Miley Cyrus: „Inkább a fű, mint az alkohol”
2013. augusztus 02. 12:58
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline |
imádom miley-t de inkább se alkohol vagy csak ritkán és fű soha
2013. augusztus 02. 13:06
Vagy inkább egyik se, csodálkozom, hogy Miley ennyire megváltozott.
2013. augusztus 02. 13:07
Én sem örülök hogy Miley szív - de legalább őszinte - de ha mondjuk az valakitek, akit szerettek, például anyukátok cigizik akkor megutáljátok? Ha tényleg szeretitek Mile-t akkor nem hagyjátok most cserbe
2013. augusztus 02. 13:09
LoganHenderson89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 207030 offline |
Gratulálok Miley -.- Nem baj drogozzál csak, Amy Winehouse-zal is mi lett a drog hatására? vagy Macauley Culkin hogy néz mára már ki? Na mindegy! Ő dolga! Túlságosan is el volt kényeztetve -.-
2013. augusztus 02. 13:44
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Bob Marley-nak legalább jó hangja volt... Miley azt hiszi ettől lesz menő, de egyre kevesebben szereti és többen utálják...
2013. augusztus 02. 14:00
Dorci001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 160030 offline |
Grt Miley!! Füvezzél csak, majd úgy jársz, mint sok sztár!! Te életed te bajod!! Utálom már a mai Miley-t olyan aranyos volt régen! Mára már egy elkényeztetett hülye picsa lett!! De nem baj tényleg úgy jársz, mint a sok sztár!! Nem baj neked a kedvenc témád a szívás!! Jól van!! Nekem aztán mindegy!! De ha azt hallom majd, hogy valami bajod lesz a drog miatt akkor én csak annyit mondok, hogy: MEGMONDTAM!!
2013. augusztus 02. 14:33
Én a helyében nem dicsekednék ilyennel, ez egy elkényeztetett cafka aki nem tud együttélni a hírnévvel ezért csinálja,meg azért mert a zenéje nulla és valahogy fel kell magára hívni a figyelmet. Sokan már megtanulták hogy k*rvára nem menő betépni és le is álltak ezzel a káros szenvedéllyel. Az alkoholizmust ellehet a végletekig húzni, de ha a fűvel valamit elb@sz akkor kampec. Gratu Miley gyönyörű nő lett belőled.
2013. augusztus 02. 15:04
Orsi29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 192355 offline |
Idézet (Nessuna @ 2013.08.01. 17:36)
Jól van, Miley, vettük az adást, egy "jófej, laza, kúl csaj" vagy. És most menj, légyszi.
Ezt bírtam de amúgy igen kb ez van
2013. augusztus 02. 15:07
Orsi29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 192355 offline |
Idézet (Cassie3 @ 2013.08.01. 17:52)
És még büszke is magára. Na most jó nagyot csalódtam benned Miley, nagyon szomorú vagyok. Ezután megkérdőjelezem, hogy egyáltalán felnézek-e rá. A tehetségét még mindig nem vonom kérdőre, de ez már mindennek a teteje.. és emellett tartja magát jó példaképnek. Nekem 7 évig volt a példaképem. 7 évig felnéztem rá, ő adott erőt a mindennapokhoz, imádtam és végig mellette álltam. Sosem gondoltam volna, hogy ez fog történni. Illetve akik fiatalon lesznek híresek, azokra jellemző. Őket sajnálom is, de ő ráadásul még büszke is rá és nyíltan felvállalja. Eddig legalább volt egy kis reményem, hogy nem drogozik, vagy nem szív, most viszont az a kis remény is csalódottsággá változott. Nagyon elegem van belőle. Persze a másnaposság sem jó, de inkább legyen részeg, vagy másnapos, mint, hogy szívjon. Ilyenkor hol vannak a szülei? Biztos büszke rá a családja ezután is. Szánalmas. Csak sajnálni tudlak Miley, hogy neked ez okoz örömöt.
Egyetértek.
2013. augusztus 02. 15:39
Szimonetta54új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 207312 offline |
Ő élete! De nekem akkor is örök kedvencem lesz... És nagyon fogom imádni mindig! ♥
2013. augusztus 02. 16:10
ganjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 208024 offline |
nem ismerem Cyrust , mégegy zenéjét sem hallottam ,de kurvára igaza van ,ti meg akik drogról beszéltek segg hülyék vagytok ,1 szerintem a fogalmával sem vagytok tisztában 2. a fűtől semmi bajod nem lesz, nem leszel rákos nem halsz bele nem hülyülsz el ,sőt kurva sok betegséget gyógyít is ,aki nem hisz nekem keressen rá Donald Tashkin Kaliforniai szakember több ezer emberen végzett kutatásait. Az alkohol viszont öl,butít,nyomorba dönt azt kéne betiltani . respect Miley u.i az egyetlen ok ami miatt a fű illegális mert tönkre baszná a gyógyszer ipart illetve papírt is sokkal olcsóbb előállítani a rostjából mint fából
2013. augusztus 02. 16:14
ganjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 208024 offline |
azt bírom még amikor írják ,hogy így meg úgy adagolta túl magát valami sztár :DDDD gyerekek előbb nézetek már utána milyen alkaloidot fogyasztott ,mert vannak olyan drogok pl ópiátok,alkohol,amfetamin amit könnyű túl adagolni és belehalni és vannak olyanok ,amiből olyan sokat kell fogyasztani ,hogy lehetetlen pl a fű alkotó anyagából a thcből kb 50kg-t kéne egy perc alatt h meghalj ,de nikotinból is több kg ez a mennyiség és a koffein sem kevés
2013. augusztus 02. 17:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.02. 07:52)
Hiába háborogtok, Miley-nak megint igaza van. A fűnek a káros hatása ugyanaz, mint a sima cigarettáé. Kátrány rakódik a tüdőre, stb, de ahogy a cigit sem, úgy a füvet sem lehet túladagolni (illetve lehet, de ahhoz hatalmas mennyiséget kéne elszívni egyszerre).
Az alkoholt viszont sokkal könnyebb, sokkal kevesebb piától lehet alkoholmérgezést kapni, ráadásul a májat is sokkal gyorsabban roncsolja, mint a cigi a tüdőt. Az alkoholistáknál épp ezért előbb alakul ki valamilyen daganat, mint a dohányosoknál.
A fű egyedül a halucinogén hatása miatt tiltott, de kezdenek rájönni, hogy semmivel sem veszélyesebb az alkoholnál, sőt... Ha rajtam múlna, inkább a piát tiltanám be, mint a füvet...
Nem vagyok én Miley rajongója, de már idegesít, hogy őt mindig betámadják ezzel, mikor azt, aki "csak" iszik nem bántják, hiszen az alkohol minden kultúrába úgy beleivódott, hogy számotokra is elképzelhetetlen az a tény, hogy az egyik legveszélyesebb kábítószer. Majdnem minden családra jut egy alkoholista Magyarországon, plusz az erőszakos bűncselekmények, családon belüli erőszak mögött is nagyon gyakran a pia áll. Csak gondoljatok a híradóra. Hányszor történt tragédia betépett ember miatt és hányszor részeg miatt? És akkor máris kiderül, hogy melyik a rosszabb...
Az alkoholt viszont sokkal könnyebb, sokkal kevesebb piától lehet alkoholmérgezést kapni, ráadásul a májat is sokkal gyorsabban roncsolja, mint a cigi a tüdőt. Az alkoholistáknál épp ezért előbb alakul ki valamilyen daganat, mint a dohányosoknál.
A fű egyedül a halucinogén hatása miatt tiltott, de kezdenek rájönni, hogy semmivel sem veszélyesebb az alkoholnál, sőt... Ha rajtam múlna, inkább a piát tiltanám be, mint a füvet...
Nem vagyok én Miley rajongója, de már idegesít, hogy őt mindig betámadják ezzel, mikor azt, aki "csak" iszik nem bántják, hiszen az alkohol minden kultúrába úgy beleivódott, hogy számotokra is elképzelhetetlen az a tény, hogy az egyik legveszélyesebb kábítószer. Majdnem minden családra jut egy alkoholista Magyarországon, plusz az erőszakos bűncselekmények, családon belüli erőszak mögött is nagyon gyakran a pia áll. Csak gondoljatok a híradóra. Hányszor történt tragédia betépett ember miatt és hányszor részeg miatt? És akkor máris kiderül, hogy melyik a rosszabb...
Huhh, az biztos, hogy vannak némi nemű hiányosságok a tudástáradban! Nagyon nagy butaságokat írtál le, és, ha megengeded, akkor kijavítanálak, hogy az itt lévő banda legalább ne tömérdek hülyeséget olvassa. Kérem szépen a cigit is túl lehet adagolni, mint mindent egyébként. A cigi a kátrány mellett tudniillik tartalmaz nikotint is, amit biza túl lehet adagolni, és bele is lehet halni. Gondolom, ha a fűből is elszív valaki egy x mennyiséget, az olyan szinten kivonja a szervezetéből az oxigént, hogy egy idő után megfullad. Egyébként az oxigénhiányos állapottól lesznek a füvesek elkábultak és elbódultak - a széndioxid mellett felhalmozódik a szénmonoxid is, ami ugyebár egy mérgező vegyület. Úgyhogy nem elkeseríteni akarok senkit sem, de a túlzott fű fogyasztása is okozhat halált. Az alkoholhoz meg csupán annyit tudok fűzni, hogy ebben is tévedsz! Az alkoholt a szervezet ecetsavvá alakítja, amit a úgymond nem tud feldolgozni. Ha túl sok ecetsav halmozódik fel, és a véralkoholszint a csillagokat verdesi, akkor megjelenik a szervezet védekező mechanizmusa - a hányás. Egyszerűen, ha elfogyasztottad azt a mennyiséget, amennyit a szervezeted elbír és még jobban pumpálod az alkoholt, akkor refkexszerű reakcióként, elvileg kihányod. Akkor van gáz, ha a szervezet feldolgozni próbálja és az adott alkoholmennyiség nem távozik sehogy sem. Így valóban detoxba lehet kerülni, ám az baromira emberfüggő, hogy ki mennyitől kap alkoholmérgezést. Én nagyon pia ellenes vagyok, és még a vérszegénységem lévén is képtelen vagyok meginni fél deci vörösbort. Szóval 4-5 felestől lehet, hogy már kórházba kéne vinni, ám ezzel szemben a párom évekkel ezelőtt a vodkát vedelte abszinttal a haverokkal és köszöni szépen minden rendben van. De átlagban, aki néha iszik és a szervezete hozzá van szokva, azért jó pár litert kell meginnia és magában is kell tartania, szóval annyira azért nem egyszerű alkoholmérgezést kapni. Az meg alapból ostobaság, hogy a fű nem olyan veszélyes, mint az alkohol. Ha tudnál bármit is a drogokról, akkor tudnád, ahogyan habibi írta, a fű készíti elő a kemény drogokat (kokain, heroin, crack, speed stb.) Egyébként meg a hallucinációt és kábulást okoz, tehát KÁBÍTÓszer - gondolom, nem véletlenül tiltott szer, de biztos nem olyan veszélyes, mint az alkohol. Ha te mondod! Egyébként mindenki tudja (te talán nem), hogy az általad említett alkohol és cigaretta is drog, csak csupán a könnyű drogok táborát erősíti. Szerintem nézz utána a könnyű drogoknak és a kemény drogoknak, mert kulcsfontosságú hiányosságokat véltem felfedezni. Anno egy másik nick alatt írtam ide egy cikket a drogokról, de érdekes, most nem találom - lehet, hogy törölték? Pedig, ha azt el tudtad volna olvasni, akkor lényegesen több információra tudtál volna szert tenni.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 02. 17:46
ganjaúj tag |
Byla hát te is jó nagy fasszságokat írtál ,1 marihuána fogyasztásába még soha senki nem halt bele , ha szerinted még is akkor jó keresgélést ,tehát nincs halálos adag 2. krvára nem az oxigén hiány okoz halucinációt ,hanem a THC ,füvet sütiből is lehet fogyasztani ,úgy nem okoz semmiiylen légúti problémát 3. a kapudorg elméletet már 1999ben elismerte az Ensz szervezete a WHO ,hogy hülyeség tegyük fel 200ezer ember fogyaszt magyarországon füvet ,akkor egy év mulva mind kokaint fog ? talán gondolkodni kéne kicsit ...
2013. augusztus 02. 18:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (ganja @ 2013.08.02. 17:46)
Byla hát te is jó nagy fasszságokat írtál ,1 marihuána fogyasztásába még soha senki nem halt bele , ha szerinted még is akkor jó keresgélést ,tehát nincs halálos adag 2. krvára nem az oxigén hiány okoz halucinációt ,hanem a THC ,füvet sütiből is lehet fogyasztani ,úgy nem okoz semmiiylen légúti problémát 3. a kapudorg elméletet már 1999ben elismerte az Ensz szervezete a WHO ,hogy hülyeség tegyük fel 200ezer ember fogyaszt magyarországon füvet ,akkor egy év mulva mind kokaint fog ? talán gondolkodni kéne kicsit ...
Mint írtam TÚLZOTT FOGYASZTÁSA, tanulj meg először olvasni, mielőtt nekiállsz észt osztani! A cigarettában található nikotinba sem lehet belehalni, de, ha valaki egymás utánba elszív mondjuk 4-5 dobozt, akkor feltehetően a vérben lévő magas nikotin arány megállítja a szívet. Egy szóval nem írtam azt, hogy pár szál füves cigitől a föld alá lehet kerülni, de, ha elszívsz mondjuk 30 szálat szintén egymás utánba, akkor, mint írtam a felhalmozódott szénmonoxid és oxigénhiány miatt ún. hypoxiás állapotba kerül az agya, ami először ájuláshoz, gyenge pulzushoz, légzésleálláshoz, végül pedig szívmegálláshoz vezet. Szvsz nézz utána, én nem állok le veled vitatkozni, hiszen tanultam, oxigén hiányos állapotban is rendesen vannak hallucinációk. A tudomány például a hallucinációra alapozza azoknak az embereknek a "sötét alagút végén egy fény" című történetét, hogy klinikai halált követően az agy hypoxiás állapotba kerül, ami hallucinációt vált ki. Persze, lehet, hogy a cannabisban van egy anyag, ami a kábulásért felelős, ezt nem tudom, de a beszíváshoz javában hozzájárul a vérgáz aránya is: alacsony oxigén szint, magas széndioxid szint és szénmonoxidból is van elég a vérben. Egyébként sok esetben (tízből kilenc egyénnél) fennáll a kemény drogozás lehetősége. Én csak abból tudok építkezni, amit látok és hallok a környezetemből - sok olyan ember van, aki fűvel kezdte, és mára már kemény drogos. Persze a kivétel erősíti a szabályt! De azért köszönöm, hogy ilyen szinten osztottad meg az információt! Adj egy pacsit Öcsi, de most már azt is tudom, hogy a THC anyag miatt van részben az elkábultság. Remélem te is tettél valamennyi tudásra szert a hozzászólásaimat elolvasván!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 02. 19:03
ganjaúj tag |
na mond már nekem meg h ki az aki mondjuk 30 jointot elnyom egymás után ? mert egy is elég a beálláshoz 2. mivel szívás közben lélegezel be oxigént nem áll fent oxigén hiány , és nem is kell feltétlenül elszívni mert megenni is meglehet , és teljes mértékben a THC miatt van a hallucináció . (y)
2013. augusztus 02. 20:41
tori123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1523 Csatolások: 17 Azonosító: 200580 offline |
Saját életét cseszi el
De azárt gondolhatna a családjára és a rajongoira is akik szeretik ot és példát vesznek rola de az o elete csináljon amit akar mi nem szolhatunk bele
De azárt gondolhatna a családjára és a rajongoira is akik szeretik ot és példát vesznek rola de az o elete csináljon amit akar mi nem szolhatunk bele
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.