó színésznő,de énekesnek még annyira sem jó...Semmi bajom vele,szimpatikus,de szerintem fele olyan tehetséges sincs,mint amennyire híres.
2013. július 29. 10:15
Tegnap Nessa twitteres kiírására meghallgattam ezt a büngyüm Man Down-utánzatot. Valami borzalom. Direkt torzítja így el a hangját vagy alapból ilyen istencsapás? A Guardian kritikáit nem szeretem, mindig mellélőnek, de most igazuk van.
9 felhasználónak tetszik:
Nessuna,
LoveNessa,
TheDanush,
Kazuo,
ViviOsztCshőő,
Törpemókus,
Beyla,
An_d_a,
Elody
2013. július 29. 10:16
szerintem a régebbi albumai jobbak voltak de ez is nagyon tetszik
2013. július 29. 10:17
Nem utálom Selenát, de ez az album elég gagyi lett. , talán csak a Come and get it tetszik róla, a többi nem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.