Rendőrt és mentőt hívtak a One Direction-rajongókhoz
2013. augusztus 06. 20:31
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Sürgősen szükségük van orvosi kezelésre, és egy megfelelő pszichológusra. Minden bizonnyal ha én találkoznék a kedvenceimmel, egész végig vigyorognék mint valami tökkel ütött, de nem a mentő cipelne haza. A szüleik korlátozhatnák a rajongás mennyiségét, ugyanis ez már valóban beteges.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. augusztus 06. 20:33
Az infantilis és felettébb unintelligens társaság megint alkotott, kétszáztizenhetedik rész. Ebből látszik, mennyire gyermekdedek még ezek a rajongók, nem tudják megfelelően kezelni az imádatukat és azt hiszik, sikongatással és tébollyal majd elérik, amit akarnak. Lehet normális keretek között is rajongani, nem? Azt nem mondom, hogy én normálisan viselkednék esetleg egy koncerten (már csak a zenei stílusom alapján sem), de egy filmpremier mégis másabb. Azért kezdenek el hisztizni és sírni, mert látják az imádott bandájukat egy filmben? Na ez az, amit sosem fogok megérteni. Hogy miért kell felesleges cirkuszt csapni egy film miatt, amit valószínűleg még huszonkilencmilliószor megnézhetnek az interneten, vagy akár a moziban is. Magával a bandával semmi bajom nem lenne azon kívül, hogy nem az én stílusom a zenéjük, de ezek a "rajongóknak" nevezett lények (akik nem mellesleg a saját kedvenceiknek rendszeresen fizikai fájdalmat okoznak) már annál jobban irritálnak és ellenséges érzelmeket váltanak ki belőlem. Őszintén sajnálom a szülőket, és valamilyen szinten a bandatagokat is, ezek a lányok, meg remélem egyszer felnőnek. Jobbik esetben talán.
9 felhasználónak tetszik:
ilus1996,
Jody,
Beyla,
Pöttömke,
MadHatter,
hana001,
ViviOsztCshőő,
Misao,
WhiteRose.
2013. augusztus 06. 20:34
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Problémáik vannak a fejükben ezeknek a rajongóknak!
Már egyenesen szégyellem ,hogy ebbe a korosztályba tartozok. Komolyan ennyire nehéz felfogásúak ,hogyha nincs jegy, akkor nincs...különben is mit rinyálnak? Máskor is megtudják nézni a filmet, nem halnak bele, ha nem elsőnek látják a filmet...jézusom. Én mai napig nem is értem, hogy vajon hogy lehet valaki ennyire megszállott rajongó? Én sose ájultam el semelyik sztártól ,mert tudom ,hogy ő is ember mint mi, nem kell felsőbbrendűnek képzelni őket. Még a profi tehetségeket sem. De mivel ez a banda nem jeleskedik tehetséggel ezért nem is értem ,hogy miért imádják őket.
Egyáltalán mire nevelték őket a szülők? Garantálhatom ,hogy egy rendes szülő elgondolkozna azon, hogy javítsa ki a lányát a fanatizmusból.
Már egyenesen szégyellem ,hogy ebbe a korosztályba tartozok. Komolyan ennyire nehéz felfogásúak ,hogyha nincs jegy, akkor nincs...különben is mit rinyálnak? Máskor is megtudják nézni a filmet, nem halnak bele, ha nem elsőnek látják a filmet...jézusom. Én mai napig nem is értem, hogy vajon hogy lehet valaki ennyire megszállott rajongó? Én sose ájultam el semelyik sztártól ,mert tudom ,hogy ő is ember mint mi, nem kell felsőbbrendűnek képzelni őket. Még a profi tehetségeket sem. De mivel ez a banda nem jeleskedik tehetséggel ezért nem is értem ,hogy miért imádják őket.
Egyáltalán mire nevelték őket a szülők? Garantálhatom ,hogy egy rendes szülő elgondolkozna azon, hogy javítsa ki a lányát a fanatizmusból.
2013. augusztus 06. 20:36
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Idézet
srácok felsőtesteinek látványa miatt.
Az ég szerelmére, legalább lenne mit nézni rajtuk.
Egyébként mit veszítenének, ha nem a premier időpontjában, a legnagyobb tömegben néznék meg a filmet? - ha már annyi eszük nem volt, hogy előbb vegyenek jegyet. Én, személy szerint, majd letöltöm itthon, és azért is megnézem, miért kell az életedet kockáztatni, ezért az öt pojácáért.
2013. augusztus 06. 20:36
Persze majd pont elájulok, az 1D felsőtestét bámulva. Betegek a dájreksönerek, bár ezt már tudtuk Durva mennyi hülye kíváncsi rá.
2013. augusztus 06. 20:37
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
sírok a röhögéstől ez kész
2013. augusztus 06. 20:38
vani10visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 345 Csatolások: 99 Azonosító: 137007 offline |
birom h mindig leszoljatol a directionereket nem minden directioner ilyen es a fiukat se kellene leszolni arttot neked? sztem nem nem tetszik nem nezed es kioltato komikat nem kerek koszi puszi )
2013. augusztus 06. 20:41
csenge19950309új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 208441 offline |
nagyon nagy!!!!
2013. augusztus 06. 20:43
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Én sírok a röhögéstől. Ennyi beteg embert... és most akkor Zayn feleségül fogja venni azt a hölgyeményt, aki elsőként belépett a moziterembe. Kb. ilyen szinten megy a dolog.
2013. augusztus 06. 20:44
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Lehet ezt arra fogni, hogy tinik, meg effélék, érdekes, én voltam pár koncerten már életemben, és egyszer sem érezték úgy a rajongók, hogy bőgőrohamot kellene kapniuk (hozzáteszem a színvonalkülönbség azért az megvan azok az előadók között, meg a 1D között).
Én erre nem tudok mást mondani, minthogy valami baj van az agyukban. Egy normális embernek nem kéne így reagálnia. Értem én, hogy rajongás, de mindennek van egy határa. És én az ilyen embereket mélységesen megvetem. Hogyan juthat el valaki erre a beteges rajongás szintjére? Meg lehet kövezni, de ez az igazság. Azt még azért hozzáteszem, hogy nem csak a 1D rajongói ilyenek (és azok közül se mindegyik), de az ilyen már súlyos eset. Vagy szerintetek normális reakció az ilyen?
Én erre nem tudok mást mondani, minthogy valami baj van az agyukban. Egy normális embernek nem kéne így reagálnia. Értem én, hogy rajongás, de mindennek van egy határa. És én az ilyen embereket mélységesen megvetem. Hogyan juthat el valaki erre a beteges rajongás szintjére? Meg lehet kövezni, de ez az igazság. Azt még azért hozzáteszem, hogy nem csak a 1D rajongói ilyenek (és azok közül se mindegyik), de az ilyen már súlyos eset. Vagy szerintetek normális reakció az ilyen?
2013. augusztus 06. 20:49
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Annak ellenére, hogy már a 2X-en is túl vagyok, Én is tudok rajongani rendesen, NA DE AZÉRT NEM ENNYIRE.. Van egy határ, amit nem szabad átlépni, és jobb azon belül maradni, hogy kellemes legyen mind a rajongónak, mind a rajongottnak. Speciel nem is találkoztak a srácokkal ezen a rendezvényen ha jól veszem ki az írásból, szóval nem értem a hype-ot. Bár akkor sem érteném meg ha ott lett volna az 1D is. Bele se merek gondolni mi lett volna ha Ők is ott vannak. Megértem hogy nehezen uralkodik magán az ember, ha az imádata tárgyairól van szó, de komolyan klinikai esetek MÁR MOST AZ 1D fanok.
2013. augusztus 06. 20:56
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
elmebetegek.. ez azért már túl megy a normális 'rajongás' határán. Én ez a fajta fanatizmust nem is tudom megérteni, hogy mi vezette rá őket.. láttak róluk 200 videót a neten? Követik Twitteren? És...??
2013. augusztus 06. 20:59
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Imádom a srácokat,de nem tennék ilyet.Inkább megnézem később a filmet.És ilyenek nevezik magukat rajongóknak......
2013. augusztus 06. 21:02
Nincs ezekben a rajongókban büszkeség? Én is szeretem a 1D-t, de tényleg soha nem tudnék így viselkedni. És ezt nem csak úgy mondom. Nekem sértené a büszkeségemet. És a legrosszabb az, hogy ezek miatt az összes directioner el van könyvelve egy hisztis tinip*csa társaságnak, és senkit sem érdekel, hogy azért nem mindegyik rajongó ilyen őrült. A nemlétezőm tele van vele, hogy minden rajongót egy kalap alá vesznek. Ezért sem szeretem hangoztatni nagyon, hogy én "mekkora egy fan vagyok", de azért ez milyen már, hogy nem lehetek nyilvánosan egy banda rajongója, mert akkor egyesek rögtön elkönyvelnek egy ilyen elvetemült, eszetlen, elkényeztetett r*bancnak, pedig eme jelzők tőlem elég távol állnak. Ez az, ami még kiábrándítóbb.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.