Nemcsak a tökéletes alakú Victoria's Secret-modellek, hanem a legsikeresebb énekesnők és celebrityk hordják előszeretettel a testhez simuló ruhadarabokat. Hogy kik is ők, és mi a Herve Leger-ruhák titka? Íme!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kedvenc dizájnerem: Hervé Léger
2013. augusztus 05. 18:10
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
jól néznek ki szép ruhák
2013. augusztus 05. 18:15
Gyönyörűek ezek a ruhák, nagyon tetszenek! Ezek közül a legjobban Miranda Kerr, Stacy Keibler és Candice Swanepoel ruhája tetszik.
2013. augusztus 05. 18:17
Miley vagy előnytelenül áll, vagy nem tudom, de neki szerintem nem állt jól, sokkal teltebb alakja lett tőle, de egyébként mindegyik gyönyörű
2013. augusztus 05. 18:18
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Szerintem,Jenniferé,Miley és Katyé,a legjobb,nekem Mirandáé nem annyira tetszik 0.0
2013. augusztus 05. 18:22
fannigellerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 207178 offline |
Szerintem Miley!B-) :-!
2013. augusztus 05. 18:27
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Kim néz ki a legjobban, a legszebb ruha pedig Stacy-n van. Amúgy imádom az ilyen stílusú ruhákat: minél jobban feszül és minél rövidebb, annál jobb.
Katy-é viszont nem tetszik, se a minta, se a szín, ráadásul térd alá ér a szoknya. :S
Katy-é viszont nem tetszik, se a minta, se a szín, ráadásul térd alá ér a szoknya. :S
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.