Szombaton kihívták a Los Angeles-i rendőrséget a This Is Us premier előtti vetítésére: a One Direction lelkes rajongói elvesztették a fejüket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rendőrt és mentőt hívtak a One Direction-rajongókhoz
2013. augusztus 06. 19:28
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
istenem mennyi fanatikus rajongó van
1 felhasználónak tetszik:
kármen366
2013. augusztus 06. 19:28
Ez már nem normális. Én is szeretem a One Directiont, de akkor is. Mit kell hiszti rohamot kapni?
2013. augusztus 06. 19:31
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline |
az szép gratulálok nekik!!! én is rajongok a One Direction tagjaiért de azért ha megmondanák hogy nincs több hej a premieren nem égetném le magam hogy még rendőrt is hívjanak!!!! Ł##Ł .-.
2013. augusztus 06. 19:31
szerintem a lányok nem azért remegtek és sírtak.. hanem mert megijedtek hogy ESETLEG összetiporják őket.. de nem tudom. őrültek. őrültek mindenhol.
de a véleményem lényegre törő: néhány Directionert diliházba kéne csukatni. (én is az vagyok, de ez már beteges.)
de a véleményem lényegre törő: néhány Directionert diliházba kéne csukatni. (én is az vagyok, de ez már beteges.)
2013. augusztus 06. 19:33
Ez fáj..Ez nagyon nagyon nagyon fáj..
Ilyen hiszti egy marionett-csapatért? :I A BSB-nek is volt pár ilyen hisztis, bőgős rajongója, de ez már azért túlzás. Ezeknek a lányoknak kezelésre lenne szüksége, mert igencsak betegnek látszanak. Túlzásba esnek rajongás szempontjából.
Te jó anyám! Ez már... szánalmas! Csak ezt tudom mondani. Annyira megalázó. Nem tudom, hogy képes erre néhány "Directioner" de nagyon beteg. Ez... te jó Isten.
2013. augusztus 06. 19:34
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ezek nem normálisak!!!! Betegek !
2013. augusztus 06. 19:34
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Csak az a különbség az 1D meg Johnny Depp és Tom Cruise között, hogy ők meg is dolgoztak a sikerért és nem a "nyálas" pofijuknak köszönhetik a hírnevet mint ezek...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.