Èn is hasonlóképp gondolom.Egyáltalán nem rossz ember ő,aki kicsit jobban figyeli az életèt,ès nem csak a zűrjeiről olvas,az úgyis tudja.Lehet elfogultsàgnak hangzik,de èn nem tartom annak.
Szerintem rendes gyerek,bárki bármit mond.Bízom benne,h hamarosan minden dolga rendeződik,legalábbis én hiszek benne.
Mark Wahlberg üzent Justin Biebernek
2013. augusztus 07. 23:43
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Röhejes, hogy 19 évesen őt még tinédzsernek kell tartani. Igen, tudom, hogy külföldön 21 éves életkor a korhatár, de 19 évesen azt hiszem, felelőségteljesebbnek kéne lennie. Érdekes, fiatalabb vagyok ettől a hülyegyerektől, mégis másképp gondolkozom mint ez... az pedig abszolute nem mentség, hogy híres. A semmitől híres, és különben is: ha nem tudja elviselni a hírnevet, maradjon otthon a seggén.
Könyörgöm, nézzetek már egy kicsit a dolgok mögé!
Könyörgöm, nézzetek már egy kicsit a dolgok mögé!
2013. augusztus 07. 23:47
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Zenészileg a közelébe se érhet Marky Marknak az tuti, rapperként egy etalon volt a csávó!
Ez örüljön ha még 2 évet kap a pop bizniszben aztán eltűnik a süllyesztőben szép lassan!
Ez örüljön ha még 2 évet kap a pop bizniszben aztán eltűnik a süllyesztőben szép lassan!
2013. augusztus 07. 23:49
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Mark üzenete elgondolkodtató és példaértékű. Szerintem Justinnak igazán meg kéne fogadnia a tanácsát. Mindenki fiatal és tesz kamaszkori hülyeségeket, de Justin kezd a ló túloldalára esni. Az is lehet, hogy bizonyos emberek vannak rá hatással körülötte. Pl.: Lil Twist. De ebbe ne menjünk bele. Remélem minél hamarabb észhez tér, mert több van ebben a srácban, mint hinnénk!
2013. augusztus 08. 00:03
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
_ToTo_: Akkor biztosan álmodtam, vagy te nem olvastál utána. Mark tag volt, de kilépett a nagy sikerek előtt. Ez azonban nem változat a tényen, hogy a csapat és legfőképp a bátyja hátszele segítette őt a rapper karrierjében.
2013. augusztus 08. 00:10
Végre olyan valaki ,aki nem csak idétlen baromságokkal tudja a másik híres embert kritizálni, vagy véleménnyel illetni.
Egyébként megértem , hogy a hírnévnek ára van és ezt tudni kell kezelni. De ez nem megoldás. Neki állítólag van egy anyja aki szereti , és egy apja is. És igen , 19 éves ember igenis tinédzser még. Vannak akik előbb túl lesznek ezen , vannak akiknél ez enyhén mutatkozik , vannak akiknél még tart. Ő gyakorlatilag alig tudta megélni a bulizós és enyhén iszogatós estéket a barátaival , és lehetséges ezt így próbálja pótolni. Ami mellesleg undorító és visszataszító dolog, és rühellem , hogy minden csak róla szól , azok a dolgok is csak ökörségek. Ennek a gyereknek segítségre lenne szüksége, jó pár hónap visszavonulásra , és kész ...
Nem szeretem őt , de nem szívesen hallanék még egy borzalmas túlaagolós halálról , vagy ilyesmiről.
2013. augusztus 08. 00:29
justin imádásúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 208060 offline |
uristen dejoo:)) tényleg vérge egy olyan HIRES ember aki nem csak szid hanem igen megmondja h ő még fiatal éli az életétt és justint jobb utra probálja terelni nem rossz szavakkal nagyon jo fej tőle ) és teljesen igaza van ) LEGJOBB <3
2013. augusztus 08. 00:34
Justinnak hiába adnak tanácsokat, ő a helyes útra nem fog térni. Jó indulatú egy fószer, de ne adjuk már a lovat Justin alá. Nem a tehetségére figyelnek fel rá, hanem a "cuki" pofija miatt. 19 évesen elég idős az ember, hogy sajátos döntéseket hozzon meg. Magára erőlteti a rossz fiús imidzset, ami az elmúlt hónapokban nem vetett rá jó fényt. Hagyni kéne kicsit kibontakozni, hogy saját maga jöjjön rá ki is ő valójában, hogyan is hat az emberekre.
2013. augusztus 08. 06:31
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
Oh, Mark, lennél a miniszterelnökünk? *.* Teljesen igaza van, és végre egy ember, aki nem kritizálással, és durva szavakkal, szidalmazással próbálja magához téríteni Justint, hanem emberhez méltóan.
2013. augusztus 08. 06:35
A szándék szép, de ennél tovább nem jut a dolog.
2013. augusztus 08. 06:42
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (devilrose @ 2013.08.08. 00:03)
_ToTo_: Akkor biztosan álmodtam, vagy te nem olvastál utána. Mark tag volt, de kilépett a nagy sikerek előtt. Ez azonban nem változat a tényen, hogy a csapat és legfőképp a bátyja hátszele segítette őt a rapper karrierjében.
Beválogatták és kilépett, egyik lemezen sem szerepel, sehol nem is jegyzik, hogy tag volt, mert semmit nem történt azon kívül, hogy beválogatták és kilépett. Mire elkezdték a munkákat, lemezfelvételeket, ő már rég nem volt sehol.
Én sem mondom azt, hogy dolgoztam XY cégnél, ha behívnak egy állásinterjúra, megkapom a melót, de nem fogadom el valami miatt Egyébként Mark legalább hallgatható zenéket csinált, nem úgy, mint a tesója meg a többiek
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. augusztus 08. 07:56
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline |
Hmm... Ez annyit fog érni,mint halottnak a csók...
2013. augusztus 08. 07:57
Egyetértek vele. Justin jó gyerek még ha csinál hülyeségeket is.<3
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.