Lady Gaga levetkőzött a jó célért — fotók
2013. augusztus 08. 20:25
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Ne is haragudjatok meg de sztem ti nem értékelitek a művészetet! Én művészetet tanulok az egyetemen!! Szerintem csodásak ezek a kortárs naturalista képek!! Imádom Marina művészetét. GaGa meg a példaképem és csodálatos. ARTPOP *0* És van ám különbség a miley meg a gaga féle meztelenkedés között. Míg Miley közönséges addig Gaga művészi és pont, aki mást mondd az nem tudd különbséget tenni a kettő között.
2013. augusztus 08. 20:26
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Nem tudom, hogy meztelen fotók, hogy segíthetnek egy kampányon. .-.
2013. augusztus 08. 20:27
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Na ez minden, csak nem művészi. Gusztustalan, ízléstelen, gyomorforgató, visszataszító, de nem akarom tovább sorolni. Most komolyan miért nem lehetett valami olyan képeket készíteni, amik a jó ízlés határain belül maradnak? Persze, persze, kampányt támogat... Ettől lesz elnézendő és "art", hogy egy erdő közepén pucérkodik a híres-neves plágiumkirálynő. Egyébként ha engem kérdeztek, akkor ezek nem kampányra mennek, hanem sima figyelemfelkeltésre meg az új album előtt kell egy kis ízlésromboló reklám, értitek.
2013. augusztus 08. 20:30
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Blaze13 @ 2013.08.08. 20:25)
Ne is haragudjatok meg de sztem ti nem értékelitek a művészetet! Én művészetet tanulok az egyetemen!! Szerintem csodásak ezek a kortárs naturalista képek!! Imádom Marina művészetét. GaGa meg a példaképem és csodálatos. ARTPOP *0* És van ám különbség a miley meg a gaga féle meztelenkedés között. Míg Miley közönséges addig Gaga művészi és pont, aki mást mondd az nem tudd különbséget tenni a kettő között.
Sokaknak az is művészet, ha egy üres konzervdobozt egy székre állítok és belepisilek, szóval...
Egyébként "mond" és "tud" a helyes változat.
2013. augusztus 08. 20:32
Idézet (Blaze13 @ 2013.08.08. 20:25)
Ha ez művészet, akkor az csak a dadaizmus lehet. Vagyis szembefordulás a széppel és a jóízléssel. Nincs ebben semmi művészet. Így tudja magát kiélni.
2013. augusztus 08. 20:48
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én biztos,hogy nem vetkőztem volna le!!
2013. augusztus 08. 20:52
Idézet (Norah @ 2013.08.08. 20:32)
Ha ez művészet, akkor az csak a dadaizmus lehet. Vagyis szembefordulás a széppel és a jóízléssel. Nincs ebben semmi művészet. Így tudja magát kiélni.
2013. augusztus 08. 20:54
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Nem mindegy nektek hogy hogy nézz ki?! OMG. Levetközött akkor mivan?! Azta de nagy baj. Ez hihetetlen.. Ha ennyire undoritónak tartjátok miért nézztétek meg? Asd
2013. augusztus 08. 20:58
Furcsa, de nekem bejönnek a képek. Elég bizarr és beteges dolgokba képes Gaga belefogni, de ha kampány áll a dolgok mögött akkor mi a gond emberek? Nem csak úgy ledobta a textilt, hogy villantson egy nunit és ismételten felhivja magára a bulvársajtó figyelmét. Jó, ez is felkelti, de jó cél érdekében készültek a képek. Valakinek ezt is jelenti a művészet. Eléggé sajátos szemlélet világa van, azt meg kell hagyni, de tág ingerküszöbbel sok újdonságot be lehet fogadni. Aki szerint ez magamutogatás annak nincs művészi vénája, vagy csak a Gaga iránti utálat túl megy minden határon. A videó ismételten fent landolt a yutyun csak szólok. http://www.youtube.com/watch?v=0ho--XuD5wU
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.