Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is
2013. augusztus 30. 18:17
Amúgy meg most nem akartam megsérteni senkit,szóval ilyeneket ne írogassatok nekem,hogy ne bántsd már dzsásztinkát mert olyan "cuki a feje" szóval nem lehet őt utálni x d x d meg ilyenek.Ettől ugrok egy fejest a ház tetejéről.A tehetsége persze nem egy nagy durranás,és ha nem lenne ilyen "cuki"(?) fejjel "megáldva"(megátkozva),akkor már nem lenne ilyen túlértékelt.
2013. szeptember 24. 17:34
viki1995 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.12. Hozzászólás: 1966 Csatolások: 0 Azonosító: 191436 offline |
Na jó kezdjük ott hogy ez már sok! Én igazi Bieber ..áló vagyok! Timcsike ez volt a reakcióm a Te véleményedre: És hogy a Belieberek ezen nem háborodnak fel arra ez a reakcióm: Ez a csaj a legrosszabb énekes a világegyetemben! Na meg attól is h..ynék hogy azt írjátok hogy jaj olyan cuki,meg ilyesmik.Bezzeg ha őt rugdosssák/verik meg akkor "jaj ez felháborító,be kell perelni meg ilyesmik ettől is sokkot kapok. Egy(ez) 19 éves f..fej olyan óvodásan viselkedik -.-"Ja és hogy őt meg verték-vegyétek már észre hogy kedvenc p.r.sztotok is ugyanezt csinálta! Beliebers F*CK LOGIC
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni