Starity

TheTruthAboutLove profilja

TheTruthAboutLove yellow blue white yellow  
 • Csatlakozott
 • 2013. június 16.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • folklore
 • Születési idő
 • július 18.
 • Lakhely
 • Az USA lakatlan külbirtokai
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Zenei stílusom
 • Imádom
 • Utálom
 • soroljam? szerintem se
 • Twitterem
 • - nem publikus -
 • Kedvenc sztárjaim
 • Taylor Swift Stevie Nicks Harry Styles Lorde Rúzsa Magdi Lana Del Rey Matt Healy Birdy

Your relationship should be a safe haven, not a battlefield.

TheTruthAboutLove
Utoljára aktív: 2021.08.11. 04:04Státusz módosítva: 2020.09.08. 16:04

Bemutatkozás

Na hello hello szeretem az avokádot

és előfizetek a Netflixre ;)

...

   

    

 

they will hang us in the Louvre

 

          
  "giving love but getting nothing back"

 

 

amanda! amanda! who know her name was going to be amanda? what a face! what a spirit! my lips said "hello, my friend" but my heart said "hello, my future!" i dont even know myself anymore. jim has been ripped in half but i am so happy to bleed, for there is amanda.

 

•Sosem voltam jó bemutatkozás írásban és szerintem nem sokan veszik a fáradtságot, hogy elolvassák ezeket a sorokat, de azért írok valamit (vagyis csak megpróbálok).. Magamról csupán pár mondatot osztok meg(amúgy lényegtelen az egész), annak akit esetleg érdekelne, mert megismerni nem fog senki. De azért... xx éves vagyok. Írországban élek lassan már két éve..tulajdonképpen fogalmam sincs mit írjak.. Ez az oldal a hírességekkel fogalkozik, szóval inkább rátérek arra a részre.. Zenében nem lehet engem fixen hova tenni, mert elég sok fajta zenét szeretek..Együttesek közül a The 1975, Imagine Dragons,Fleetwood Mac, és a HAIM  nagy kedvencem elég régóta. Oda vagyok a '80-90-es évekből származó zenékért. Magyar előadók közül Akit nagyon-nagyon tisztelek az Rúzsa Magdi, és a Neoton, szerintem a zenéjük örök. Imádom Lana Del Reyt x Halsey x Taylor Swift x Lorde számait....Szinte ugyanez van a filmek terén is..Mindent megnézek..A kedvenc műfajom, az a dráma, és talán még a horror. -Under the Tuscan Sun, Bridget Jones's Diary, Call Me By Your Name, Room in Rome, Blue Jay, All roads lead to Rome és a Love Actually cimű film.. És szeretem a régebbi filmeket (Breakfast at Tiffany's / Roman Holiday / The devil is a woman / Lolita / Sabrina)... Sorozatokat mostanában nem nézek időhiány végett. De néha van, hogy egy-két részt megnézek...de leginkább brit szappanoperákat nézek mint pl az Emmerdale(Charity is my type lol) vagy a Coronation Street..

 
 

 

 

what the world needs is a return to sweetness and decency

   

 

Viszont ki szeretnék emelni egy nagyon-nagyon fontos személyt az életemből, az nem más mint Taylor Swift, akit már 2006-vagyis az első debütáló albuma megjelenése óta példaképként tartok..Egyetlen egyszer voltam koncertjén még Angliában 2012-ben..felejthetetlen élmény..Sokan nem szimpatizálnak vele,úgye a média sok mindent elhitett az emberekkel, én viszont nem dölök be semminek, amugy is több millióan  vagyunk rajongók és úgy fogadjuk el ahogy van:) ilyen tehetséges énekes, dalszövegíró ritkán adatik a Földön. Szóval annyit mondok hogy Taylor Swift ÖRÖK. 

"When everyone believes ya, whats that like?"

     

MAYBE YOU ARE GONNA BE THE ONE THAT SAVES ME

         

          

 

but lover you're the one to blame, all that you're doing

can you hear the violence, megaphone to my chest

  

          labels are the opposite of understanding

/És jöjjenek Akiket ki nem állhatok,vagyis a homofób, rasszista emberek. Az elsővel kapcsolatban, mivel saját magamat elég elfogadónak tekintem, így én nem ítélem el a másságot. Sőt nagy támogató is vagyok és tag. Na persze nem a felvonulásnak, szó szerint ha nekem kéne dönteni, akkor már nem is lenne..(tangában flangáló pasikra senki sem kíváncsi,(disgusting ezvan) De annak igen ha egy nő egy másik nő oldalán (vagy férfi-férfi olymindegy) találja meg a boldogságot, és úgy élnek mint egy rendes kapcsolatban, Vagyis nem hangoztatják mindenhol, hanem ha megkérdezik, akkor le tudják annyival, hogy igen, igen együtt vagyunk. nem kell ezt annyira túl bonyolítani, mert szerintem nagyon is felesleges.. /

 

 

 

   

 

 we are together for all eternity remember that

   

 woke up alone in this hotel room, played with myself, where were you? fell back to sleep i got drunk by noon, i've never felt less cool..

 

  
  

See? Social necessity.

 

 

    

 

Eléggé pozitív természetű ember vagyok, már amikor persze, azért engem is fel tudnak dühíteni dolgok vagy emberek úgy igazán.- Imádom a fesztiválokat, az egyik ok amiért mindig várom a nyarat(egy pár fesztivál helyszín kivételével)woodstock festival style forever..Így egyértelmű, hogy Koncertekre is nagyon sokszor járok, van hogy egy hónapban többször is...Ezek mellett szeretek a természetben is lenni, színházba járni, moziba, igen túl átlagos vagyok, átlagos dolgokkal lol.. és persze imádok utazni.. Egész Magyarországot már bejártam, Küldöldön is elég sokszor voltam már, Francia és Horvátország, plusz az egész Brit sziget az abszolut nagy favorit. Egyszer Amerikát úgy ténylegesen felfedezném és itt nem csak a nagyon hypeolt városokat értem..A szerelmem a Balaton.. A Nyárból kihagyhatalan.. Legjobb élményeim Balatonhoz kötödnek, ott történtek a legemlékezetesebb, maradandó  élményeim. memories never die.

 

when he calls he calls for me not for you

 

  

 

dan reynolds✖ harry styles ✖ the scarlett empress ✖ laurel holloman ✖ you broke me first ✖ one republic ✖ mumford & sons ✖ Archie, marry me ✖ Love, Simon X mildred pierce X museums X its all in vain kings of leon ✖ greta garbo ✖ lumi tuomi ✖ lana del rey ✖ xena goddess ✖ notinterestedinreligion ✖ katie mcgrath ✖ the kills ✖ new medicine ✖ armie hammer ✖ summer slipped us underneath her tongue ✖ love is loudest ✖ susan sarandon ✖ sarah paulson ✖ the lumineers ✖ audrey hepburn ✖ the girl with all the gifts ✖ freddie highmore ✖ flowers x tbh just layin on the couch and readin a book 

    

   i feel like i'm just treading water. is it the same for you?

 

maybe we got lost in translation maybe i asked for too muchNE Írjon rám, olyan aki még a 12 életévét sem töltötte be. az ilyenekből elegem van.. Folyton bombázztak a Violettás, meg a mit tudom én milyen Disneys sztárokkal, hogy "jaj,, hogy én mennyire imádom.te úristen" .. szóval . ne .. köszönöm.. ezzekből én már kinőttem.. ˙[nem mintha , bármikor is , olyan fontos szerepet toltottek volna be az életemben] :D igazából most nem tudom mi nagyon nagy divat mi cserélte fel ezeket,de jobb is ha nem tudok róla szerintem. majd pár év múlva rájönnek űgyis hogy milyen baromságokat néztek a szar tvben..

    

i told her that i loved hejust not sure if she heard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy állat-és-környezetvédő vagyok..Semmilyen állati eredetű ételt nem fogyasztok már jó pár éve, amire nagyon büszke vagyok..Így a szabadidőmben rengeteget foglalkozok az állatokal..Szerintem a világ egy jobb hely lenne, ha az állatokkal is törödnénk, úgy ahogy kellene, mert Ők is éreznek, akárki akármit mond, ez így van..  Emellett Ami tényleg nagyon fontos szerepet tölt be az életemben még, hogy adományozni is szoktam minden hónapban különböző szervezeteknek, értsd:Állatmenhelyek,állatvédőrség, stb..OH, és persze Szurkolok az állatkínzás ellen!

keep it up!

   


 

*Nem tudsz jelölni, szóval azt ne is próbáld meg..*- .-Xxx

 

 

 

give me all of that ultraviolence

 

 

                           

 nem tudom ti hogy vagytok vele, meg azt sem hogy ez mihez köthető, de felőlem aztán a gifeket, képeket, mit tudom én még miket, "idézeteket' vihetitek ahová akarjátok, nem nagyon zavar, most ha kiirnám, hogy NE, akkor úgy is az lenne hogy meg találom más profilján, szóval, nincs sok értelme, meg nem hiszem, hogy ezek közül bárkinek bármi kéne, /érdeklődésikör/ jah, és mind Tumblr-ről van, meg a hozzá hasonló oldalakról.

 

 

 

   

 

your memories are sceneries for things you said but never really meant

 

 

you try and mask your pain in the most postmodern way    

 

    

Ne szavazz, ha nincs egy közös kedvencünk se, ami nagy esélyel előfordulhat

 

Akkor se, ha nagy szavazatgyűjtő vagy, amire persze rá lehet jönni, mivel kicsit se furcsa, rögtön észreveszed, ha mondjuk valaki egy hónapja csatlakozott a Starityhez, és hoppá már is kétszáz szavazata van.:D wtf

    

  

 

 

A  R  E  W  E  A  W  A  K  E   I'M I TOO OLD TO BE THIS

STONED

 

 

 

STEVIE NICKS

        

Sweet Mother, i cannot weave

- slender Aphrodite has overcome me

with longing for a girl