Kíváncsi vagy, kit nevezett Miley Cyrus őrültnek, és mit mond Harry Styles a biszexualitásról? Olvass tovább!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. július 31. 21:39
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Pont Miley beszél? Nálam ez a nő minden alkalommal kiveri a biztosítékot -.-''
Olyan hülyeség ez a sok biszexes pletyka xd én bírnám, ha Harry az lenne..de nem az, szval csönd.
Olyan hülyeség ez a sok biszexes pletyka xd én bírnám, ha Harry az lenne..de nem az, szval csönd.
2013. július 31. 21:40
fannigellerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 207178 offline |
Harry biztos nem biszex!
2013. július 31. 21:43
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline |
Érdekeles.. Ezek mindent kitudnak találni.. Mert ők aztán tuják. -.- Szánalmasok..
2013. július 31. 21:43
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
pont miley mondja és szegény justin tudom milyen szar ha elveszik a kedvencedet
2013. július 31. 21:47
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
az Eddie-s filmet megnézem.Harry sztem se biszex ,ő hetero.a modern családot úgyse nézem.Jussal majd lesz vmi,arra nem tok mit mondani.DJ khaled hogy voltál képes így lejáratni magad?? o.O Emma csak kicsit heves sztem nem őrült.Lidsaynek meg szurkolok
2013. július 31. 21:48
Harry miért is lenne biszexuális ? Bár már sok mindent terjesztenek/terjesztettek róla, szóval nem kéne meglepődöttnek lennem az újabb kitalációk során.
Mileynak a kijelentésén ledöbbentem. Ez eléggé furcsa kijelentés tőle miszerint Emma az őrült. Khmmm
Mileynak a kijelentésén ledöbbentem. Ez eléggé furcsa kijelentés tőle miszerint Emma az őrült. Khmmm
2013. július 31. 21:48
Beverly Hills-i zsaru *.* Imádtam az összes részét, mindig jót nevettem Axelen Eddie a kedvenc színészem, szóval nagyon kíváncsi leszek rá. Remélem valóban elkészül.
Nem értem miért kell a fiúkat mindennel "megvádolni". Még ha biszexuális lenne, sem lenne senkinek köze hozzá, az az ő dolga.
Justin-nak szerintem felesleges bármilyen állat, mert nem nagyon foglalkozott a majommal sem. Elég gáz, hogy még mindig tartozik.
Én jót nevettem ezen a lánykérésen. Nem hiszem, hogy bármelyik fél is komolyan gondolná a dolgot.
Engem ez az Emmás dolog nagyon meglepett, sosem gondoltam volna, hogy ő ilyenre is képes. De az ő dolguk, hogy elrendezzék a nézeteltérést, szóval nem kellene ennyiszer felemlegetni. Nyilván megbánta már azóta. Ráadásul senki nem tudja, hogy valójában mi is történt kettejük között. Felesleges erről másokat megkérdezni.
Nem értem miért kell a fiúkat mindennel "megvádolni". Még ha biszexuális lenne, sem lenne senkinek köze hozzá, az az ő dolga.
Justin-nak szerintem felesleges bármilyen állat, mert nem nagyon foglalkozott a majommal sem. Elég gáz, hogy még mindig tartozik.
Én jót nevettem ezen a lánykérésen. Nem hiszem, hogy bármelyik fél is komolyan gondolná a dolgot.
Engem ez az Emmás dolog nagyon meglepett, sosem gondoltam volna, hogy ő ilyenre is képes. De az ő dolguk, hogy elrendezzék a nézeteltérést, szóval nem kellene ennyiszer felemlegetni. Nyilván megbánta már azóta. Ráadásul senki nem tudja, hogy valójában mi is történt kettejük között. Felesleges erről másokat megkérdezni.
2013. július 31. 21:49
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline |
Azért az nagy LOL lenne, ha a drága Cupcake Harrynk bi lenne :D Nevetnék, tuti. Amúgy sok sikert Lindsaynek a teljes felépüléshez, és visszarázódáshoz a színészi világába, ahhoz nagyon ért, és mindig is nagy kedvencem volt
2013. július 31. 21:49
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Oké, ebben a cikkben, engem csak azaz egy dolog kötött le, miszerint Harry cáfolja, hogy biszex. Istenem... mikor ezzel a GQ-val készített interjút, azt is kiforgatták, hogy eddig mennyiszer feküdt le! OMG!
Wow, a többit, már el sem olvasom!:/
Wow, a többit, már el sem olvasom!:/
2013. július 31. 21:51
Jussy: szeretett? énekesünk? LOL
Inkább Miley az őrült -.-" Egyébként mi köze van hozzá, ha Emma barátján bármiféle harapás van? Semmi. Foglalkozna inkább Liammel.
A pasi, aki megkérte Nicky kezét... egész egyszerűen bolond :I
Harry nem mondta ki egyértelműen, h melyik nemhez vonzódik... ezzel megint találgatásokra fog okot adni.
Örülök, h Lindsay kezd rendbe jönni!
És abban biztos vagyok, hogy Eddie remek zsaru lesz, hiszen fantasztikus színész!
Inkább Miley az őrült -.-" Egyébként mi köze van hozzá, ha Emma barátján bármiféle harapás van? Semmi. Foglalkozna inkább Liammel.
A pasi, aki megkérte Nicky kezét... egész egyszerűen bolond :I
Harry nem mondta ki egyértelműen, h melyik nemhez vonzódik... ezzel megint találgatásokra fog okot adni.
Örülök, h Lindsay kezd rendbe jönni!
És abban biztos vagyok, hogy Eddie remek zsaru lesz, hiszen fantasztikus színész!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.