Cikksorozatunkban ismét mutatunk be sztárpárokat, akik megszólalásig hasonlítanak egymásra, vagy jó pár külső tényező egyezik rajtuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hasonmások a sztárvilágban V.
2013. augusztus 08. 17:21
Hát, sztem nem igazán hasonlítanak, de némelyek igen
Főleg Kurt és Joe, Ők aztán hasonlítanak

Főleg Kurt és Joe, Ők aztán hasonlítanak

2013. augusztus 08. 17:22
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7119 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Van egy kettőnél hasonlóság,de nem mindegyiknél....
2013. augusztus 08. 17:29
Kristin Kreuk és Aishwarya Rai nem is annyira hasonlítanak szerintem, meg Kristin szebb^^^
Kate meg Blake se annyira...
Kate meg Blake se annyira...
2013. augusztus 08. 17:30
Kate Blake szerintem nem hasonlítanak egymásra.
2013. augusztus 08. 17:31
Pont melyik nap nézegettem képeket Christopherről és tényleg hihetetlenül hasonlít Neil-re

2013. augusztus 08. 17:31
![]() |
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 ![]() |
Szeretem az ilyen cikkeket, és bár van egy-két olyan része, amivel nem értek egyet, de ebben iszonyatosan jól eltaláltak mindenkit
Tényleg van aki a megszólalásig hasonlít a másikra, nagyon durva

2013. augusztus 08. 17:35
Nagyon hasonlítanak egymásra.. Nem ismerek őket de némelyikre azt hittem hogy ikrek
2013. augusztus 08. 17:37
Blake és Kate nem hasonlítanak egymásra! Amúgy Blakenek van egy oylan anyajegye, amiről őt mindig fel lehet ismerni.
2013. augusztus 08. 17:40
![]() |
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 ![]() |
Őszintén??
.. nem is ismerem ezeket a sztárokat !!

Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Ilyen boldog új szerelme mellett.

Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Nagyon cuki nevet kapott.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.