Korábban is beszámoltunk már a gyönyörű ex-modell, Tyra Banks súlyingadozásairól és diétáiról, ám még sosem mesélt annyira őszintén a testéről, mint most.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tyra Banks nem hisz a diétákban
2013. augusztus 10. 20:22
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Igaza van.................
2013. augusztus 10. 20:24
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Szerintem nem látszik meg rajta, mivel ő magas. Én is eszek mindenből, de keveset, meg minden nap tornázok, de mégis mintha híztam volna..:S
2013. augusztus 10. 20:26
Szerintem, ha mindenből mértékkel eszel, nem nagy adagokat, napi 3x, akkor nincs semmi baj
PinkBarbie!
Valószínűleg azért, mert növekszik az izmod, és az izom nehezebb, mint a zsír
PinkBarbie!
Valószínűleg azért, mert növekszik az izmod, és az izom nehezebb, mint a zsír
2013. augusztus 10. 20:33
Idézet (AdrianaM @ 2013.08.10. 20:25)
Hülyeség.63 kiló voltam.Atkins diétával 10 kg-ot fogytam.Ha mindenből eszel (mértékkel), akkor nem fogyózol, hanem megőzöd a súlyod.
azt Atkins diétával viszont teljesen tönkre teszed magad. [x] akkor már inkább megtartom a súlyomat, minthogy ilyen diétákkal "fogyjak"
2013. augusztus 10. 20:39
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Szerintem az éheztetés az egyik legrosszabb dolog, amit az ember művelhet magával, akire könnyen felszaladnak a kilók annak arra kell odafigyelnie, hogy MENNYIT eszik, mert ez a nem mindegy, naponta 2-3 kocka csokitól senki nem lesz 100kg, vagy attól, hogy megevett egy kis pörköltet nokedlival és nagyon fontos ha nem is a napi de legalább a heti 2-3 alkalommal történő mozgás, ez lehet jóga vagy egyszerű torna is 20-25 perc bőven elég alkalmanként és ehhez még edzőterembe sem kell járni. Legjobb példa erre unokanővérem, világ életében duci volt, igaz soha nem vetette meg a csoki, a cukros üdítőket, volt hogy napi 2 liter kólát és 1 zacskó chipest is elfogyasztott egyedül és akkor mellé még csoki meg hasonlók, mozgás nulla. Viszont kb 2 éve felhagyott az üdítőkkel, az állandó nasival és amikor eszik akkor is normál adagokat, valamint elkezdett sportolni (jóga heti 3x), mostanra 55 kilóra fogyott és csinosabb mint valaha és nem éhezteti magát, ha megkívánja eszik pár kocka csoki vagy iszik egy pohár üdítőt de nem rendszeresen. Ennyi, ezt mindenki meg tudja tenni. Tyra pedig teljesen jól mondja, ameddig csinos, vonzó és egészséges teljesen mindegy hogy mit mutat a mérleg.
2013. augusztus 10. 20:47
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Idézet (SpecialError @ 2013.08.10. 20:39)
Szerintem az éheztetés az egyik legrosszabb dolog, amit az ember művelhet magával, akire könnyen felszaladnak a kilók annak arra kell odafigyelnie, hogy MENNYIT eszik, mert ez a nem mindegy, naponta 2-3 kocka csokitól senki nem lesz 100kg, vagy attól, hogy megevett egy kis pörköltet nokedlival és nagyon fontos ha nem is a napi de legalább a heti 2-3 alkalommal történő mozgás, ez lehet jóga vagy egyszerű torna is 20-25 perc bőven elég alkalmanként és ehhez még edzőterembe sem kell járni. Legjobb példa erre unokanővérem, világ életében duci volt, igaz soha nem vetette meg a csoki, a cukros üdítőket, volt hogy napi 2 liter kólát és 1 zacskó chipest is elfogyasztott egyedül és akkor mellé még csoki meg hasonlók, mozgás nulla. Viszont kb 2 éve felhagyott az üdítőkkel, az állandó nasival és amikor eszik akkor is normál adagokat, valamint elkezdett sportolni (jóga heti 3x), mostanra 55 kilóra fogyott és csinosabb mint valaha és nem éhezteti magát, ha megkívánja eszik pár kocka csoki vagy iszik egy pohár üdítőt de nem rendszeresen. Ennyi, ezt mindenki meg tudja tenni. Tyra pedig teljesen jól mondja, ameddig csinos, vonzó és egészséges teljesen mindegy hogy mit mutat a mérleg.
2013. augusztus 10. 20:50
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
nem kell ahhoz eheztetned magad,hogy lefogyj.
2013. augusztus 10. 21:01
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Kedvenc <333 Teljesen igaza van. Imádom..!
2013. augusztus 10. 22:39
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Úgy bírom, hogy a kicsit erősebb testalkatú lányok mindig annyira erőltetik, hogy ők jól érzik magukat, ők jól érzik magukat!!! Ha tényleg így van, akkor ne is foglalkozzanak ezzel a méret dologgal, meg a többivel, hanem éljék az életüket mit sem törődve vele.
Tyra egyébként nagyon szép nő és mindig is az volt. Mindenhogyan.
Tyra egyébként nagyon szép nő és mindig is az volt. Mindenhogyan.
2013. augusztus 10. 23:43
Berkesdoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 208295 offline |
Áh, kb 5 éves korom óta minden egyes műsorát láttam, minden egyes "Topmodell leszek"-et és imádtam! Szerintem Tyra példakép is lehetne, és nagyon bírom Igzi stílusa van, és ez jó pont
2013. augusztus 11. 07:06
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Én abszolút egyet tudok érteni Tyrával. Nagyon szerettem a Topmodell leszekben, borzalmas, amit a modelleknek nap, mint nap ki kell állniuk és még így sem tökéletesek, hiszen a magazinokba már retusáltan és feljavítva kerülnek. Szerintem az egész "vékonysággal" az a baj, hogy a média azt sugallja a fiataloknak, hogy akkor lesznek népszerűek, ha vékonyak és emiatt rengeteg lány lesz anorexiás...nem értem miért jó ez...a legtöbb fiúnak az olyan lányok tetszenek, akik a végletek - így a soványak és ducik - között találhatóak. Nem kell valakinek 40 kilóra fogyni csak azért, hogy jobban tetszen másoknak. Mindenkinek el kell fogadnia magát, oda kell figyelni az étkezésre és a mozgásra, akkor pedig nagy baj nem lehet
2013. augusztus 11. 07:12
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Igaza van, jól csinálta!Amíg model volt kínosan kellett ügyelnie arra, hogy mit eszik! Most, hogy "nyugdíjba vonult" már bepótolhatja mindazt amit ki kellett hagynia! Én imádok enni, úgyhogy szegénynek nem lehetett könnyű élete!
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!