Lindsay Lohan viccet csinált Harry Stylesból
2013. augusztus 03. 16:06
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline |
mintha a 3. világháború kitörése lenne készülőben akárhányszor csak vki vmi kompromittálót mond a 1D fiúkról...ez egy showműsor nem kell halálosan komolyan venni, azért járnak oda az emberek, h szórakozzanak
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2013. augusztus 03. 16:20
rockinbrooksúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.19. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 204052 offline |
és most jönnek a megszállott fanok. khm...elnézést, de ez csak egy vicc volt. mellesleg imádom lindsey-t, örülök, hogy kezd visszatérni önmagához. látszik, hogy alig változott
2013. augusztus 03. 18:09
hát végül is kössünk bele egy olyanba aki sokkal híresebb hátha ettől újra híresek leszünk gondolkozást vallja Lindsey is..
de amúgy Nyilvánvalóan nem számolja az orális szexet! – kommentálta a válaszát Lindsay. – Bocsi, Harry!” de amúgy ez jó volt :DDD
de amúgy Nyilvánvalóan nem számolja az orális szexet! – kommentálta a válaszát Lindsay. – Bocsi, Harry!” de amúgy ez jó volt :DDD
2013. augusztus 03. 18:19
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Jó Lindseyt újra így látniD:D:D haha
2013. augusztus 03. 18:22
Szerintem jó poén volt. Nagyon szeretem a fiúkat és Harry a kedvencem, de akkor sem értem egyesek miért sértődtek most be. Csak viccelt.
2013. augusztus 03. 18:24
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline |
Mindig is bírtam Lindsay Lohant Kitartás!! <3
2013. augusztus 03. 19:32
Szerintem ez nem is volt olyan durva beszólás. Elég vicces volt.
2013. augusztus 03. 19:58
Félve tekertem le a kommentekhez, már vártam a sok directionert. Gyerekek, ez csak vicc volt!
És különben sem értelek titeket, az ilyen elvakult, elvetemült, "csakővan,őazegyetlen" rajongókat. EZÉRT utál titeket mindenki (meg persze van még egy pár előadó, akinek ilyen tábora van...)! Lehet szeretni, lehet hallgatni és meg is lehet védeni, de az Istenért! Nem kell megsértődni, nem neked szóltak be, nem téged bántottak meg, miért veszed magadra? Ha majd Harry előjön és felszólal, hogy ő ezt kikéri magának, az ő dolga. De honnan veszitek, hogy nem röhögött egyet ezeken a beszólásokon? Lehet, hogy viccesnek tartotta, túllendült rajta, abszolút nem vette magára, ti meg itt pattogtok a semmiért... Nevetségesek vagytok, esküszöm!
BTW Lindseynek örülök, mindig is szerettem, remélem most már csak felfelé tart.
És különben sem értelek titeket, az ilyen elvakult, elvetemült, "csakővan,őazegyetlen" rajongókat. EZÉRT utál titeket mindenki (meg persze van még egy pár előadó, akinek ilyen tábora van...)! Lehet szeretni, lehet hallgatni és meg is lehet védeni, de az Istenért! Nem kell megsértődni, nem neked szóltak be, nem téged bántottak meg, miért veszed magadra? Ha majd Harry előjön és felszólal, hogy ő ezt kikéri magának, az ő dolga. De honnan veszitek, hogy nem röhögött egyet ezeken a beszólásokon? Lehet, hogy viccesnek tartotta, túllendült rajta, abszolút nem vette magára, ti meg itt pattogtok a semmiért... Nevetségesek vagytok, esküszöm!
BTW Lindseynek örülök, mindig is szerettem, remélem most már csak felfelé tart.
2013. augusztus 03. 20:07
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Szép volt Lindsay!
Amúgy nem értem ,hogy minek kell a directioner megint lekapniuk a fejét az említett félnek, aki egy rossz szót is szól az 1D-re. Lindsay ,amúgy is viccnek szánta, de ha nem is én őt sokkal többre tartom sötét múltja ellenére ,mint ezt az 5 kölyköt.
Amúgy nem értem ,hogy minek kell a directioner megint lekapniuk a fejét az említett félnek, aki egy rossz szót is szól az 1D-re. Lindsay ,amúgy is viccnek szánta, de ha nem is én őt sokkal többre tartom sötét múltja ellenére ,mint ezt az 5 kölyköt.
2013. augusztus 03. 20:23
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline |
Ez csak egy vicc volt...!!!
2013. augusztus 03. 21:55
Hát ez nagy volt
Mindig is bírtam a csajt annak ellenére h miket csinált
Mindig is bírtam a csajt annak ellenére h miket csinált
2013. augusztus 03. 22:58
Egyszer kell kinyitnia a száját és akkor az nagyot szól! Lindsay még valahol mindig a régi, és ha viccnek szánta hanem biztos van ebben a biszex dologban valami. Ez a srác egy két lábon járó melegfront
2013. augusztus 03. 23:15
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Harry, hallgass Lindsay-re! :-) Annyira várom már, mikor bejelenti, hogy fülig szerelmes ebbe a csávóba, és az összes directioner egyszerre sikít fel bánatában. Szvsz Harry-nek jobban állna az aranyos meleg srác imídzs, mint a gyanús, mindent tagadó heteró. :-)
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.