Íme, a 2013-as Disney-legendák
2013. augusztus 08. 16:41
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Gratula nekik
még nem hallottam a díjról
2013. augusztus 08. 17:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Érdekesen nézki a díj, tetszik. :-)
2013. augusztus 08. 18:00
Amikor rányomtam azt hittem, hogy majd 9-10 éveseket fognak díjazni de ez nem az szerencsére. Itt tehetséges embereket díjaznak, akik meg is érdemlik. Jó cikk lett.
2013. augusztus 08. 18:37
először én is azt hittem hogy gyerekeknek adják át de nem így lett. Ennek örülök:)
2013. augusztus 08. 18:41
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
crony4-nek adom a véleményét.
2013. augusztus 08. 19:27
Csatlakozom: Hála istennek nem a mai "tehetségeket" díjazzák, így van is értelme. Steve Jobs-ról nem is tudtam. meglepő.
2013. augusztus 08. 19:28
Gratulálok minden nyertesek, megérdemlik mindannyian!
2013. augusztus 08. 23:19
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Köszönöm mindenkinek!
Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket.
Sajnálattal hallom, hogy nem sokan ismeritek őket. Tudom, többségük nem egy nagy sztár, de például Steve Jobs vagy Billy Crystal neve nekem a Disney nélkül is sokat mondana.
No mindegy, csak azt szeretném mondani, hogy Steve egyszerűen szólva kb. a Pixar tulajdonosa volt, így mikor a Disney 2006-ban megvette a Pixart, akkor ő vált a legnagyobb Disney-részvényessé.
Glen Keane pedig kifejezetten hatalmas arc, szinte az összes kedvenc karakteremet ő keltette életre.
Többen is fájlaljátok, hogy nincs női díjazott: emiatt ne csüggedjetek, ettől már több nő is megkapta ezt az elismerést, csak idén alakult így. Utoljára például 2011-ben adták át, akkor 6 nő is megkapta.
Amúgy ha valakit komolyabban érdekel, itt a teljes névsor.
Sajnálattal hallom, hogy nem sokan ismeritek őket. Tudom, többségük nem egy nagy sztár, de például Steve Jobs vagy Billy Crystal neve nekem a Disney nélkül is sokat mondana.
No mindegy, csak azt szeretném mondani, hogy Steve egyszerűen szólva kb. a Pixar tulajdonosa volt, így mikor a Disney 2006-ban megvette a Pixart, akkor ő vált a legnagyobb Disney-részvényessé.
Glen Keane pedig kifejezetten hatalmas arc, szinte az összes kedvenc karakteremet ő keltette életre.
Többen is fájlaljátok, hogy nincs női díjazott: emiatt ne csüggedjetek, ettől már több nő is megkapta ezt az elismerést, csak idén alakult így. Utoljára például 2011-ben adták át, akkor 6 nő is megkapta.
Amúgy ha valakit komolyabban érdekel, itt a teljes névsor.
2013. augusztus 09. 08:53
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
a Disney meséken nőttel fel
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
A 2000-es évek Disney-sztárja visszatér a zenéléshez?
A 2000-es évek Disney-sztárja visszatér a zenéléshez?
Reagált a pletykákra az egykori színésznő.

0 felhasználónak tetszik: