Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. december 10. 21:42
|
|
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline
|
Szerintem Justin Bieber eleve egy majom..
2013. december 14. 10:17
Officakmiley vagy mi an neved , FOGD BE A POFÁDAT , CSAK AZÉRT MONDOD MERT NEM ÉRTÉL EL ANNYIT AMENNYIT Ő SZOVAL FOGD BE! HÜLYE KURVA VAGY , MINT A TÖBBIEK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. december 15. 12:53
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"vadGina": akkor nyilván én is egy hülye k*rva vagyok, mert azon a véleményem vagyok, mint "Officalmiley", igaz? (Csak megjegyzem én egyébként fiú vagyok.)
Elég ciki, amit írtál, mert egy az, hogy írni nem tudsz, (még másolni sem megy), a véleményed meg magában az.
További szép napot!
2013. december 31. 16:38
|
|
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline
|
Kedves vadGina!!!!!
Tiszteletben tartom a véleményed, de az viszont kib*szottul nem érdekel,mit gondolsz rólam,és ha bármi sz*r bajod van, el lehet menni a büdös fenébe!!!!!
Tiszteletben tartom a véleményed, de az viszont kib*szottul nem érdekel,mit gondolsz rólam,és ha bármi sz*r bajod van, el lehet menni a büdös fenébe!!!!!
2013. december 31. 16:41
|
|
Officalmileyúj tag |
|
Ui.: szerintem senki nem kíváncsi arra "vadGina",hogy mennyire szereted a Justszar majmát!!!!!
2013. december 31. 23:11
|
|
Officalmileyúj tag |
|
...mert te is az vagy
2014. május 22. 19:20
Justin Biebert nem minősítem, mert bazira meguntam. Nick Jonas (❤) már kis korom óta nagyon nagy kedvencem és mindig értesülök, hogy mi van vele. Demi kishúgának meg csak gratulálni tudok a lila hajához, habár 12 évesen nem kéne hajat festeni, de ok... Noah Cyrus-t meg azért utálják (bocs, fanok!), mert a youtube-ra teszi ki, hogy hogy kornyikál! Előszőr azt hittem, hogy baromi jó hangja lehet, de nagyon tévedtem!
2015. február 01. 08:09
|
|
Vattacukor001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 239801 offline
|
lDevil8 most a számból vetted ki a kérdést
xdd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: