Amúgy egyet értek Pofikaa-val
Lindsay Lohan most Justin Biebert szólta le
2013. augusztus 07. 11:46
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Ki lesz a következő áldozat..?
2013. augusztus 07. 11:48
|
|
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline
|
hát elég gáz ez a nő -.- és most nem csak azért mondom mert justint kritizálta. Hanem azért mert egy drogos alkoholista kisn senki r******** volt és most azt hiszi , hogyha a rehabról kikerült ő a királynő! leállhatna mert nemtudom, hogy mit csinálok vele :@ szinte mindenki utálja
2013. augusztus 07. 11:53
|
|
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline
|
Directioner12:
.... ez a csaj egyre rosszab... mit
képzelt magáról hogy leszólhat mindenkit???.... pont ő amikor csak egy piás kurva...
Ezzel a szájjal adsz puszit anyukádnak, te drága ... Mellesleg teljesen egyetértek vele, jót tett neki a rehab!
Valaki előttem írta hogy nincsen tisztában vele miért kapott priuszt, hát gratulálok!
.... ez a csaj egyre rosszab... mit
képzelt magáról hogy leszólhat mindenkit???.... pont ő amikor csak egy piás kurva...
Ezzel a szájjal adsz puszit anyukádnak, te drága ... Mellesleg teljesen egyetértek vele, jót tett neki a rehab!
Valaki előttem írta hogy nincsen tisztában vele miért kapott priuszt, hát gratulálok!
2013. augusztus 07. 11:57
|
|
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline
|
vivi002:
hát elég gáz ez a nő -.- és most nem csak azért mondom mert justint kritizálta. Hanem azért mert egy drogos alkoholista kisn senki r******** volt és
most azt hiszi , hogyha a rehabról kikerült ő a királynő!
leállhatna mert nemtudom,
hogy mit csinálok vele :@
szinte mindenki utálja
Miért TE mégis mit tudnál vele csinálni, megírod neki Twitteren hogy „bepereled”? Sok sikert.
hát elég gáz ez a nő -.- és most nem csak azért mondom mert justint kritizálta. Hanem azért mert egy drogos alkoholista kisn senki r******** volt és
most azt hiszi , hogyha a rehabról kikerült ő a királynő!
leállhatna mert nemtudom,
hogy mit csinálok vele :@
szinte mindenki utálja
Miért TE mégis mit tudnál vele csinálni, megírod neki Twitteren hogy „bepereled”? Sok sikert.
2013. augusztus 07. 12:15
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
hogy ott r*hadt volna meg a rehabon. nem kellett volna kijönni-e sőt , én nem is értem miért színészkedik amit ő csinál a filmekben azt én is megtudom. xd
2013. augusztus 07. 12:18
Én erre nem mondok semmit. Ennek a műsornak ez a lényege, ha pedig az érintetteket zavarja, amit mond, majd szóvá is teszik. Nem az én dolgom, hogy utáljam egy olyan dolog miatt, ami engem nem is érint. -.-"
2013. augusztus 07. 12:20
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Szép volt Lindsay!
Jót röhögtem
Jót röhögtem
2013. augusztus 07. 12:23
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Ezt jól megmondta. Amúgy... Justin, az mi sapka?
2013. augusztus 07. 12:29
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Szerintem Lindsay-nek feltűnési viszketése van!Mostanában szinte minden cikkben őt látom,hogy beszólt ennek beszólt annak most így akarok feltünö lenni most úgy!Na ez most már sok
2013. augusztus 07. 12:43
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Komolyan, ez a csaj mindenkinek csak pofázik, mióta kijött a rehabról. Én utálok mindenkit, akit eddig szívatott, de elegem van belőle.
Pont ő az, aki azt hiszi, másokat leszólhat? Szánalom.
Pont ő az, aki azt hiszi, másokat leszólhat? Szánalom.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: